furciaczek Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 No jak Wam sie podoba to jeszcze troche zdiec:loveu: Doniesiono mi ze powoli powoli lapie o co chodzi z czystoscia i czeka na spacerek...wiadomo czasami sie zdazy cos zrobi ale sa postepy:loveu: Troche drze pysk jak zostaje sam ale Lidka go szybko nauczy dobrych manier:evil_lol: Mam jeszcze kilka ale bede Wam dawkowac zebyscie z zachwytu nie popadaly:eviltong: Quote
Ola18 Posted October 15, 2010 Posted October 15, 2010 Potrzebujemy pomocy http://www.dogomania.pl/threads/194433-10-ma%C5%82ych-piesk%C3%B3w-szuka-domu/page2 Quote
sacred PIRANHA Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 podłączono mi internet stacjonarny nareszcie!!!!! prosze państwa o to miś:-) miś jest bardzo grzeczny dziś:-) a teraz trochę info: Hamster został nazwany przez moją Emilkę ...Abu...i tak usilnie do niego woła, że chomik zaczął na to imię reagować...zatem jak przystało na rasowego kundla ma dwa imiona pełna nazwa misia -Hamster Abu Totumfancki:-) no i kundlowi uszyska stoją jak widać na fotach...ważymy nadal 1,2kg;) aktualnie walczymy z wiatrem...bo jakbyscie ciotki nie wiedziały wiatr to strasznie starszliwa rzecz:-) i jak zawieje trzeba sie polożyć płaściutko na ziemi i udawać martwego...broń boże się ruszyć! w domu głównie się śpi i obgryza dywany, czasem firanki jeszcze ale to tylko jak nie patrze...jak piesa zobaczy ze pańcia patrzy to piesa się błyskawicznie kładzie i udaje ze spi... Quote
sacred PIRANHA Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 Fur przecież ty nie lubisz jurków:-P jurki są beeee...są paskudne! małe to takie, beznajdziejnie głupie i wogóle co z tego za pies :-p Quote
furciaczek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Jurkow nie lubie...ale hamstera uwielbiam:loveu: Quote
Alicja Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 mają bardzo podobne spojrzenie ;) http://i54.tinypic.com/qo8tap.jpg Quote
maciaszek Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Hamster jest czaderski. A Emilka śliczna :). Quote
evel Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zgrany duet, jedno słodsze od drugiego :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted October 22, 2010 Author Posted October 22, 2010 no Alu takie hipnotyzujące pod tytulem: podejdz, no podejdz to ugryzę:-) Quote
Alicja Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):no Alu takie hipnotyzujące pod tytulem: podejdz, no podejdz to ugryzę:-) strach sie bać ;) Quote
sacred PIRANHA Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 miałam zrobic foty Hamsterowi w ubranku ale to co on w nim wyprawia, lata cieszy sie kreci koleczka...jedyny sposob to kazac mu warować...foty są jakie są...lepsze będą jak przywyknie do ubranka i spowolni swe cyrki:-) ubranko zdobyte dzięki furciaczkowi, Hamster pięknie dziękuje:-) proszę zwrócic uwagę na jego irokeza...na razie słąbo go widać bo reszty nie zgole poki ciepła wiosna nie nadejdzie ale będzie na calutkim grzbiecie jak kiedys u Fili Quote
furciaczek Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 hehe do pyska mu w tym golfie:loveu: Quote
evel Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 No, elegancki kawaler, przynajmniej teraz Cię nie będą na ulicy straszyć TOZem, że zapasłaś szczeniaczka biedniusiego, bo nie będzie widać, że jest taki owłosiony :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 ładna pogoda dziś u nas, swieżutkie foty Emi, Hamster i jesiennie klimaty:-) Quote
LadyS Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Śliczny Hamster i śliczna Emi :) Może do Was wpadnę, jak przyjadę- o ile mnie zaprosicie :evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jesienny Hamsterek sliczniasty:loveu: Quote
malawaszka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 haha jaki pluszak z niego - słodziak! fajniuchne ubranko ma! wkładane przez głowę czy ma rzepy gdzieś? :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 wkładane przez głowe ku jego wielkiej radości ;-) ale zamowiłam juz na bazarku u taks plaszczyk szyty na miare hihihi na rzepy:-) Quote
malawaszka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 a mogłaś zamówić taki prosto z Francyi :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/195139-WielkaWYPRZ!-Dla-psiaka-ka%C5%BCdego-mamy-co%C5%9B-ciep%C5%82ego!-Na-3cele-m.in.na-sznaucera.Do-31.X ale te od Taks też są super - mam :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 Hamster mówi dobranoc cioteczkom!!! Emilka zasnęła, jeszcze zaliczymy spacerek o północy i ja też się kładę szybko bo o 3ciej zadzwoni budzik :evil_lol::diabloti: Quote
furciaczek Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 Jaka kuleczka:loveu: Nie moge sie doczekac irokeza:evil_lol: Quote
Recommended Posts