Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No jak Wam sie podoba to jeszcze troche zdiec:loveu:
Doniesiono mi ze powoli powoli lapie o co chodzi z czystoscia i czeka na spacerek...wiadomo czasami sie zdazy cos zrobi ale sa postepy:loveu:
Troche drze pysk jak zostaje sam ale Lidka go szybko nauczy dobrych manier:evil_lol:

Mam jeszcze kilka ale bede Wam dawkowac zebyscie z zachwytu nie popadaly:eviltong:

Posted

podłączono mi internet stacjonarny nareszcie!!!!!

prosze państwa o to miś:-) miś jest bardzo grzeczny dziś:-)

a teraz trochę info:
Hamster został nazwany przez moją Emilkę ...Abu...i tak usilnie do niego woła, że chomik zaczął na to imię reagować...zatem jak przystało na rasowego kundla ma dwa imiona
pełna nazwa misia -Hamster Abu Totumfancki:-)
no i kundlowi uszyska stoją jak widać na fotach...ważymy nadal 1,2kg;)
aktualnie walczymy z wiatrem...bo jakbyscie ciotki nie wiedziały wiatr to strasznie starszliwa rzecz:-) i jak zawieje trzeba sie polożyć płaściutko na ziemi i udawać martwego...broń boże się ruszyć!
w domu głównie się śpi i obgryza dywany, czasem firanki jeszcze ale to tylko jak nie patrze...jak piesa zobaczy ze pańcia patrzy to piesa się błyskawicznie kładzie i udaje ze spi...

Posted

miałam zrobic foty Hamsterowi w ubranku ale to co on w nim wyprawia, lata cieszy sie kreci koleczka...jedyny sposob to kazac mu warować...foty są jakie są...lepsze będą jak przywyknie do ubranka i spowolni swe cyrki:-)

ubranko zdobyte dzięki furciaczkowi, Hamster pięknie dziękuje:-)
proszę zwrócic uwagę na jego irokeza...na razie słąbo go widać bo reszty nie zgole poki ciepła wiosna nie nadejdzie ale będzie na calutkim grzbiecie jak kiedys u Fili

• Posted

No, elegancki kawaler, przynajmniej teraz Cię nie będą na ulicy straszyć TOZem, że zapasłaś szczeniaczka biedniusiego, bo nie będzie widać, że jest taki owłosiony :evil_lol: