furciaczek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 sacred PIRANHA napisał(a):masz okazje odkupić swie winy:-) Hamster chetnie przyjmie wszystko do gryzienia:-) Do gryzienia to bedzie mial kable, dywany, podlogi, tapety itp:diabloti: Jest fajny watek szkodnikowy...pewnie bedziesz tam czestym gosciem hihi Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 no ja na razie jestem 24 na dobe w domu wiec poki co moge poswiecic mu mase czasu zeby go czegokolwiek nauczyc...a jak nam pojdzie to sie okaże:-) Quote
sacred PIRANHA Posted September 29, 2010 Author Posted September 29, 2010 a ty sie furciaczku nie wykręcaj tylko zakupy rób i paczke wysyłaj:-P Quote
maciaszek Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 To ja sobie spokojnie poczekam aż mały potworek będzie u Ciebie :diabloti:. Gratulacje :) :). Quote
GameBoy Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 zdjecie sie przeswietlone ale widac jego wielkosc vs kot Quote
GameBoy Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 dokładnie wie do czego służą zęby :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Furciaczkowa , kup chomikowi plejstejszyn :grins: http://img413.imageshack.us/img413/1511/201009293332.jpg Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 chomik już u mnie...no wielkością to raczje spasiona świnka morska:-) jestem świeżo po przeprowdzce, umeblowujemy jeszcze wszystko, nie mam neta i Emilka zachorowała ale ja nie o tym chciałam:-) a więc Hamster to psiak pod tytułem: boje sie wez mnie na rączki :-) przestraszy sie psa, czlowieka, samochodu i piszczy zeby go wziac na raczki...generalnie wszystko wymusza...a raczej próbuje popiskiwaniem delikatnym lub mniej delikatnym:-) faze sprawdzania się mamy za sobą i do psiaka dotarło że u mnie musi chodzić na własnych lapach, do obcego psa lepiej merdać ogonem zamiast probowac wleźć komukolwiek na rece, drzwi nie zabijają, każdy ma swoje łóżko i własne miski do jedzenia;-) a tak na poważnie to uczymy się wszystkiego, na razie największy problem ma ze zrobieniem kupy na zewnątrz, dwór jest jeszz zbyt straszny żeby zrobić tak osobistą rzecz i to na dodatek na smyczy jak ja patrze hihi wiec pierwsze co robi po powrocie to kupa:-) no ale powolutku dojdziemy do wszystkiego:-) wczoraj został sam pierwszy raz na godzine i tragedi wielkiej nie było, dziś zostal już pare razy po chwilce i też nie ma cyrków, niei jest idealnie ale do tego dojdziemy:-) jesli chodzi o relacje z Emilką no to jak to było do przewidzenia córa oszalała na jego punckie ale w związku z tym ,że miała kontakt na wakacjach z mniejszymi szczeniazkami dobrze wie że trzeba uważać pod nogi, nie wolno nosić, zaczepiac jak śpi czy je itd więc ogólnie jest ok Hamster w pierwszej chwili chodził krok w krok za moim TZtem ale chyba sie szybko zorientował kto przy nim robi hehe i teraz już łązi za mną a TZta ignoruje w pięknym stylu:-) dziś byliśmy u naszego weta na wizycie żeby się pokazać, zajrzeć w książeczke zdrowia, umówić na kolejne szczepienie i odrobaczanko i przyciąć pazurki przy okazji:-) co jeszcze? hmmm przy okazji nowego miejsca zamieszkania spotkałam fajną dziewczyne z maltanką dorosła i dowiedziałam się że jest tu kilka różnych fajnych psów które wspolnie wychodzą na spacery na łąki i bardzo serdecznie nas zapraszają do wspolnych wypadów więc będziemy mieli sie z kim socjalizować:-) to chyba na tyle:-) Hamster z wyglądu jest bardzo yorkowaty tylko za duży więc wyrośnie z niego przerosniety pies w typie yorka ale może to i lepiej zdrowszy będzie:-) ma piękny gęsty włos, na razie czarny podpalany delikatnie ale na główcce wybarwia się jakby na złoto...zobaczymy zobaczymy co z neigo wyrosnie:-) aaaa uwieeeelbia wszelkie piłki więc robimy fundamenty pod aportowanie i idzie nam całkiem całkiem;-) Quote
malawaszka Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 ależ się maluchowi poszczęściło :loveu: nie będzie noszony w torebce tylko będzie miał prawdziwe psiejskie czarodziejskie życie :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 nie dam foty bo...ja ne mam neta...jestem na kawie i ciasteczku u ciotki na wsi...no ale musiałam wleźć na internter musiałam:-) Quote
anetta Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bardzo mi przykro z powodu Filki :-( Pamiętam jak wyglądała jak do Ciebie trafiła, jaką przeszła metamorfozę... Wielka szkoda. Hamster :evil_lol::evil_lol: jest genialny :evil_lol: Ciekawe co z niego wyrośnie. Niejesteś sama, masz Timka i Abi :calus: Quote
sacred PIRANHA Posted October 9, 2010 Author Posted October 9, 2010 jestem u rodziny na wsi w odwiedzinach więc przy okazji wrzuce trochę fotek i nowych info Hamster jest wyjcem jednak jak zostaje sam:-) sąsiedzi mie zapewne przeklinają:-) wszelkie zabawki i gryzaczki owszem pomagają na moment mojego wyjscia psiak się zajmuje kilka minut i zaczyna piłować tzw ryja:-) no cóż uprzedziłam sąsiadów zę trochę to potrwa i muszę psiaka przyzwyczaić do zostawania samemu...jedni zrozumieli inni nie za bardzo ale cóż nie muszą mnie lubić wszyscy:-) co jeszcze, nadal śpi u siebie a nie z nami :-) nadal próbuje wymuszać wszystko piskiem ale teraz znacznie ciszej i krócej tak jakby sprawdzał czy nadal to nie przynosi efektu:-) przeżył swoją pierwszą kąpiel u mnie i o ile sama kapiel była oki to suszenie już cyrkówka:-) karmie go RC junior dla yorków ale nie wydaje mi się żeby ta karma mu służyła bo kupy są różniste, dokupiłąm intestinala i zobaczymy czy będzie poprawa na mieszance:-) a tu trochę leniwego Hamstera tinypic sie zbuntowal, fur wrzuci poterm pare fot Quote
furciaczek Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Zastanawialam sie przez chwile gdzie on niby na tej focie jest:evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 Lidzia zabij ale musialam:loveu::loveu: Quote
Alicja Posted October 9, 2010 Posted October 9, 2010 jaka bambaryłka :loveu: http://i55.tinypic.com/1zdmdtz.jpg Quote
anetta Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 :mdleje::mdleje::mdleje: :loveu::loveu: Aaaaa Quote
Recommended Posts