Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Alicja napisał(a):
:razz:o dżisys ... a co sucza ma źle ciechnięte ??

boshe ...jak sąsiedzi mogą mieć dość Emilki :diabloti::evil_lol:

a ch:diabloti: wie co ma źle ciachnięte...powiem tak reszty sie domyśl...jest wyciachana a dostała bezkrawej cieczki...ona świrowała (podstawiała się Timkowi do krycia:evil_lol:) a Tim od zmysłów odchodził i agresor taki się zrobił że poza mna i Emilką nikt nie mógł być na mojej częście podwórka...moj mąż też:evil_lol: nie dawaliśmy sobie z nim rady (musiał być w kojcu zamknięty bo rzucił się do mojej siostry, babci i męża) i dodatkowo ze względu na niego bo aktualnie miał zaplenie wacusia i takie ciągłe podniety nie służyły dobrze jesli chodzi o jego leczenie daliśmy Filce zastrzyk hormonalny na powstrzymanie cieczki...po 2 dniach pomogło a my szykujemy sie do otwierania jej i sprawdzania co za konował coś zostawił:shake: Timka też kastruje na starośc bidoka hihi ale nie na raz bo nie wyrobie z opieką...
wiesz jakie było nasze (moje i weta) zdziwienie jak wyciachana suka dostała cieczki? Abi wyciachana u mojego stałego weta i spokój a przy tej ktoś coś zjeb:angryy:

Posted

ladySwallow napisał(a):
Ja chcę foty! Ulubionych psów ulubionej wspólniczki do narzekań oraz jej ulubionej córki! :D

mam te fory mam ale czasu nie mam wstawić:roll:
ulubiona córka mi daje w kość i skutecznie to uniemozlwia:diabloti:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
mam te fory mam ale czasu nie mam wstawić:roll:
ulubiona córka mi daje w kość i skutecznie to uniemozlwia:diabloti:

To daj jej laptopa tatusia do pracy i wstawiaj! :evil_lol:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
to byłyby ostatnie foty w tej galerii...
tatuś unicestwiłby mamusie:diabloti:

Najpierw musiałby pokonać Tima... :evil_lol: Poza tym, kobiety górą:evil_lol:

• 3 weeks later...
Posted

Jako, że ciotka nieco się opierdziela (że niby tyle obowiązków i te sprawy), to ja postanowiłam nadrobić :evil_lol:

Abi - zdjęcie stylizowane po zjedzeniu drugiego szczeniakowego tymczasa - jeden jak widać się uchował, niestety drugi popsuł całą stylizację wychodząc zza ręki Lidki :evil_lol:

Abi - powrót do szczenięcym lat :lol:

I Abi z serii "zapatrzona w pańcię"

W ramach równowagi - Fila na moich kolanach, czyli jak zwykle :evil_lol:

A tutaj kloszowa panienka Fila zapatrzona w pańcię:

Posted

dla spragnionych Emilki:cool3:

"cześć cioteczki:cool3:"

tutaj głasiamy Filunie pooperacyjną;)

tutaj ja sfochowana na mego TZta a on mi foty strzela jak to dziecko jest zawsze po mojej stronie:evil_lol: jak ja jestem zła na niego to Emisia poważnieje, siada koło mnie i nawet na niego nie patrzy...małe a take sprytne:diabloti:

a tutaj bez komentarza:diabloti:

Posted

Ala no posłanie małe....zamówione już większe, czekamy:diabloti:
co do kasowników to na razie na stanie trzy na dole i trzy na górze (wcale nie równo hihihi) a gówniara tak się nauczyłą gryźc że nie raz mam ochotę ją po łbie zdzielić ale sie łąpie na tym że to nie mój pies tylko moje dziecko i może wypadałoby jakoś bardziej delikatniej sie z nim obchodzić:evil_lol:
co do szczyli...no jak ktoś ma miękkie serce musi mieć twarde duuuupsko:diabloti: no i za aktualnie zaiwaniam z wózkiem i pięcioma psami na pola na spacer...przeprawy ciężkie ale co na nie zabije:diabloti:

nie ma to jak wysterylizowana suka i jej instynkt macierzyński:diabloti:

Posted

Tim wygląda, jakby chciał zabić... czyli jak zwykle, jak tak paaatrzy... :crazyeye::evil_lol:

A Ty ciotka się pochwal, że Emisia to nie dość, że ma śliczne oczęta, to jeszcze świetnie robi "aaa" przy jedzeniu :)

Posted

to "aaa" to jej ostatnio gorzej wychodzi, bo sie nauczyła zgrzytać zębami...i połowe czasu podczas jedzenia zajmuje zgrzytanie zębami lub łapanie się paluszkami za zęby i próby usunięcia zbędnych obiektów z dziąsełek...przecież tyle miesięcy bez zębów sobie radziła to po co jej pne wyrosły nie:diabloti: