sacred PIRANHA Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 Alicja napisał(a)::razz:o dżisys ... a co sucza ma źle ciechnięte ?? boshe ...jak sąsiedzi mogą mieć dość Emilki :diabloti::evil_lol: a ch:diabloti: wie co ma źle ciachnięte...powiem tak reszty sie domyśl...jest wyciachana a dostała bezkrawej cieczki...ona świrowała (podstawiała się Timkowi do krycia:evil_lol:) a Tim od zmysłów odchodził i agresor taki się zrobił że poza mna i Emilką nikt nie mógł być na mojej częście podwórka...moj mąż też:evil_lol: nie dawaliśmy sobie z nim rady (musiał być w kojcu zamknięty bo rzucił się do mojej siostry, babci i męża) i dodatkowo ze względu na niego bo aktualnie miał zaplenie wacusia i takie ciągłe podniety nie służyły dobrze jesli chodzi o jego leczenie daliśmy Filce zastrzyk hormonalny na powstrzymanie cieczki...po 2 dniach pomogło a my szykujemy sie do otwierania jej i sprawdzania co za konował coś zostawił:shake: Timka też kastruje na starośc bidoka hihi ale nie na raz bo nie wyrobie z opieką... wiesz jakie było nasze (moje i weta) zdziwienie jak wyciachana suka dostała cieczki? Abi wyciachana u mojego stałego weta i spokój a przy tej ktoś coś zjeb:angryy: Quote
LadyS Posted August 2, 2009 Posted August 2, 2009 Ja chcę foty! Ulubionych psów ulubionej wspólniczki do narzekań oraz jej ulubionej córki! :D Quote
sacred PIRANHA Posted August 2, 2009 Author Posted August 2, 2009 ladySwallow napisał(a):Ja chcę foty! Ulubionych psów ulubionej wspólniczki do narzekań oraz jej ulubionej córki! :D mam te fory mam ale czasu nie mam wstawić:roll: ulubiona córka mi daje w kość i skutecznie to uniemozlwia:diabloti: Quote
LadyS Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):mam te fory mam ale czasu nie mam wstawić:roll: ulubiona córka mi daje w kość i skutecznie to uniemozlwia:diabloti: To daj jej laptopa tatusia do pracy i wstawiaj! :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 3, 2009 Author Posted August 3, 2009 ladySwallow napisał(a):To daj jej laptopa tatusia do pracy i wstawiaj! :evil_lol: to byłyby ostatnie foty w tej galerii... tatuś unicestwiłby mamusie:diabloti: Quote
LadyS Posted August 3, 2009 Posted August 3, 2009 sacred PIRANHA napisał(a):to byłyby ostatnie foty w tej galerii... tatuś unicestwiłby mamusie:diabloti: Najpierw musiałby pokonać Tima... :evil_lol: Poza tym, kobiety górą:evil_lol: Quote
LadyS Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Jako, że ciotka nieco się opierdziela (że niby tyle obowiązków i te sprawy), to ja postanowiłam nadrobić :evil_lol: Abi - zdjęcie stylizowane po zjedzeniu drugiego szczeniakowego tymczasa - jeden jak widać się uchował, niestety drugi popsuł całą stylizację wychodząc zza ręki Lidki :evil_lol: Abi - powrót do szczenięcym lat :lol: I Abi z serii "zapatrzona w pańcię" W ramach równowagi - Fila na moich kolanach, czyli jak zwykle :evil_lol: A tutaj kloszowa panienka Fila zapatrzona w pańcię: Quote
LadyS Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 I na dokładkę - wspomniane tymczasy: Milo, mój ulubieniec: I Fado: A tu z bratem: I to tyle ze mnie :razz: Ciotki, podziwiać! :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Emilka była pod opieką tatusia...tak jest jak mamusia przyjmuje gości lub zajmuje się psami...w tym przypadku było jedno i drugie:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 dla spragnionych Emilki:cool3: "cześć cioteczki:cool3:" tutaj głasiamy Filunie pooperacyjną;) tutaj ja sfochowana na mego TZta a on mi foty strzela jak to dziecko jest zawsze po mojej stronie:evil_lol: jak ja jestem zła na niego to Emisia poważnieje, siada koło mnie i nawet na niego nie patrzy...małe a take sprytne:diabloti: a tutaj bez komentarza:diabloti: Quote
LadyS Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Haha, Ciotka, wychowuj sobie dziewczynkę, a będziesz miała wsparcie na dłuuugie lata :lol: Emisia jak zwykle przesłodka :loveu: Quote
furciaczek Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Allle slodkie:loveu: http://i27.tinypic.com/2u545y0.jpg Quote
Alicja Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:jakie ma kasowniki http://i28.tinypic.com/2a78pyx.jpg małe to posłanie :diabloti: http://i27.tinypic.com/2u545y0.jpg jakie szczylki:loveu: http://img215.imageshack.us/img215/1015/081909162307obu.jpg Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 Ala no posłanie małe....zamówione już większe, czekamy:diabloti: co do kasowników to na razie na stanie trzy na dole i trzy na górze (wcale nie równo hihihi) a gówniara tak się nauczyłą gryźc że nie raz mam ochotę ją po łbie zdzielić ale sie łąpie na tym że to nie mój pies tylko moje dziecko i może wypadałoby jakoś bardziej delikatniej sie z nim obchodzić:evil_lol: co do szczyli...no jak ktoś ma miękkie serce musi mieć twarde duuuupsko:diabloti: no i za aktualnie zaiwaniam z wózkiem i pięcioma psami na pola na spacer...przeprawy ciężkie ale co na nie zabije:diabloti: nie ma to jak wysterylizowana suka i jej instynkt macierzyński:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 bąbelki szukają domu:cool1: maciaszku każdy się zachwyca ślepiami Emilki...kiedyś spróbuje zrobic fotę jakie ona ma długaśne rzęsy:cool3: Quote
LadyS Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 Tim wygląda, jakby chciał zabić... czyli jak zwykle, jak tak paaatrzy... :crazyeye::evil_lol: A Ty ciotka się pochwal, że Emisia to nie dość, że ma śliczne oczęta, to jeszcze świetnie robi "aaa" przy jedzeniu :) Quote
sacred PIRANHA Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 to "aaa" to jej ostatnio gorzej wychodzi, bo sie nauczyła zgrzytać zębami...i połowe czasu podczas jedzenia zajmuje zgrzytanie zębami lub łapanie się paluszkami za zęby i próby usunięcia zbędnych obiektów z dziąsełek...przecież tyle miesięcy bez zębów sobie radziła to po co jej pne wyrosły nie:diabloti: Quote
LadyS Posted August 23, 2009 Posted August 23, 2009 No tak, zęby są bez sensu... W sumie, to się jej nie dziwie - brak zębów = brak dentysty... A to się dziecina wrąbała... :roll: :evil_lol: Quote
GameBoy Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 nareszcie udalo mi sie zalogowac i obejrzec Emcie przesliczna jak zawsze :loveu: Quote
diabelkowa Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 http://i27.tinypic.com/2u545y0.jpg suuper foto. wozek i 5 psow:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 diabelkowa napisał(a): wozek i 5 psow:loveu: ludzie patrzą na mnie jak na violette villas junior:diabloti: Quote
Recommended Posts