sacred PIRANHA Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 rwpb napisał(a):To fajnie, będzie gdzie robić fotki :evil_lol: mam fotki ale kabelek do kompa zjedzony:shake: ladySwallow napisał(a):W końcu udało mi się zalogować! :D I się melduję :D Abiiiii cudna jest :) Tylko coś mocno chciała w tym parku, żebyśmy i my skosztowały kąpieli ;) A Milki nie widziałam jeszcze.... Ciotka, kiedy przyjeżdżasz z małą? :> Pamiętaj, że ja muszę miarę z niej na kubraczek zdjąć ;> no Abi chciala zebysmy tez poczuly jak to wspaniale jest sobie poplywac w zalewie z kaczuszkami:diabloti: nie wiem kiedy przyjade z Milka...choram:shake: predzej Ty przyjedziesz na weekend i wparujemy do ciebie wtedy atakowac kota:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Wrocilam...bede dzwonic jakos do Cie:loveu: Caluski:loveu: Quote
LadyS Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 sacred PIRANHA napisał(a): predzej Ty przyjedziesz na weekend i wparujemy do ciebie wtedy atakowac kota:diabloti: O Boże o Boże... biedny Sonia czy biedna Milka? :lol: Myślę, że najbardziej biedne my :evil_lol: Jak zaczną jazgotać i po sobie skakać...:roll: Quote
sacred PIRANHA Posted October 4, 2008 Author Posted October 4, 2008 furciaczek napisał(a):Wrocilam...bede dzwonic jakos do Cie:loveu: Caluski:loveu: nareszcie Sisuniu:diabloti: ladySwallow napisał(a):O Boże o Boże... biedny Sonia czy biedna Milka? :lol: Myślę, że najbardziej biedne my :evil_lol: Jak zaczną jazgotać i po sobie skakać...:roll: no zdecydowanie najbardziej zestresowane napewno bedziemy my:diabloti: Quote
diabelkowa Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 czeesc ;) wpadlam zobaczyc co tam u was :] Quote
Moniskaa Posted October 9, 2008 Posted October 9, 2008 http://img217.imageshack.us/img217/1162/tndsc00918jg4.jpg jaka ona słodka :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 troche zaległych fotek... Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 [quote name='diabelkowa']czeesc ;) wpadlam zobaczyc co tam u was :] u nas wszytsko oki:) troszke nam sie pogoda zepsula i wypady do parku odpadaja ale za to jezdzimy teraz na lotnisko:lol: remont ruszyl pelna para, domek malutki ale podworze ogromne....wreszcie powiekszamy podworek i teraz tylko moj bedzie mial 2 hektary:multi: ...niestety na porzadne ogrodzenie takiego terenu pojdzie tyyyle kasy ze bym sobie jeszcze jeden remont zrobila:shake: Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 powykrecana po kąpieli w bajorku:diabloti: klotnia malzenska:cool3: Quote
maciaszek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 No, nareszcie jakieś fotki! http://img134.imageshack.us/img134/4849/tndsc00740ei9.jpg - a co to za przyczajony tygrys, ukryty smok? :evil_lol: Powiedz jeszcze jak się czujesz?! Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 i po klotni:lol: co on tam robi? a ja sobie poplywam... leceeeeeee.... Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2008 Author Posted October 16, 2008 Abi na gruzowisku:) dzielnie pomaga wszytskim we wszytskim;) Quote
maciaszek Posted October 16, 2008 Posted October 16, 2008 http://img293.imageshack.us/img293/3796/tndsc01003pv9.jpg - jaka wpatrzona :loveu: :loveu: P.S. Widzę kawałek Ciebie na tym zdjęciu... :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 [quote name='furciaczek']Aaaaa ile zdiec:loveu: malo widac ale teraz irokez bedzie rosl wiec bedzie co raz lepiej:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Haha genialnie wyglada:loveu::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 furciaczek napisał(a):Haha genialnie wyglada:loveu::evil_lol: a będzie lepiej, co raz lepiej...dzis mnie sasiad z wiezowca ktory jest dumnym posiadaczem jurka z kokardka zapytal czemu skrzywdzilam tak ta sliczną kruszynke:diabloti: ja sie umsiechnelam a on cos dodal o tym ze sie bawie psem czy cos... wiec mowie do kolesia: " czlowieku twoj piesek wisi na smyczy z kokardka na lbie a moj idzie ze mna radosnie podsikujac krzaczki i kto tu ktorym sie bawi?" facet sie zamknal i poszedl dalej...:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Dobrze wiesz ze takim to nie przegadasz...ale przynajmniej posmiac jest sie z czego:evil_lol: Quote
moon_light Posted October 24, 2008 Posted October 24, 2008 Nooo takiego yorka to nawet mogla bym miec :) Swietna fryzura !!! :evil_lol: !! Quote
sacred PIRANHA Posted October 24, 2008 Author Posted October 24, 2008 moon_light napisał(a):Nooo takiego yorka to nawet mogla bym miec :) Swietna fryzura !!! :evil_lol: !! będzie wygladac lepiej jak podrosnie:cool3: wkleje foty:diabloti: Quote
Unbelievable Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 wygląda bosko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taki jorczek mi się podoba :diabloti: Quote
Martens Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 sacred PIRANHA napisał(a):a będzie lepiej, co raz lepiej...dzis mnie sasiad z wiezowca ktory jest dumnym posiadaczem jurka z kokardka zapytal czemu skrzywdzilam tak ta sliczną kruszynke:diabloti: ja sie umsiechnelam a on cos dodal o tym ze sie bawie psem czy cos... wiec mowie do kolesia: " czlowieku twoj piesek wisi na smyczy z kokardka na lbie a moj idzie ze mna radosnie podsikujac krzaczki i kto tu ktorym sie bawi?" facet sie zamknal i poszedl dalej...:diabloti: No przecież taki elegancki piesek wstydzi się, jak go oszpeciłaś :evil_lol: I jeszcze sam musi po ziemi chodzić i w krzaki sikać, jak plebs jakiś :shake: A gdzie pozłacana kuwetka? A tak serio to nie myślałam, że kiedys to napiszę, ale podoba mi się taki york :-D Quote
Zuza i Noddy Posted October 25, 2008 Posted October 25, 2008 Boski jest, fajnie ostrzyżony. I widzę, że chudziutki tak jak mój. Quote
sacred PIRANHA Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 Martens napisał(a):No przecież taki elegancki piesek wstydzi się, jak go oszpeciłaś :evil_lol: I jeszcze sam musi po ziemi chodzić i w krzaki sikać, jak plebs jakiś :shake: A gdzie pozłacana kuwetka? A tak serio to nie myślałam, że kiedys to napiszę, ale podoba mi się taki york :-D no ten york ma przerąbane bo trafil do mnie, spi w lozku ze mna tak samo jak inne psiaki spały ale na raczkach nikt go nosił nie będzie, wiec albo zachrzania na tych swoich krotkich łapkach w tempie odpowiadajacym moim pozostałym psom (bo ja na niego czekac nie bede az on sie namysli czy chce isc) albo zostanie gdzies tam z tyłu i sobie dobiegnie pozniej o. co do gadzetow dla yoreczkow to nie ppowiem ze nie mam:diabloti: mamy czarny skafanderek z polarkiem bo po takim strzyzeniu jak zacznie lać to sie biedactwo przeziebia...wiec zaiwania w czarnym skafanderku z napisem FBI:diabloti: Tinka:) napisał(a):wygląda bosko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taki jorczek mi się podoba :diabloti: a na zywo jeszcze bardziej widac irokeza:evil_lol: Zuza i Noddy napisał(a):Boski jest, fajnie ostrzyżony. I widzę, że chudziutki tak jak mój. strzyzenie hmm jest takie sobie...ale to moj drugi raz w zyciu wiec ja sie dopiero ucze:shake: zajmuje mi to okolo3 godzin...no ale ja dopiero nabieram wprawy pozniej bedzie lepiej ...mam nadzieje:diabloti: profesjonalnie bym go za chilercie nie ostrzygla, nie umiem przede wszytskim mu łba wyciachac zeby bylo ładnie wiec wyglada troszke jak wiewiora ale z irokeza jestem dumna:cool3: jestes pierwszym wlascicielem yorka ktoremu podoba sie moj z irokezem:evil_lol: co do chudosci to była spasiona przeokropnie ale karma light i zapierniczanie na łapkach za mną szybko pomogly: wazy 1,7 kg a wazyla 2,5 dwa miesiace temu;) zaraz wkleje foty z ciezkiej zmudnej nauki kochania z moimi psiskami:) widac ladnie irokeza;) Quote
sacred PIRANHA Posted October 25, 2008 Author Posted October 25, 2008 no przyszedl kolejny dzien wiec nauke przyjaźni czas zaczac... w zwiazku z tym ze Abi to tylko sie bawic chce i i zabija Milke znoszonymi zabawkami (patyki wielkosci Abi, kamyki wielkosci chleba, pilki do nogi) doszlam do wniosku ze wazniejsze jest zaprzyjaznieie z Timkiem - agresorem i mordercą najwiekszym na calej wsi:diabloti: a wiec rodzina ze strachu zmyla sie z domu a ja zaczelam nauke...zaczelismy od wspolnego spacerku ale z racji tego ze pczy mialam dookola glowy fotek nie ma:diabloti: a w domu bylo tak... widac irokezika lepiej:diabloti: Milka oczywiscie rzuciła sie z zebiskami wielkimi do Timka (ona 1,7 kg on 37 - niewielka drobna nic nie znaczac roznica:evil_lol:) ale dostala opiernicz ode mnie (czyli powiedzialam glosno "eeeeej co to ma byc?") i jak widac poskutkowalo...Timek ma ją gdzies a ona ma doła:diabloti: i strzelial na mnie focha...jakby sie tym ktos przejmowal hehehe zglodnieje to przyjdzie:diabloti: Quote
Recommended Posts