Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

rwpb napisał(a):
To fajnie, będzie gdzie robić fotki :evil_lol:

mam fotki ale kabelek do kompa zjedzony:shake:
ladySwallow napisał(a):
W końcu udało mi się zalogować! :D I się melduję :D Abiiiii cudna jest :) Tylko coś mocno chciała w tym parku, żebyśmy i my skosztowały kąpieli ;) A Milki nie widziałam jeszcze.... Ciotka, kiedy przyjeżdżasz z małą? :> Pamiętaj, że ja muszę miarę z niej na kubraczek zdjąć ;>

no Abi chciala zebysmy tez poczuly jak to wspaniale jest sobie poplywac w zalewie z kaczuszkami:diabloti:
nie wiem kiedy przyjade z Milka...choram:shake:
predzej Ty przyjedziesz na weekend i wparujemy do ciebie wtedy atakowac kota:diabloti:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):

predzej Ty przyjedziesz na weekend i wparujemy do ciebie wtedy atakowac kota:diabloti:

O Boże o Boże... biedny Sonia czy biedna Milka? :lol: Myślę, że najbardziej biedne my :evil_lol: Jak zaczną jazgotać i po sobie skakać...:roll:

Posted

furciaczek napisał(a):
Wrocilam...bede dzwonic jakos do Cie:loveu:
Caluski:loveu:

nareszcie Sisuniu:diabloti:
ladySwallow napisał(a):
O Boże o Boże... biedny Sonia czy biedna Milka? :lol: Myślę, że najbardziej biedne my :evil_lol: Jak zaczną jazgotać i po sobie skakać...:roll:

no zdecydowanie najbardziej zestresowane napewno bedziemy my:diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']czeesc ;) wpadlam zobaczyc co tam u was :]
u nas wszytsko oki:)
troszke nam sie pogoda zepsula i wypady do parku odpadaja ale za to jezdzimy teraz na lotnisko:lol: remont ruszyl pelna para, domek malutki ale podworze ogromne....wreszcie powiekszamy podworek i teraz tylko moj bedzie mial 2 hektary:multi: ...niestety na porzadne ogrodzenie takiego terenu pojdzie tyyyle kasy ze bym sobie jeszcze jeden remont zrobila:shake:

Posted

furciaczek napisał(a):
Haha genialnie wyglada:loveu::evil_lol:

a będzie lepiej, co raz lepiej...dzis mnie sasiad z wiezowca ktory jest dumnym posiadaczem jurka z kokardka zapytal czemu skrzywdzilam tak ta sliczną kruszynke:diabloti:
ja sie umsiechnelam a on cos dodal o tym ze sie bawie psem czy cos...
wiec mowie do kolesia:
" czlowieku twoj piesek wisi na smyczy z kokardka na lbie a moj idzie ze mna radosnie podsikujac krzaczki i kto tu ktorym sie bawi?"
facet sie zamknal i poszedl dalej...:diabloti:

Posted

sacred PIRANHA napisał(a):
a będzie lepiej, co raz lepiej...dzis mnie sasiad z wiezowca ktory jest dumnym posiadaczem jurka z kokardka zapytal czemu skrzywdzilam tak ta sliczną kruszynke:diabloti:
ja sie umsiechnelam a on cos dodal o tym ze sie bawie psem czy cos...
wiec mowie do kolesia:
" czlowieku twoj piesek wisi na smyczy z kokardka na lbie a moj idzie ze mna radosnie podsikujac krzaczki i kto tu ktorym sie bawi?"
facet sie zamknal i poszedl dalej...:diabloti:

No przecież taki elegancki piesek wstydzi się, jak go oszpeciłaś :evil_lol: I jeszcze sam musi po ziemi chodzić i w krzaki sikać, jak plebs jakiś :shake: A gdzie pozłacana kuwetka?

A tak serio to nie myślałam, że kiedys to napiszę, ale podoba mi się taki york :-D

Posted

Martens napisał(a):
No przecież taki elegancki piesek wstydzi się, jak go oszpeciłaś :evil_lol: I jeszcze sam musi po ziemi chodzić i w krzaki sikać, jak plebs jakiś :shake: A gdzie pozłacana kuwetka?

A tak serio to nie myślałam, że kiedys to napiszę, ale podoba mi się taki york :-D

no ten york ma przerąbane bo trafil do mnie, spi w lozku ze mna tak samo jak inne psiaki spały ale na raczkach nikt go nosił nie będzie, wiec albo zachrzania na tych swoich krotkich łapkach w tempie odpowiadajacym moim pozostałym psom (bo ja na niego czekac nie bede az on sie namysli czy chce isc) albo zostanie gdzies tam z tyłu i sobie dobiegnie pozniej o.
co do gadzetow dla yoreczkow to nie ppowiem ze nie mam:diabloti:
mamy czarny skafanderek z polarkiem bo po takim strzyzeniu jak zacznie lać to sie biedactwo przeziebia...wiec zaiwania w czarnym skafanderku z napisem FBI:diabloti:
Tinka:) napisał(a):
wygląda bosko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: taki jorczek mi się podoba :diabloti:

a na zywo jeszcze bardziej widac irokeza:evil_lol:
Zuza i Noddy napisał(a):
Boski jest, fajnie ostrzyżony.
I widzę, że chudziutki tak jak mój.

strzyzenie hmm jest takie sobie...ale to moj drugi raz w zyciu wiec ja sie dopiero ucze:shake: zajmuje mi to okolo3 godzin...no ale ja dopiero nabieram wprawy pozniej bedzie lepiej ...mam nadzieje:diabloti: profesjonalnie bym go za chilercie nie ostrzygla, nie umiem przede wszytskim mu łba wyciachac zeby bylo ładnie wiec wyglada troszke jak wiewiora ale z irokeza jestem dumna:cool3:
jestes pierwszym wlascicielem yorka ktoremu podoba sie moj z irokezem:evil_lol:
co do chudosci to była spasiona przeokropnie ale karma light i zapierniczanie na łapkach za mną szybko pomogly: wazy 1,7 kg a wazyla 2,5 dwa miesiace temu;)
zaraz wkleje foty z ciezkiej zmudnej nauki kochania z moimi psiskami:) widac ladnie irokeza;)

Posted

no przyszedl kolejny dzien wiec nauke przyjaźni czas zaczac...
w zwiazku z tym ze Abi to tylko sie bawic chce i i zabija Milke znoszonymi zabawkami (patyki wielkosci Abi, kamyki wielkosci chleba, pilki do nogi) doszlam do wniosku ze wazniejsze jest zaprzyjaznieie z Timkiem - agresorem i mordercą najwiekszym na calej wsi:diabloti:
a wiec rodzina ze strachu zmyla sie z domu a ja zaczelam nauke...zaczelismy od wspolnego spacerku ale z racji tego ze pczy mialam dookola glowy fotek nie ma:diabloti:
a w domu bylo tak...

widac irokezika lepiej:diabloti:

Milka oczywiscie rzuciła sie z zebiskami wielkimi do Timka (ona 1,7 kg on 37 - niewielka drobna nic nie znaczac roznica:evil_lol:) ale dostala opiernicz ode mnie (czyli powiedzialam glosno "eeeeej co to ma byc?") i jak widac poskutkowalo...Timek ma ją gdzies a ona ma doła:diabloti: i strzelial na mnie focha...jakby sie tym ktos przejmowal hehehe zglodnieje to przyjdzie:diabloti: