sacred PIRANHA Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 u piesow wszystko oki...u Abi znalazlam kleszcza....przez to leczenie swierzba nie moglam dac im frontline,ale juz zakropilam i sa chronione mam nadzieje:( poza tym to panna juz bardzo ladnie jezdzi autobusem (przypomne ze na poczatku jak wsiadala do abusu to doslownie dostawala drgawek jakby padaczke miala) i ogolnie calutki dzien byla taka grzeczna ze wprost kipialam duma..az do wieczora jak "ogluchla" i pogonila kota sasiadow...biedny kot chyba jeszcze do tej pory siedzi na naszym drzewie i boi sie zejsc:( Timek juz slicznie zarasta sierscia...lapki juz siersciuchy tylko jeszcze na uszach i ogonie widac ze cos bylo nie tak...generalnie i piesow wszytsko gra:) ja za to podupadlam na zdrowiu...na poczatku troche, teraz to juz jest fatalnie... nie chce sie tutaj zwierzac ani rozpisywac ...jest nieciekawie i chodzi o serce... bede musiala przystopowac na jakis czas, lekarze zapewniaja mnie ze bedzie oki- a ja musze w to uwierzyc po prostu...ciezko u mnie z ta wiara:( jak uda mi sie wkleic foty to wkleje cos:) Quote
agaciaaa Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Oj Niki.. piesy już lepiej, więc teraz zajmij sie sobą! Trzymam kciuki za Twoje zdrowie :) Quote
Izabela124. Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Hej Oj to trzeba dbac o siebie, zdrowka zycze Quote
maciaszek Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Niki-lidka napisał(a):ja za to podupadlam na zdrowiu...na poczatku troche, teraz to juz jest fatalnie... nie chce sie tutaj zwierzac ani rozpisywac ...jest nieciekawie i chodzi o serce...Witaj w klubie... :-(. Uważaj na siebie... I zdrowiej! Zarzuć jakąś fotkę zarośniętego Timka, ganiającej po ogrodzie Abi i kota siedzącego na drzewie :diabloti:. Quote
diabelkowa Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 http://img208.imageshack.us/img208/4048/dsc00288zk7.jpg jaakie ladne roozowe kuleczki timkowe :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ale mnie tu długo nie było :shake: Kurcze ale z Abi pannica wyrosła :loveu: Widzę że Tim też się lepiej czuje :loveu: Jednym słowem superaśnie :multi: Pozdrawiamy ;] Quote
gops Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 witamy :multi: po raz pierwszy :oops: piekne psiaki :loveu: Quote
infers Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 Ty, to masz pecha psy zdrowe to ty chora:shake::shake: Quote
sacred PIRANHA Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 no powoli sie wylecze...ale planowalam wziac psa ze schronu-takiego do strozowania...niestey musze sie wstrzymac i to na dlugo, bo nie wiadomo czy swoim opieki szukac nie bede musiala:( a teraz troche fotek... ja jestem poza domem czesto...Abi ze mna...jak porzadny pies towarzyszący towarzyszy mi wszędzie...nie ma zadnego zostawania na zewnatrz...tutaj w barze:) oczywiscie kazdy musi poglasiac kochanego piesia...a piesio korzysta:) fajnie jest niby jak Cie tak kazdy poglaszcze ale i tak najlepiej u Niki na kolanach..ledwo sie miesci a rece mi juz odpadaja..ale co tam:) piwa piwa piwa daj!!!! Quote
sacred PIRANHA Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 i w autobusie... a to jest Tina:) dla niewtajemniczonych sunia ze schroniska z mojego podpisu... zabralismy ja do kliniki do Lublina naleczenie, teraz jest juz zdrowa ale w zwiazku z minusem na konice nie moglismy trzymac jej juz w hoteliku wic wyblagalam kolezanke zeby wzial ja na DT- mam teraz trzy psy do opieki:) fotka z wczoraj:) i na koniec moje dwa futra wygrzewajace sie na slonku:D Quote
Izabela124. Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Hejka A jak Abi i TIm sie zachowuja weobec nowej lokatorki? Quote
rwpb Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 No ładnie. Rozpijasz i deprawujesz nieletnią :mad:, a to jest chyba karalne. I jeszcze ta jazda autobusem po pijaku. Oj popraw sie!!! Pozdrawiamy i dużo zdrówka. Quote
infers Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 http://img80.imageshack.us/img80/6822/dsc00337wu4.jpg Śliczna jest:loveu::loveu::loveu: http://img368.imageshack.us/img368/4119/dsc00315mm0.jpg Pieski łapią opalenizne :) Quote
Luzia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 http://images23.fotosik.pl/205/bca5601ab3a8d094.jpg Tim się kamufluje :evil_lol::loveu::loveu: Quote
Izabela124. Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Gratuluje 200stronki :laola::BIG::laola::BIG: Quote
sacred PIRANHA Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Izabela124. napisał(a): A jak Abi i TIm sie zachowuja weobec nowej lokatorki? Tina jest u mojej kolezanki...narazie zna sie tylko z Abi i pokochaly sie jak siostry:cool3: rwpb napisał(a):No ładnie. Rozpijasz i deprawujesz nieletnią :mad:, a to jest chyba karalne. I jeszcze ta jazda autobusem po pijaku. Oj popraw sie!!! Pozdrawiamy i dużo zdrówka. hehe o przepraszam Abi pila Coca-cole a ja Tymbarka:eviltong: infers1995 napisał(a): Pieski łapią opalenizne :) no musza...lato sie zbliza i zlot w sierakowie:evil_lol: Luzia&Funia napisał(a): Tim się kamufluje :evil_lol::loveu::loveu: czesto udaje, ze go nie ma:diabloti: moniska napisał(a):W barze pozwalają psom wchodzić? nie pozwalaja...ale to akurat moj bar:eviltong: Dziekuje za zyczenia z okazji 200stronki:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 jak juz zauwazyliscie zmienilam nick...czulam taka wewnetrzna potrzebe:D wiec przy okazji sie przypomne z Titem psiakiem kolezanki:) Quote
agaciaaa Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 No właśnie miałam zapytać kto tu pisze zamiast Lidki :evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 agaciaaa napisał(a):No właśnie miałam zapytać kto tu pisze zamiast Lidki :evil_lol::evil_lol: Pirania...święta Pirania :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rwpb Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 To co 200 stron zmienia się nicka :evil_lol:? Napisz jeszcze fonetycznie jak to się wymawia :evil_lol: Z barem fajna sprawa, też chyba sobie kupimy jakiś i będę tam chodził z Atosem :eviltong:. Na ostatniej fotce w kubku jest kwaśne mleko po tym Tymbarku? Quote
sacred PIRANHA Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 rwpb napisał(a):To co 200 stron zmienia się nicka :evil_lol:? Napisz jeszcze fonetycznie jak to się wymawia :evil_lol: Z barem fajna sprawa, też chyba sobie kupimy jakiś i będę tam chodził z Atosem :eviltong:. Na ostatniej fotce w kubku jest kwaśne mleko po tym Tymbarku? kupcie sobie kupcie...fajna sprawa, tylko Atos sie na standardowym krzeselku barowym nie zmiesci wiec bedziesz musial wiekszego hakera kupic:diabloti: w kubku jest herbata bez wkladki:eviltong: Quote
Recommended Posts