Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u piesow wszystko oki...u Abi znalazlam kleszcza....przez to leczenie swierzba nie moglam dac im frontline,ale juz zakropilam i sa chronione mam nadzieje:(
poza tym to panna juz bardzo ladnie jezdzi autobusem (przypomne ze na poczatku jak wsiadala do abusu to doslownie dostawala drgawek jakby padaczke miala) i ogolnie calutki dzien byla taka grzeczna ze wprost kipialam duma..az do wieczora jak "ogluchla" i pogonila kota sasiadow...biedny kot chyba jeszcze do tej pory siedzi na naszym drzewie i boi sie zejsc:(
Timek juz slicznie zarasta sierscia...lapki juz siersciuchy tylko jeszcze na uszach i ogonie widac ze cos bylo nie tak...generalnie i piesow wszytsko gra:)
ja za to podupadlam na zdrowiu...na poczatku troche, teraz to juz jest fatalnie...
nie chce sie tutaj zwierzac ani rozpisywac ...jest nieciekawie i chodzi o serce...
bede musiala przystopowac na jakis czas, lekarze zapewniaja mnie ze bedzie oki- a ja musze w to uwierzyc po prostu...ciezko u mnie z ta wiara:(
jak uda mi sie wkleic foty to wkleje cos:)

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ja za to podupadlam na zdrowiu...na poczatku troche, teraz to juz jest fatalnie...
nie chce sie tutaj zwierzac ani rozpisywac ...jest nieciekawie i chodzi o serce...
Witaj w klubie... :-(.
Uważaj na siebie... I zdrowiej!

Zarzuć jakąś fotkę zarośniętego Timka, ganiającej po ogrodzie Abi i kota siedzącego na drzewie :diabloti:.

Posted

Ale mnie tu długo nie było :shake:
Kurcze ale z Abi pannica wyrosła :loveu: Widzę że Tim też się lepiej czuje :loveu:
Jednym słowem superaśnie :multi:

Pozdrawiamy ;]

Posted

no powoli sie wylecze...ale planowalam wziac psa ze schronu-takiego do strozowania...niestey musze sie wstrzymac i to na dlugo, bo nie wiadomo czy swoim opieki szukac nie bede musiala:(

a teraz troche fotek...
ja jestem poza domem czesto...Abi ze mna...jak porzadny pies towarzyszący towarzyszy mi wszędzie...nie ma zadnego zostawania na zewnatrz...tutaj w barze:)

oczywiscie kazdy musi poglasiac kochanego piesia...a piesio korzysta:)

fajnie jest niby jak Cie tak kazdy poglaszcze ale i tak najlepiej u Niki na kolanach..ledwo sie miesci a rece mi juz odpadaja..ale co tam:)

piwa piwa piwa daj!!!!

Posted

i w autobusie...

a to jest Tina:)
dla niewtajemniczonych sunia ze schroniska z mojego podpisu...
zabralismy ja do kliniki do Lublina naleczenie, teraz jest juz zdrowa ale w zwiazku z minusem na konice nie moglismy trzymac jej juz w hoteliku wic wyblagalam kolezanke zeby wzial ja na DT- mam teraz trzy psy do opieki:)
fotka z wczoraj:)

i na koniec moje dwa futra wygrzewajace sie na slonku:D

Posted

No ładnie. Rozpijasz i deprawujesz nieletnią :mad:, a to jest chyba karalne. I jeszcze ta jazda autobusem po pijaku. Oj popraw sie!!!
Pozdrawiamy i dużo zdrówka.

Posted

Izabela124. napisał(a):

A jak Abi i TIm sie zachowuja weobec nowej lokatorki?

Tina jest u mojej kolezanki...narazie zna sie tylko z Abi i pokochaly sie jak siostry:cool3:

rwpb napisał(a):
No ładnie. Rozpijasz i deprawujesz nieletnią :mad:, a to jest chyba karalne. I jeszcze ta jazda autobusem po pijaku. Oj popraw sie!!!
Pozdrawiamy i dużo zdrówka.

hehe o przepraszam Abi pila Coca-cole a ja Tymbarka:eviltong:

infers1995 napisał(a):

Pieski łapią opalenizne :)

no musza...lato sie zbliza i zlot w sierakowie:evil_lol:

Luzia&Funia napisał(a):

Tim się kamufluje :evil_lol::loveu::loveu:

czesto udaje, ze go nie ma:diabloti:

moniska napisał(a):
W barze pozwalają psom wchodzić?

nie pozwalaja...ale to akurat moj bar:eviltong:

Dziekuje za zyczenia z okazji 200stronki:loveu:

Posted

To co 200 stron zmienia się nicka :evil_lol:?
Napisz jeszcze fonetycznie jak to się wymawia :evil_lol:
Z barem fajna sprawa, też chyba sobie kupimy jakiś i będę tam chodził z Atosem :eviltong:. Na ostatniej fotce w kubku jest kwaśne mleko po tym Tymbarku?

Posted

rwpb napisał(a):
To co 200 stron zmienia się nicka :evil_lol:?
Napisz jeszcze fonetycznie jak to się wymawia :evil_lol:
Z barem fajna sprawa, też chyba sobie kupimy jakiś i będę tam chodził z Atosem :eviltong:. Na ostatniej fotce w kubku jest kwaśne mleko po tym Tymbarku?

kupcie sobie kupcie...fajna sprawa, tylko Atos sie na standardowym krzeselku barowym nie zmiesci wiec bedziesz musial wiekszego hakera kupic:diabloti:
w kubku jest herbata bez wkladki:eviltong: