sacred PIRANHA Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 jade jade...ale ja na razie wychodzi na to ze bede pracowac:(:(:( nie wiem co robic z kasą:( mozliwe, ze bede tylko na weekend...i pewnie caly weekend moja abi w jeziroku przesiedzi wiec jej razcej dobrze nie poznasz:D Quote
Izabela124. Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Moj tez bedzie w jeziorku pewnie caly zcas siedzila, wivc jakos dam rade hihi Quote
rwpb Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Niki-lidka napisał(a):a co do tej karmy to chodzi o to ze po 3 dniach od otwarcia paczki? Z tego, co mówiła nasza lekarka, to producenci nie wkładają karmy od razu do paczek, tylko jest potem konfekcjonowana. Nawet zawartość paczki 1 kg mogła być luzem przez parę dni w magazynie. Dlatego mój Atos ma tylko gotowane na bieżąco. Popytaj się w lecznicy. Quote
infers Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Niki-lidka napisał(a):ona ma 50cm w klębie tylko:eviltong: wiec jest miniaturka labka:diabloti: Moja ma 57cm. 50 cm to jeszcze nie tak źle może jeszcze trochę podrośnie! Quote
Klaudia :-) Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 trzymam kciuki za zdrówko:-) Abi ślicznie wyrosła Quote
rwpb Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 Zawieszka 50cm :crazyeye:? I jeszcze urośnie :crazyeye:? Toż to Atos będzie przy niej malutki! Też planujemy wybrać się na zlot w sobotę. Atos lubi wodę, to jakoś sobie poradzimy. Zamawiaj tylko pogodę. Quote
sacred PIRANHA Posted April 13, 2008 Author Posted April 13, 2008 no ma 50cm:) ale juz chyba nie urosnie takze Atos bedzie wiekszy:), co do wody to ona dostaje swira jak widzi chocby mala kaluze...jak jest rzeczka to trzeba chocby pochodzis sobie pod dnie...a jak stawik...ehh musialam sobie dzis gardlo zedzrzec zeby sie nie wykapala cala (wczoraj miala zapuszczany advocate)...ale prztnajmneij po zalanych lakach sobiepobiegala w koleczko i miala frajde ze czuje wode pod lapami:) a Lena niedlugo wyrosnie poza norme we wzorcu:D moja jest ponizej normy a Twoja bedzie powyzej:D jedziesz na zlot?:) Quote
infers Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Niki-lidka napisał(a):no ma 50cm:) ale juz chyba nie urosnie takze Atos bedzie wiekszy:), co do wody to ona dostaje swira jak widzi chocby mala kaluze...jak jest rzeczka to trzeba chocby pochodzis sobie pod dnie...a jak stawik...ehh musialam sobie dzis gardlo zedzrzec zeby sie nie wykapala cala (wczoraj miala zapuszczany advocate)...ale prztnajmneij po zalanych lakach sobiepobiegala w koleczko i miala frajde ze czuje wode pod lapami:) a Lena niedlugo wyrosnie poza norme we wzorcu:D moja jest ponizej normy a Twoja bedzie powyzej:D jedziesz na zlot?:) Mam nadzieje że już nie urośnie:roll: A twoja miejmy nadzieje że tak;):multi: A jaki zlot w temacie nie jestem?:oops::shake: Quote
Marta_Ares Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 [quote name='infers1995']Mam nadzieje że już nie urośnie:roll: A twoja miejmy nadzieje że tak;):multi: A jaki zlot w temacie nie jestem?:oops::shake: ZLOT DOGOMANIAKÓW!!! ;)\ http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101350 Quote
sacred PIRANHA Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 wlasnie zapraszamy na zlot!!!!! juz wgrywam fotki nowe z godnie z zyczeniem Iza:) Timek troszke doszedl do siebie po chorobie, wiec pare jego fotek...w koncu to moja pierwsza kudlata milosc:) Tim na skarpie...zaraz po pstryknieciu fotki zwalil sie na dol a mi ledwo flexi i sily wystarczylo zeby nie poleciec za nim:) i jeszcze Tim polujący...jak sie okazalo pozniej na bazanty:) Quote
rwpb Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Marta_Ares napisał(a):ZLOT DOGOMANIAKÓW!!! ;) Właśnie!!! A szkoda, że Timka nie będzie Quote
sacred PIRANHA Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 a teraz psiaki znalazly sobie patyczek...jeden wspolny:) na otkach mozna dostrzec jakie braki w siersci ma Tim:(:(:( Quote
sacred PIRANHA Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 rwpb napisał(a): A szkoda, że Timka nie będzie Timka nie bedzie,bo moga jechac tylko psy lagodne w stosunku do innych psow i ludzi...Timek jest calkowice przeze mnie kontrolowany,ale lagodny nie jest...a co to za odpoczynek jak bede go trzymac caly czas przy nodze...:shake: Ps. siersc zaczyna mu strasznie szybko zarastac (to normalne ze tak szybko widac efekty?) Quote
rwpb Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Nareszcie pozytywne fotki i wiadomości :loveu: Widzę, że Timek najpierw obserwuje i ustala sobie plan, a potem poluje. Już pisałem wcześniej, że Timek odbuduje swoje futro w 3-4 tygodnie, jak trafisz z lekarstwami. I o siebie dbaj, bo naprawdę polecisz z tej skarpy. Pozdrawiamy Quote
infers Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 http://img519.imageshack.us/img519/1849/dsc00182hq3.jpg I co upolował coś?:roll::evil_lol::evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 Timek czuje sie juz lepiej, Abi rowniez ale pan wet powiedzial wczoraj ze leczenie trzeba bedzie jeszcez pocoagnac przez pare tygodni bo u Tima to juz jest takie zaawansowane ze musimy zabezpieczyc sie przed nawrotem...a Abi przed zarazeniem sie i zarazeniem potem wyleczonego tima...zeby blednego kolka nie bylo dajemy im nadal zastrzyki:(:(:( ale przynajmniej sie juz nie drapią i widac ze maja lepsze humory...ich ulubiona zabawa ostatnio to walka,gryzieniesie, jednym slowem wojna...nieustajaca wojna...sasiedzi pytaja "czemu te psy sie tak nie lubia?" "czemu nic nie robisz przeciez one sie pozagryzaja?" ...wyobrazciue sobie wiec jak ich zabawa wyglada...bo to chyba zabawa skoro Abi jeszcez zyje nie? :D co do polowania...Timek upolowal,ale nie bazanta i male bazaniątka:):):) a powaznie to zostawil je w spokoju jak zdarlam sobie juz gardlo,ale gniazdko bedzie musial pan bazant odbudowac... a to wlasnie Quote
furciaczek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Lyyyzew moj ulubiony:loveu: http://img187.imageshack.us/img187/6134/dsc00136pp5.jpg Czyz ten nochal nie jest boski??:loveu: Quote
maciaszek Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 http://img187.imageshack.us/img187/4910/dsc00137sj1.jpg - zawstydzony czy jak? :) Quote
rwpb Posted April 16, 2008 Posted April 16, 2008 Wcale nie wygląda na takiego groźnego. Chyba lekka przesada? Quote
sacred PIRANHA Posted April 16, 2008 Author Posted April 16, 2008 maciaszek to jest mina zawstydzonego mordercy:D rwpb on nie jest grozny....on po prostu nie lubi jak do niego podchodza inne istoty...tylko tyle:) Quote
Recommended Posts