maciaszek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Jak one fajnie razem wyglądają :loveu:. Papużki nierozłączki. Quote
sacred PIRANHA Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 nooo ale ich relacje pozostawiaj jeszcze wiele do zyczenia....tzn dopoki ja sie tym zajmowalam bylo idealnie...co widac na fotkach...ale fotki sa sprzed kilku dni...a przez ostanie dni nie mialam na nic czasu, prawie mnie w domu nie bylo...rodzina sie psami zajmowala i co? i Tim agresor startuje do Abi jak dawniej czyli zupelnie bez powodu...a raczej z sobie znanych tylko tajemniczych powodow... tylko ze Abi nie jest juz malutka przestraszona kuleczka...i jak Tim do niej to ona do niego...mam tutaj mala wojne teraz...ale dwie godziny wlasnie walkowalam z nimi ze sie kochaja i chyba sobie wlasnie uswiadomili ze ja i tylko ja mam w tym domu prawi do mowienia kogo mozna gryzc a kogo nie ....i ze jak mi sie podpadnie to jest tak przechlapane ze lepiej jednak nie podpadac... leza i mysla...obok siebie... Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 w lesie nie bylismy....wkurzyli mnie niemilosiernie wiec cwiczylismy komendy i bawilismy sie na zmiane...pare godzin... po pracy pojechalam z abi do kolezanki a Tim zostal zeby przemyslec sobie pare spraw...jest poprawa:) Fur a moze wszystkie czarne psy tak maja? ze nie da rady im nie rozmazanego zdjecia zrobic...??? Abi dostala niebieska obrozke...teraz maja z Timem takiego samego kolorku:) Quote
agaciaaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 http://img152.imageshack.us/img152/599/dsc02216resizetr2.jpg ale ślicznota z niej rośnie :loveu: poprosze zbliżenie na obróżke :razz: Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 jak im ciezko zrobic zdjecie!! aparta mi padl! ruszaja sie ciagle! Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 agaciaa dla ciebie zdjecia obrozki... Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 i na koniec...bajkowa Abi:) to zdjecie dedykuje wszytskim, ktorzy byli zamieszani w przesylke, ktora dzis dostalam...wczoraj mialam przykry dzien, dzis okropny humor...a ten prezent sprawil ze sie usmiecham do tej pory... dziekuje kochani!!!! Quote
agaciaaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Śliczna obróżka :) Timowi też ładnie w niebieskim :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 za obrozki zaplacilismy po 3 zl:D Abi ma bardzo fajną bo nie dosc ze ma duzo dziuek to jeszcze jest dodatkowo regulowana (zeby nie wisiala koncowka z zaduzej obrozy ktora tak lubi irytowac szczeniaki) takze posluzy jej takze jak bedzie juz taka duza jak Tim:) Quote
maciaszek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Przecudnie wyglądają razem :loveu: :loveu: :loveu:. I jakie wpatrzone w Ciebie! Quote
diabelkowa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 hej wpadalam zobaczyc co u was :) fajna ta nowa obrozka od abi :) Quote
rwpb Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Niki-lidka']i na koniec...bajkowa Abi:) to zdjecie dedykuje wszytskim, ktorzy byli zamieszani w przesylke, ktora dzis dostalam...wczoraj mialam przykry dzien, dzis okropny humor...a ten prezent sprawil ze sie usmiecham do tej pory... dziekuje kochani!!!! http://img172.imageshack.us/img172/6046/dsc02225resizenw3.jpg Było z tym troszkę zamieszania i parę osób było w to zamieszanych:lol:. Dobrze, że wszystko się ułożyło. Była to afera międzynarodowa. Trzeba było ściągać Twój adres z zagranicy... Do czego to doszło? Pozdrawiamy Timka i Abika Quote
diabelkowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 dawaj nowe foty i opowiadaj co tam u was? Quote
diabelkowa Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 a o co chodzi z ta przesylka ? :))) Quote
Marta_Ares Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 fajna obrozka :loveu: :loveu: ja tez chce taka :eviltong: Poszukuje do smyczy, bo mam taka smycz a nie moge znalezc obrozy w taim kolorze Quote
infers Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 Prześliczne masz psiaki.:loveu::loveu::loveu::loveu: A ile Abi waży? Quote
diabelkowa Posted February 26, 2008 Posted February 26, 2008 ej piekna moze bys tu zajzala co ? Quote
sacred PIRANHA Posted February 26, 2008 Author Posted February 26, 2008 juzem jest...ale czasu nie mam:( troszke spraw osobistych (pogrzeb bliskiej osoby, problemy na uczelni i w pracy) no i zamieszanie z psiakami schroniskowymi.... nowych fotek nie bedzie, bo telefon mi padl a wraz z nim aparat...modlcie sie zeby paczka do Fur szybko doszla to fotki bede nadrabiac:) a z najnowszych informacji...Timowi sie pogorszylo, bylismy umowieni na wizyte w sobote ale wzielam go wczoraj bo z dnia na dzien bylo gorzej... dostal nowe leki...dzis jest lekka poprawa, w sobote jedziemy znow no i zabieramy Abi zeby ją tez zbadac... co do pytania ile Abi wazy...nie wiem hehe ale w sobote mamy wizyte u nowego weta wiec oprocz obejrzenia z kazdej strony bedzie takze zwazona:) Quote
furciaczek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 Sis nie bedzie mnie na gg wieczorami przez dluzszy czas:roll: Ale w dzien i z samego ranca bede:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted February 27, 2008 Author Posted February 27, 2008 mnie tez teraz nie bedzie malpo:P wyslalas paczke cholero? ja sie wlasnie przed chwila oparzylam para z czajnika...zdolna jestem musicie mi to przyznac:D ide nastawic cos do zarcia dla psow hehe dzis rybka:) Quote
furciaczek Posted February 27, 2008 Posted February 27, 2008 A czemu Cie nie bdzie wredna kreaturo?? Quote
rwpb Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Zrób porządne badania dla Tima, bo może być tak, że jest leczony na to, co widać jako skutek, a nie jest przyczyną. Pozdrowienia Quote
sacred PIRANHA Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Abi gotowa do biegu za aportem...zdarza jej sie szybciej wystartowac niz ja rzuce:) Abi chyba ma cos z kameleona...wiec wprost uwielbia tą kanape:) ale jestem duuuuuza! (42cm w kłębie hehe przy Timkowych 62 wyglada mikro) Quote
infers Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 http://img169.imageshack.us/img169/561/dsc02269resizevi2.jpg Przecudne:loveu: Z Abi już kawał baby, 42 cm w kłębie! Quote
Recommended Posts