Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

nooo ale ich relacje pozostawiaj jeszcze wiele do zyczenia....tzn dopoki ja sie tym zajmowalam bylo idealnie...co widac na fotkach...ale fotki sa sprzed kilku dni...a przez ostanie dni nie mialam na nic czasu, prawie mnie w domu nie bylo...rodzina sie psami zajmowala i co?
i Tim agresor startuje do Abi jak dawniej czyli zupelnie bez powodu...a raczej z sobie znanych tylko tajemniczych powodow...
tylko ze Abi nie jest juz malutka przestraszona kuleczka...i jak Tim do niej to ona do niego...mam tutaj mala wojne teraz...ale dwie godziny wlasnie walkowalam z nimi ze sie kochaja i chyba sobie wlasnie uswiadomili ze ja i tylko ja mam w tym domu prawi do mowienia kogo mozna gryzc a kogo nie ....i ze jak mi sie podpadnie to jest tak przechlapane ze lepiej jednak nie podpadac...
leza i mysla...obok siebie...

Posted

w lesie nie bylismy....wkurzyli mnie niemilosiernie wiec cwiczylismy komendy i bawilismy sie na zmiane...pare godzin...
po pracy pojechalam z abi do kolezanki a Tim zostal zeby przemyslec sobie pare spraw...jest poprawa:)

Fur a moze wszystkie czarne psy tak maja? ze nie da rady im nie rozmazanego zdjecia zrobic...???

Abi dostala niebieska obrozke...teraz maja z Timem takiego samego kolorku:)

Posted

i na koniec...bajkowa Abi:)

to zdjecie dedykuje wszytskim, ktorzy byli zamieszani w przesylke, ktora dzis dostalam...wczoraj mialam przykry dzien, dzis okropny humor...a ten prezent sprawil ze sie usmiecham do tej pory...
dziekuje kochani!!!!

Posted

za obrozki zaplacilismy po 3 zl:D
Abi ma bardzo fajną bo nie dosc ze ma duzo dziuek to jeszcze jest dodatkowo regulowana (zeby nie wisiala koncowka z zaduzej obrozy ktora tak lubi irytowac szczeniaki) takze posluzy jej takze jak bedzie juz taka duza jak Tim:)

Posted

[quote name='Niki-lidka']i na koniec...bajkowa Abi:)

to zdjecie dedykuje wszytskim, ktorzy byli zamieszani w przesylke, ktora dzis dostalam...wczoraj mialam przykry dzien, dzis okropny humor...a ten prezent sprawil ze sie usmiecham do tej pory...
dziekuje kochani!!!!

http://img172.imageshack.us/img172/6046/dsc02225resizenw3.jpg

Było z tym troszkę zamieszania i parę osób było w to zamieszanych:lol:. Dobrze, że wszystko się ułożyło. Była to afera międzynarodowa. Trzeba było ściągać Twój adres z zagranicy... Do czego to doszło?
Pozdrawiamy Timka i Abika

Posted

juzem jest...ale czasu nie mam:(
troszke spraw osobistych (pogrzeb bliskiej osoby, problemy na uczelni i w pracy) no i zamieszanie z psiakami schroniskowymi....
nowych fotek nie bedzie, bo telefon mi padl a wraz z nim aparat...modlcie sie zeby paczka do Fur szybko doszla to fotki bede nadrabiac:)
a z najnowszych informacji...Timowi sie pogorszylo, bylismy umowieni na wizyte w sobote ale wzielam go wczoraj bo z dnia na dzien bylo gorzej...
dostal nowe leki...dzis jest lekka poprawa, w sobote jedziemy znow no i zabieramy Abi zeby ją tez zbadac...
co do pytania ile Abi wazy...nie wiem hehe ale w sobote mamy wizyte u nowego weta wiec oprocz obejrzenia z kazdej strony bedzie takze zwazona:)