LadyS Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 :diabloti: Miya chodzi za mną krok w krok na spacerach, bo dostaje ode mnie smaki i chyba uznała mnie za głównego dystrybutora :lol: Quote
omry Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Witamy się u Was po raz pierwszy :) Fajne te Wasze yorki, a Ajuś ścięty na grzywka wygląda rewelacyjnie. Miya ma uśmiech mojej Toriczki.. :) Quote
evel Posted August 9, 2012 Posted August 9, 2012 Miya jest super słodka i trudno uwierzyć w jej prawdziwy charakter :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 9, 2012 Author Posted August 9, 2012 (edited) omry witaj u mnie;-) a Ty masz jakiegoś yorasa aktualnie? (przepraszam za pytanie, ale nie jestem na bieżąco i po imionach nie kojarze Twoich psów) Miya została przechrzszczona:-D teraz nazywa się Żmija...reaguje:-D ona jest super słodka jak śpi i akurat jej nie trącisz przypadkiem;-) a Ayusia nikomu nie oddam, bo to moj ulubieniec, Żmiji nienawidze:-D Edited August 9, 2012 by sacred PIRANHA Quote
omry Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):omry witaj u mnie;-) a Ty masz jakiegoś yorasa aktualnie? (przepraszam za pytanie, ale nie jestem na bieżąco i po imionach nie kojarze Twoich psów) Miałam Tori przez 12 lat, w kwietniu odeszła. Teraz mam Avril, widać w bannerku :) Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-Aztgsbf0L4Q/TbrUixhZ22I/AAAAAAAAC9c/OKnrlrtHry8/s500/DSC02574_zmień+nazwę.JPG jaki w ogole ayuś nie ayusiowy taki :) hehe....zobacz co to fryz czyni z..psa :D ayus jest przezaj..... niesadzilam ze pod ta okrywa wlosowa yorasy tak wygladaja :) Quote
evel Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Ja to sobie pomyślałam, że jak mnie kiedyś los uraczy yorkiem, to go będę golić na Ajusia, hahaha :D Quote
omry Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 evel napisał(a):Ja to sobie pomyślałam, że jak mnie kiedyś los uraczy yorkiem, to go będę golić na Ajusia, hahaha :D Mnie TŻ chce uraczyć yorkiem ze swojego domu rodzinnego. I na pewno będę ją strzygła na Ajusia :D Quote
dorka1403 Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 ta co to marzy o duzym psie napomina co by ja los uraczyl jorasem...:) a jak by tak podhalana albo np....colie ogolic na ayusia? Quote
evel Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 dorka1403 napisał(a):ta co to marzy o duzym psie napomina co by ja los uraczyl jorasem...:) a jak by tak podhalana albo np....colie ogolic na ayusia? Ej, nie żeby teraz, ale ogólnie kiedyś, co nie :D Quote
Victoria Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 Yorkomanka napisał(a):to by porażka była ;) kto wie.. ? :lol: Quote
sacred PIRANHA Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 wszystko fajnie, tylko znajdzcie groomera, który Wam tak psa wystrzyże:-D a tak wogóle, to mnie korci żeby suke też tak walnąć....fiu fiu fiu świerzbi oj świerzbi.... Quote
evel Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 sacred PIRANHA napisał(a):wszystko fajnie, tylko znajdzcie groomera, który Wam tak psa wystrzyże:-D Ja mam Ciebie, a Tyś zaprawiona w bojach :D Quote
sacred PIRANHA Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 no tak, Ty masz mnie a reszta chętnych ma problem :-D evel Ty nie myśl o yorku! to nie są psy! wstyd mieć yorka;-) ostatnio na wątku adopcyjnym yorków dowiedziałam się, że yorki drą ryja jak opętane, szczają po kątach i ogólnie są niereformolne, w ogóle większość miniatur taka po prostu jest i nic się z tym zrobić nie da...można jedynie z miłości do nich łazić i sprzątać szczyny, prać i chodzić w zatyczkac do uszu chyba :-D Quote
makot'a Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 https://lh4.googleusercontent.com/-j4dUPjAAnCE/UCJreYdMvUI/AAAAAAAAFqQ/HLFeNbBMTXI/s640/P8080070.JPG Genialny jest, chyba zacznę chcieć mieć yorka :D Witam tak w ogóle :) Quote
sacred PIRANHA Posted August 10, 2012 Author Posted August 10, 2012 makot'a;19495612 napisał(a):https://lh4.googleusercontent.com/-j4dUPjAAnCE/UCJreYdMvUI/AAAAAAAAFqQ/HLFeNbBMTXI/s640/P8080070.JPG Genialny jest, chyba zacznę chcieć mieć yorka :D Witam tak w ogóle :) Witamy witamy wszystkich nowych:-D Ayuś robi furore widze;-) Quote
evel Posted August 10, 2012 Posted August 10, 2012 U mnie byłby traktowany jak Zu (a przypominam, że ona z natury szczekilwa, z ziemniakiem zamiast mózgu i w ogóle z problemami z koncentracją i zapaszkami na przykład :P), zamordyzm i terroryzm obowiązuje niezależnie od rozmiarów ;) Quote
Recommended Posts