Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No to zaczynamy...
Ma 8 lat a zachowuje sie jakby mial 8 miesięcy...
Jest średniej wielkości psem a pakuje sie na kolana jakby był ratlerkiem...
Ludzie myślą albo że jest łagodny jak baranek albo że jest agresywnym killerem...jedni i drudzy się mylą...
Jedno jest pewne...on jest moim ukochanym psem ( z wyboru) a ja jego Pańcią ( nie mial innego wyjscia) :evil_lol:

dokladnie 25grudnia 2007 roku nasza zwariowana dwójka powiększyla sie do sfiksowanej trójki...jak?
dostalam w prezencie swiatecznym wymarzonego psa...czarnego labradorka
Abi - 3miesieczne czarne sikające non stop stworzonko...
pierwsza w jej zyciu fotka

z rodzenstwem...8 kluskow..mama to czarna labradorka a tatus złoty golden retrivier...jednym slowem mixik:)

no i Abi...chyba hihi

a tak wyglada majac trzy miesiace (pierwsze chwile u mnie na raczkach mojej siostry)

Posted

Witam, Niki szybko wyszkoliła się na wytrawnego Dogomaniaka - gratulacje. Wystarczył jej jeden dzień - zdolna bestyjka!!! Zdjęcia psiaka super, zwłaszcza to nieocenzurowane:evil_lol:. Prosimy o jeszcze!!!

Posted

A to Tim ze swoją przyjaciółką Korcią (zabraną w zeszłym roku z zamojskiego schroniska):
ich ulubiona pozycja do spania:

zabawa ich męczy ...czasem:evil_lol: :

czasami jak przesadzają z wybrykami i zbiorą ode mnie ochrzan...to strzęlają na mnie focha:angryy: :

ale ja i tak kocham te potworki, bo jak tu takich pięknosci nie kochac? :

Posted

Timek Baba Jaga:

Timek jako prezent:

Ps ...pragnę zaznaczyc, ze on te przebieranki naprawde lubi (wcale sie nad nim nie znęcam:p ) ...on po prostu uwielbia byc w centrum uwagi (mojej uwagi) i zniesie wszystko abym tylko byla kolo niego, patrzyla na niego , mowila do niego...maly rozpieszczony diabelek:cool3:

Posted

hihi to sie w sumie zaczelo od mojej mamy...ona zrobila mu taka legende, ze on jest taki strasznie grozny...i rozeszlo sie:)
...podstawowy problem tkwi w tym, ze on jest rzeczywiscie niebezpieczny(bo nieprzewidywalny) ...jak nie jest ze mna...jak jest beze mnie, czyli z kimkolwiek innym z mojej rodzinki to zachowuje sie czasami dziwnie...to jest bardzo strachliwy pies, a wiadomo ze starchu do agresji niedaleko, przy mnie jest spokojny i wiecznie merdający, bo ze mna sie nie boi...zawsze sie mozna za mnie schowac:)
dlatego wlasnie z rodzinka wychodzi w kagancu i na smyczy blisko nogi a ze mną bez kaganca i na rozciągnietej na maksa smyczy...i wiecznie merda tym swoim ogonkiem...:)

Posted

ja mu na komendzie "waruj" dawlam smakolyk tam pomiedzy lapkami z wyraznym"wstydz sie"...i tak tysiac razy, potem tylko palcem tam pokazywalam bez jedzenia az skojarzyl...i jak potem mu powiedzialam "wstydz sie" to od razu tam pychol pchal...ale u kazdego psa jest inaczej, czasem inaczej kojarzą....wolniej, szybciej...roznie:)

Posted

furciaczek napisał(a):
co tam ciekawego slychac u Tima i jego panci:cool3:

...nic ciekawego...Tim ma chore uszy, bardzo często mu sie to zdarza:shake:
jest juz zmęczony ciaglym drapaniem i telepaniem glową i nie ma ochoty dzis na sesje zdjęciową...

zabieram go na spacerek, potem kropelki i spac moze pojdzie troche:-(