Majaa Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kamkam napisał(a):Mam wieści od Majii: Łatka vel Blondyna podobno sama wróciła do Pana, miejmy nadzieję, że to było takie rozpoznanie terenu. Wierzę, że skoro sama wróciła to będzie dobrze Na to wygląda, że to bylo tylko rozpoznanie terenu Dzisiejszą noc suka przetrwała dzielnie i bez niespodzianek :cool3: Tuli się od czasu powrotu do opiekuna cały czas .... Wróżę dobrze tej symbiozie .... Quote
saga_86 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Blodi wreszcie znalazła domek i to jakiś dobry:multi::lol: To domek w waszych okolicach? Z anonsów, ołoszeń w necie? Quote
mrs.ka Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Majaa napisał(a):Na to wygląda, że to bylo tylko rozpoznanie terenu Dzisiejszą noc suka przetrwała dzielnie i bez niespodzianek :cool3: Tuli się od czasu powrotu do opiekuna cały czas .... Wróżę dobrze tej symbiozie .... byłyśmy tam z Bożenką jak sunia zwiała,podkopała straszny dół pod kojcem,byłyśmy bardzo zmartwione :placz:bo gdzie jej szukać, no i Pan się przestraszył ,że będzie mu uciekać i uczciwie przyznał ,że nie jest w stanie dopilnować,ale człowiek widać psiarz, w domu ma trzy psy,a zamiast Łatki był w stanie wziąść dwa małe szczeniaki. No i ledwo dojechałyśmy do Starach. Pan zadzwonił ,że wróciła. Byłyśmy przeszczęśliwe, :multi:a Pan chyba też się rozczulił bo już nie chciał żebyśmy po nią wracały. Wygłąda na to ,że sunia sama najlepiej wie gdzie jej będzie dobrze. Quote
mrs.ka Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 byłam u Łatki,suńka w świetnej formie,najedzona do syta,opiekun zadowolony,tylko,że ona bardzo rośnie i ta buda to troche mała ,no i na zime trzeba chyba Panu powiedzieć ,żeby ocieplił Quote
mrs.ka Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 no,obejrzyjcie mnie jaka jestem śliczna!!!1 Quote
Recommended Posts