marmar Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Do gabinetu weterynaryjnego dzieci przyniosły ok.2 tygodniowego kocurka,kociak pilnie potrzebuje mamki,tymczasu stałego domu. Obecnie najważniejsze jest ,aby dał rade bez mamusi.Kocurek ma bakteryjne zapalenie oczka(:oops: no nie wiem czy dobrze pamietam),wetka udzieliła mu pomocy... Czy jest ktoś w stanie zapewnić mu tymczas? Quote
marmar Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Zdjecia niewyrazne,kociak sie ciagle ruszał,a przede wszystkim nieodpowiedni sprzęt. Quote
wandul 66 Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 na mój gust ma więcej niz dwa tygodnie , pewnie stoi na łapkach - mam w domu karmiącą kotkę , ale karmi juz 6 , 7 to za dużo , do tego ten jest chory , boje sie o moje kociaczki! Quote
marmar Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 kociak sie rozjezdza gdy sie go postawi,wet ocenil go na ok 2 tyg.trzeba mu jeszcze pomagac z siusianiem i koopka Quote
mulinka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 napisz w tytule gdzie jest kotek załóż mu koniecznie wątek na miau w dziale Koty i podaj tutaj link Quote
wacia Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 kociaczek na bank ma 2 tygodnie ,samodzielnie jeszcze nie siusia i nie robi kupeczki ,trzeba to robic za niego,ale jest dzielny ,mleko pije pieknie ze strzykawki i nad zycie kocha ludzi ,nie boi sie ani kotów ani psów ,jezlei ktos może to niech nam pomoże ,narazie jest u mnie ale mam juz bande kotów i psów i małe dziecko no i troche cięzko jakby miał zostac u mnie,oczko juz prawie wygojone ,bałam sie że to katar koci ale nie wygląda na to ,dostał zylexis obecnie dostaje scanomune i z dnia na dzien jest coraz lepiej...może ktoś go przygarnie naprawde jest milusi Quote
marmar Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 mulinka napisał(a):napisz w tytule gdzie jest kotek załóż mu koniecznie wątek na miau w dziale Koty i podaj tutaj link Kociak jest w Żorach,jesli masz tam konto i mogłabym Cie prosic o wklejenie linku na miau-to bardzo proszę Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 założony wątek na miau: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?p=2401252#2401252 i jest też w ogłoszeniach na miau. Quote
MartynaP Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 przepraszam ze zapytam ale jak pomaga sie malemu kotkowi robic kupke i siku?? i co ile dostaje jedzonko?? Quote
wacia Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 taki mały kotek musi dostawać jeśc co 2 godzinki,specjalne ciepłe mleko dla kotów ,a po jedzonku trzeba pomasować brzuszek i pupe ciepła watką i wtedy jemu sie wydaje że to mama i zaczyna siusiać i czasami zrobi kupkę obecnie kiciusiem opiekuje się moja mam jedna matka zastepcza i moja suczka Frytka druga mama zastepcza ,mały zaczyna biegac po domu za wszystkim co się rusza ale najchetniej za swoimi dwiema mamami ,za około 2 tygodnie spokojnie może iśc do nowego domku .Jest tylko jeden mały problem oczko okazało sie po dokładnym badaniu ropniem rogówki i na dzień dzisiajsze jest coraz ładniejsze ale mozliwe że niestety nie będzie sprawne ,ale kicius ma taką chęć zycia że w niczym mu to nie przeszkadza a nawet dodaje uroku... Quote
Halo (Alfa i Zuzia) Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 nikt maleństwa nie odwiedza. A on rośnie... Quote
marmar Posted August 21, 2007 Author Posted August 21, 2007 rosnie i nadal pilnie poszukuje stalego domu Quote
marmar Posted September 2, 2007 Author Posted September 2, 2007 Niestety kociak wczoraj odszedł za TM,nic sie nie dało zrobic mimo iz miał calodobowa opieke weta.:-( ;) Quote
Recommended Posts