Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo ja śledzę wpisy Nutusi , hehehe, taki Malanowski ze mnie :)

Muszę teraz u Frugo się meldować, bo Ziutka za niezaglądanie ukatrupi, a ja podglądam, tylko nie piszę ;)

Posted

U Anety jeden piesek walczy z babeszją - zlapał kleszcza na spacerze - całe szczęście że wykryta wcześnie więc musi być dobrze.
Zamówiłam dla Hugo 3 pipety na kleszcze

45c6386b9e6af671med.jpg

koszt 43,39zł + 7,90 zł wysyłka = 51,29zł

dopisz proszę do postu rozliczeniowego

podałam adres bezpośrednio do Anety bo nie wiem kiedy moglabyś jej podrzucić a tak będzie najprościej i najszybciej

Posted

Byłam wczoraj z Hugo na kontroli, dupka ok :) widziałam jak się załatwiał :P już nie chodził 15 minut tylko siuup i już kupa była.

Wyniki krwi ok (kejciu ma wsio, to wstawi w wolnej chwili)

Posted

Byłam wczoraj z Hugo na kontroli, dupka ok :) widziałam jak się załatwiał :P już nie chodził 15 minut tylko siuup i już kupa była.

Wyniki krwi ok (kejciu ma wsio, to wstawi w wolnej chwili)

Czyli mimo warunków w jakich żył stan chłopaka jest dobry. Miał szczęście maluszek.

Zdjęć dawno nie było  ;)

Posted

Zdjęcia były 9 października - to dawno ????? :)

dzisiaj wstawię bo mam kilka :)

No jasne :D

Dzisiaj 16 jest czyli to już tydzień bez zdjęć ;)

Posted

No jasne :D

Dzisiaj 16 jest czyli to już tydzień bez zdjęć ;)

Bez przesady :D

jakby był u nas w BDT w sensie u mnie albo u Ziutki -  zdjęcia były by częściej a tak to ciężej :(

ale musisz cioteczko do wieczorka wytrzymać to wstawię :)

świeże i cieplutkie jeszcze :smile:

Posted

Zadzwoniłam przed chwileczką aby zameldować że zrobiłam przelew do Anety - i powiedziała żebyśmy zamówiły puszki i karmę mokrą.
rzeczywiście teraz sprawdzam i ostatnio puszki które Hugo otrzymał od Plaskatych Dziewczyn :) były zawiezione w sierpniu - Aneta mówi aby zamówić więcej puszek bo suchą karmą je niechętnie bo nie ma tych ząbków - ewentualnie je namoczoną z dodatkiem puszek więc zaraz zamówię.

Wstyd mi bo mamy tyle na głowie razem z Ziutką i każda osobno - od ubiegłego piątku doszły nam dwa kociaki i jeden chory ma zapalenie pęcherza :( a że ja mam do Ziutki kawałek to w tyg nie ma szans abyśmy się spotkały bo wracam późno - to dzisiaj dopiero byłyśmy w lecznicy z Łatką - ale do czego zmierzam - zapomniałam zamówić preparat na stawy dla Hugo :(

moja wina moja wina - zapytała Aneta i obiecałam że dzisiaj zamówię - za momencik się tym zajmę.

Usłyszałam też o przykrym incydencie - Hugo poczuł się chyba zbyt pewnie już u niej - i zaatakował bez niczego 5 letniego Kapiszona ( jamnikowaty piesek który również szuka domu ) - rozlewu krwi nie było ale Hugo dostal reprymendę. Aneta musi bardzo uważać bo po tym incydencie jest nerwowa atmosfera w ich relacjach. Na spacerach bez zmian rwie się do każdego psa - suczki raczej toleruje ale nie każdą - szybko musimy go odjajczyć!