b-b Posted October 5, 2015 Posted October 5, 2015 co tam słychać u plaskatego pysia :) Byłyście już z małym u weta? Quote
Ziutka Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Mam zdjęcia Hugonka, dzisiaj postaram się wstawić. Do weta nie pojechaliśmy bo niestety choroba mnie zmogla, ale może w piątek się uda :) Quote
Nutusia Posted October 6, 2015 Posted October 6, 2015 Zapraszam na II edycję Książkowiska - dla "mojej" Czetki i na spłatę długu Fanty od Kejciu i Ziutki: http://www.dogomania.com/forum/topic/333525-ksi%C4%85%C5%BCkowisko-ii-edycja-dla-czetki-i-fanty-do-2010-godz-20/?p=16582792 Quote
Ziutka Posted October 6, 2015 Author Posted October 6, 2015 Zdrowiej Ziutka, zdrowiej! Juz jest lepiej, teraz Kejciu biedną coś bierze :( Tak więc wstepnie jestem na piątek umówiona u doktora :) Quote
Nutusia Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 O masz, a co to, franca przechodnia?... :( Przecież Kasia jeszcze z poprzedniego grypska nie wydobrzała do końca! :( Quote
Mattilu Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 o rany :( U mnie też w pracy i szkole pomór - to ta pogoda: raz ciepło, raz zimno... Quote
Kejciu Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 U mnie rano były 3 stopnie - jeszcze do poniedziałku jestem na antybiotyku :( Quote
Ziutka Posted October 7, 2015 Author Posted October 7, 2015 Kejzi :) dasz rade wstawić fotaski z czesu czesu ? :) Quote
Kejciu Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 dam wieczorem - bo będę u siebie to wstawię - no ciągle czasu brak :( Quote
marga3 Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Juz jest lepiej, teraz Kejciu biedną coś bierze :( Tak więc wstepnie jestem na piątek umówiona u doktora :) To w piątek czekamy na wieści. Quote
Nutusia Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 O proszę jaka skuteczna metoda na... schudnięcie! :D Quote
Ziutka Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Hugo uwielbia piłki, małe, duże i wogóle jest mega piłkarz z niego :) Quote
Bgra Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 Hugo uwielbia piłki, małe, duże i wogóle jest mega piłkarz z niego :) dawać go do reprezentacji,bo czy ten mecz dzisiaj wygrają ? chciałabym ... Quote
Ziutka Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 dawać go do reprezentacji,bo czy ten mecz dzisiaj wygrają ? chciałabym ... Nooo napewno by gola strzelił nasz Huguś :) Quote
Nutusia Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 I jeszcze moją Lili powołać do reprezentacji trzeba! Bez Hugusia i Gliździocha, przerżną dziś jak nic! ;) Quote
Ziutka Posted October 8, 2015 Author Posted October 8, 2015 Ciekawe jak się jutro Hugoniasty spisze u weta :) bo napewno dupka będzie czyszczona - ulala...! Quote
Bgra Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 I jeszcze moją Lili powołać do reprezentacji trzeba! Bez Hugusia i Gliździocha, przerżną dziś jak nic! ;) ćwiczyć,ćwiczyć,bo z Lewym musi w końcu ktoś grać ;) Wariatki :) a nie ;) Ciekawe jak się jutro Hugoniasty spisze u weta :) bo napewno dupka będzie czyszczona - ulala...! Hugusiu trzymam kciuki :) Quote
Ziutka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Hugo już u mnie :) mamy wizytę na 17:00 Kilka fotek od cioci Ziutki ;) Quote
Ziutka Posted October 9, 2015 Author Posted October 9, 2015 Już jestesmy po wizycie :) Hugo był mega dzielny podczas zastrzyków, pobierania krwi, gorzej przy robieniu RTG, ale tez się udało :) Hugo ma duzy stan zapalny odbytu (zapchane gruczoły), dostał antybiotyk i na kolejne dni a w czwartek na kontrolę i po fakturę. Dzisiaj cały system padł w lecznicy i nie mam ani faktury, ani opisu z badań. Koszt krwi rozszerzone z rozmazem ręcznym czy jakoś tak, rtg, czyszczenia gruczołów i ponowne czyszczenie uszu 190zł. Quote
Recommended Posts