Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zgodnie z obietnicą byłyśmy dzisiaj u Hugo - Ziutka któryś raz z rzędu, ja pierwszy raz. Niesamowicie pogodny psiak, ale jak się go głaszcze to jednak czuć pod futrem że chudy i ma masę takich miękkich guzków - wet mówi że to tłuszczaki. Wogóle akcja była niesamowita bo Aneta musiała zamknąć resztę psów w domu bo nie było opcji zrobić zdjęć Hugonowi tak latały wszystkie. Puszki zawiozłysmy - do zdjęcia wybrałam po 1 z każdego smaku :) bo ciężko by nam było 20 puch ustawiać w trawie :-) Mamy kilka krótkich filmików - na jednym słychać śmiechy nasze choć sytuacja nie była do śmiechu :) Hugo zaczął robić koooo a sąsiad zza płotu stał i śmiał się w głos że dwie laski filmują srającego psa w trawie i w pewnym momencie już nie wytrzymałyśmy i parsknęłyśmy śmiechem razem z nim. A temat nie do śmiechu bo Hugo ma jakiś problem z wypróżnianiem - nie mógł zrobić kupy, chodził w zdłuż ogrodzenia, saneczkował. Musimy sprawdzić czy to nie gruczoły....

Posted

Hugo śliczny i radosny! 24icon_smile2.gif

Z tym wypróżnianiem  powinien ustabilizować się przy prawidłowym żywieniu. 

Trzeba obserwować.

A saneczkowanie to gruczoły jak nic.

Posted

Hugo śliczny i radosny! 24icon_smile2.gif

Z tym wypróżnianiem  powinien ustabilizować się przy prawidłowym żywieniu. 

Trzeba obserwować.

A saneczkowanie to gruczoły jak nic.

Wyczyszczą i będzie po sprawie :")

Posted

No proszę, tak ciotki chciały fotki itd a tu nagle cisza totalna nastała jak sie pojawiły :(

Pojawiały,podziwiały :) przecudny rudzielec płaskolicy ;)

tylko jak się ma nową maszynkę do strzyżenia ;) to co złapię Alesia to moje ;)

Posted

Cudak nad cudaki! :D Siemię lniane albo odrobina oleju parafinowego i... sąsiad nie będzie miał się z czego śmiać, tak szybko wypróżnienie będzie :D

A Huguś to w domku mieszka czy w boksie, bo się pogubiłam?...

Posted

Cudak nad cudaki! :D Siemię lniane albo odrobina oleju parafinowego i... sąsiad nie będzie miał się z czego śmiać, tak szybko wypróżnienie będzie :D

A Huguś to w domku mieszka czy w boksie, bo się pogubiłam?...

Hugo w domku - domowy pdt udało nam się załatwić cudem