marga3 Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Mizianko dla ślicznego chłopaczka :) Ma widoki na DS ? Quote
Kejciu Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Najpierw musimy wykastrowac i zrobić porządek z buzia potem zaczniemy poszukiwania domku Quote
Anula Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Jestem u chłopczyka dzięki Skarpecie plaskatych.Fajnie,że został zabrany od dziada,znajdzie domek na bank.Jest bardzo ładny. Quote
Kejciu Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Oby Narazie skupiamy się na naszych innych podopiecznych bo Hugo Bezpieczny bo w domowych warunkach a inne w boksie na dworzu ale lada Dzień bierzemy się za Działania u Hugo Quote
Nutusia Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 O, Huguś też widzę grał w piłkę - obstawiam, że z lepszym skutkiem niż nasza reprezentacja ;) :D Quote
Marysia R. Posted September 7, 2015 Posted September 7, 2015 On jest naprawdę cudny :) I patrząc na te zdjęcia w życiu bym mu nie dała 12 lat, wygląda jak młodzik :) Quote
Ziutka Posted September 8, 2015 Author Posted September 8, 2015 Napewno ma tyle lat, "znam" tych ludzi od 15 lat prawie. Quote
Kejciu Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Trzymam kciuko bo Hugo dzisiaj chyba odwiedza weta... :) Quote
Kejciu Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Ziutka mogła uczestniczyć ja niestety tylko jak na szpilkach w robocie siedziałam :D Quote
Nutusia Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Ależ to wiedźma jest - napisała, że już po i NIC więcej!!!! :( Quote
Kejciu Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 ząbki wyszyszczone - pod narkozą + rtg kręgosłupa bo coś zaczął kuleć - wybudził się dobrze - teraz troszeczkę skołowany jest no i jak dojdzie do siebie to zobaczy że nie ma 4 ząbków ;D Quote
Nutusia Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 A co tam, jeszcze duuuużo zębolów zostało ;) :D Quote
marga3 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Jeśli to rzepki, stawy albo kręgosłup dobrze byłoby uważać aby nie skakał np z wersalki i nie chodził po schodach. Quote
Kejciu Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Jeśli to rzepki albo kręgosłup dobrze byłoby uważać aby nie skakał np z wersalki i nie chodził po schodach. Marga3 - prześwietlenie wyszło ok niczego nie wykazało - kilka zwyrodnień jak na jego wiek więc jesli chodzi o kręgosłup to nie jest źle - musimy pomyśleć o leku na stawy - doktor podał Ziutce nazwy co mamy kupić wieczorkiem się za tym rozejrzę :) Quote
marga3 Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Arthroflex daje bardzo dobre rezultaty. Quote
Kejciu Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 Arthroflex daje bardzo dobre rezultaty. Własnie chyba Arthroflex albo Arthrofos - właśnie nie wiem bo Ziutka mi przez tel mówiła a ja w pracy :) wieczorkiem się zdzwonimy i podyktuje mi :-) Quote
Recommended Posts