Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeszcze nie pisała :) wczoraj zajęłam się bazarkiem i mówię, usiądę teraz i napisze a tu Prezesowa mnie wyręczyła :) <3

nooo Hugo bez szwów, zuch jest chłopak naprawdę, leżał jak betka taki grzeczniutki :)

Posted

Jeszcze nie pisała :) wczoraj zajęłam się bazarkiem i mówię, usiądę teraz i napisze a tu Prezesowa mnie wyręczyła :) <3

nooo Hugo bez szwów, zuch jest chłopak naprawdę, leżał jak betka taki grzeczniutki :)

Robisz bazarek ogłoszeniowy, Ziutka ?

Ja z mojego bazarku, który rozliczam właśnie chcę przeznaczyć 50 zł na ogłoszenia Radysaków.

Posted

Jakby ktoś jeszcze pytał o pekińczyka (lub prawie) to na fb jest do oddania taka oto sunia:
http://olx.pl/oferta/za-darmo-oddam-suczke-pyske-pol-pekinczyk-nowa-buda-gratis-CID103-IDcGTlL.html#b553950c72

Ludzie są naprawdę albo zdrowo porąbani albo to kompletni ignoranci...0sad.gif

Wiem, /znając polskie realia/ że mogło być gorzej ale lepiej też na pewno mogło...

Jeszcze nie pisała  :) wczoraj zajęłam się bazarkiem i mówię, usiądę teraz i napisze a tu Prezesowa mnie wyręczyła  :) <3

nooo Hugo bez szwów, zuch jest chłopak naprawdę, leżał jak betka taki grzeczniutki  :)

Zuch chłopaczek :)

Posted

Robisz bazarek ogłoszeniowy, Ziutka ?

Ja z mojego bazarku, który rozliczam właśnie chcę przeznaczyć 50 zł na ogłoszenia Radysaków.

Nie robię teraz, jestem w trakcie tworzenia innego bazarku, potem mi się wszystko miesza jak jest kilka na raz :(

Jakby ktoś jeszcze pytał o pekińczyka (lub prawie) to na fb jest do oddania taka oto sunia:
http://olx.pl/oferta/za-darmo-oddam-suczke-pyske-pol-pekinczyk-nowa-buda-gratis-CID103-IDcGTlL.html#b553950c72

Widziałam ją :(

Posted

Niech ta Pani szybko dochodzi do zdrowia bo właśnie przelałam 300zł za pobyt do 21/11 i na obecną chwilę jesteśmy na minusie

- 1156,6

Ooooomatkomojakochana!!!

A tu ktoś jeszcze czeka na naszą pomoc...nie zapeszać :(

Posted

Z transportem Pysi może skontaktujcie się z Tola.Tola często wyadoptowuje kociaki do Warszawy i organizuje jakiś transport.O szczegóły trzeba popytać.

Pysia już jedzie do Warszawy.

Posted

&amp;nbsp;

Niestety jak to w naszej służbie zdrowia bywa zabieg we wtorek nie odbył się, zadzwoniono do Pani we wtorek o 7 rano aby nie przyjeżdżała ( operacja planowana była na godzinę 12 ) i poinformowano że ma stawić się w czwartek o 10. Pani do mnie zadzwoniła w piątek bo z tego wszystkiego zapomniała mnie wcześniej poinformować. Jeśli na obchodzie jutro będzie wszystko ok mają ją wypuścić do domu w dniu jutrzejszym - umówiłam się że będę czekała na sms z informacją jak już będzie w domku i damy jej kilka dni na dojście do siebie - ja w tym tygpdniu pracuję dłużej więc pewnie dopiero w weekend uda nam się spotkać. Pani bardzo sensowna nawet w sposobie pisania sms bardzo kulturalna - pytała jak Huguś i poprosiła o jakieś zdjęcie mms bo w sali leży z Panią która również ma pekińczyka i chciała jej pokazać o jakiego pieska się stara :)

Byłyśmy wczoraj z Ziutką na PA - i mogę ogłosić że HUGO MA DOMEK!
Baaardzo fajna i sympatyczna starsza Pani - jak się wczoraj dowiedziałyśmy ta operacja to bardzo poważna sprawa - Pani ma nowotwór... ale pełno w niej wiary że wszystko będzie dobrze - mieszka razem z córką, jej mężem i 22 letnią wnuczką - jest to taki jakby bliźniak - Pani w jednej części a córka w drugiej ale jedno wspólne podwórko. Hugo do domku pojedzie w następny weekend bo w tygodniu ja nie dam rady. Wydaje mi się że Pani nie odszuka tego wątku bo nie wiem jak to napisać ale to starsza kobitka i bardzo dużo wydaje na leki - wracając ustaliłyśmy z Ziutką że skoro tak dobrze poszedł nam i jeden i drugi bazarek - zawieziemy Hugo z wyprawką aby miała taki prezent od nas na święta i nie musiałą martwić się wydatkami chociaż na początku ich wspólnej drogi. Zamówię suchą karmę i puszki no i może jakieś piłeczki bo Hugo je uwielbia i w sobotę zawieziemy z naszym dżentelmenem. Pani nie jest internetowa więc nie wiem jak będzie z przesyłaniem zdjęć ale powiedziała że napewno będzie dzwoniła - ewentualnie wnuczka jej pomoże i zrobi jakieś zdjęcia :-)
Dodam tylko że to nie jedyny nasz podopieczny który poszedł do domu w weekend - ale jak to w przyrodzie bywa - 2 do 1 ( mamy kolejną staruńką podopieczną )

Bardzo dziękujemy wszystkim za pomoc, obecność i wsparcie :-)
  • Upvote 1