Ziutka Posted November 15, 2015 Author Posted November 15, 2015 Ja jestem dobrej myśli :) myślę, że to będzie TEN dom dla małego zgredka :) Aneta już przeżywa rozstanie... Quote
Marysia R. Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 Cały czas trzymam kciuki za mojego ulubieńca i niecierpliwie czekam na rozwój wypadków :) Quote
Nutusia Posted November 16, 2015 Posted November 16, 2015 I ja się z kciukami dołączam - i za Panią i za Hugusia :) Quote
malagos Posted November 17, 2015 Posted November 17, 2015 Z takim mms z psiątkiem będzie Pani raźniej w tym szpitalu :) Quote
Kejciu Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Hugo już bezszwowy - nie wiem czy Ziutka pisała - ja już nie ogarniam.... Quote
Ziutka Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Jeszcze nie pisała :) wczoraj zajęłam się bazarkiem i mówię, usiądę teraz i napisze a tu Prezesowa mnie wyręczyła :) <3 nooo Hugo bez szwów, zuch jest chłopak naprawdę, leżał jak betka taki grzeczniutki :) Quote
Mazowszanka13 Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Jeszcze nie pisała :) wczoraj zajęłam się bazarkiem i mówię, usiądę teraz i napisze a tu Prezesowa mnie wyręczyła :) <3 nooo Hugo bez szwów, zuch jest chłopak naprawdę, leżał jak betka taki grzeczniutki :) Robisz bazarek ogłoszeniowy, Ziutka ? Ja z mojego bazarku, który rozliczam właśnie chcę przeznaczyć 50 zł na ogłoszenia Radysaków. Quote
Mazowszanka13 Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Jakby ktoś jeszcze pytał o pekińczyka (lub prawie) to na fb jest do oddania taka oto sunia: http://olx.pl/oferta/za-darmo-oddam-suczke-pyske-pol-pekinczyk-nowa-buda-gratis-CID103-IDcGTlL.html#b553950c72 Quote
Nutusia Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Jezusie Maryjo - pekińczyk w budzie!!! Nie lubi siedzieć sam - też mi nowość!!!!! :( Quote
marga3 Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Jakby ktoś jeszcze pytał o pekińczyka (lub prawie) to na fb jest do oddania taka oto sunia:http://olx.pl/oferta/za-darmo-oddam-suczke-pyske-pol-pekinczyk-nowa-buda-gratis-CID103-IDcGTlL.html#b553950c72 Ludzie są naprawdę albo zdrowo porąbani albo to kompletni ignoranci... Wiem, /znając polskie realia/ że mogło być gorzej ale lepiej też na pewno mogło... Jeszcze nie pisała :) wczoraj zajęłam się bazarkiem i mówię, usiądę teraz i napisze a tu Prezesowa mnie wyręczyła :) <3 nooo Hugo bez szwów, zuch jest chłopak naprawdę, leżał jak betka taki grzeczniutki :) Zuch chłopaczek :) Quote
Ziutka Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Robisz bazarek ogłoszeniowy, Ziutka ? Ja z mojego bazarku, który rozliczam właśnie chcę przeznaczyć 50 zł na ogłoszenia Radysaków. Nie robię teraz, jestem w trakcie tworzenia innego bazarku, potem mi się wszystko miesza jak jest kilka na raz :( Jakby ktoś jeszcze pytał o pekińczyka (lub prawie) to na fb jest do oddania taka oto sunia:http://olx.pl/oferta/za-darmo-oddam-suczke-pyske-pol-pekinczyk-nowa-buda-gratis-CID103-IDcGTlL.html#b553950c72 Widziałam ją :( Quote
Kejciu Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Niech ta Pani szybko dochodzi do zdrowia bo właśnie przelałam 300zł za pobyt do 21/11 i na obecną chwilę jesteśmy na minusie - 1156,63 zł :( Quote
Ziutka Posted November 18, 2015 Author Posted November 18, 2015 Niech ta Pani szybko dochodzi do zdrowia bo właśnie przelałam 300zł za pobyt do 21/11 i na obecną chwilę jesteśmy na minusie - 1156,6 Ooooomatkomojakochana!!! A tu ktoś jeszcze czeka na naszą pomoc...nie zapeszać :( Quote
Mazowszanka13 Posted November 18, 2015 Posted November 18, 2015 Nie robię teraz, jestem w trakcie tworzenia innego bazarku, potem mi się wszystko miesza jak jest kilka na raz :( Widziałam ją :( To poczekam na bazarek ogłoszeniowy i Radysaki też :) Quote
Nutusia Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 O matko - przerażająca kwota :( Gdyby Wam się fanty na bazarek skończyły - służę pomocą. Sama niestety nieprędko będę mogła cokolwiek wystawić :( Quote
Mazowszanka13 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Jakby ktoś jeszcze pytał o pekińczyka (lub prawie) to na fb jest do oddania taka oto sunia:http://olx.pl/oferta/za-darmo-oddam-suczke-pyske-pol-pekinczyk-nowa-buda-gratis-CID103-IDcGTlL.html#b553950c72 Sunia uratowana. Plaskaty Azyl szuka dla niej transportu. Quote
marga3 Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Sunia uratowana. Plaskaty Azyl szuka dla niej transportu. Super! :) Plaskaty Azyl wystawia rożne aukcje na FB - można w ten sposób pomóc Fundacji w zbieraniu funduszy na pomoc potrzebującym zwierzakom. https://www.facebook.com/PlaskatyAzyl/?fref=nf Quote
Nutusia Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Kamień - co ja mówię - cały głaz z serca mi spadł!!!! Quote
Anula Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Z transportem Pysi może skontaktujcie się z Tola.Tola często wyadoptowuje kociaki do Warszawy i organizuje jakiś transport.O szczegóły trzeba popytać. Quote
Anula Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Z transportem Pysi może skontaktujcie się z Tola.Tola często wyadoptowuje kociaki do Warszawy i organizuje jakiś transport.O szczegóły trzeba popytać. Pysia już jedzie do Warszawy. Quote
Kejciu Posted November 19, 2015 Posted November 19, 2015 Brak słów... http://www.tvn24.pl/krakow,50/za-butelke-wodki-skatowal-mlotkiem-psa,595814.html Quote
Kejciu Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 &nbsp; Niestety jak to w naszej służbie zdrowia bywa zabieg we wtorek nie odbył się, zadzwoniono do Pani we wtorek o 7 rano aby nie przyjeżdżała ( operacja planowana była na godzinę 12 ) i poinformowano że ma stawić się w czwartek o 10. Pani do mnie zadzwoniła w piątek bo z tego wszystkiego zapomniała mnie wcześniej poinformować. Jeśli na obchodzie jutro będzie wszystko ok mają ją wypuścić do domu w dniu jutrzejszym - umówiłam się że będę czekała na sms z informacją jak już będzie w domku i damy jej kilka dni na dojście do siebie - ja w tym tygpdniu pracuję dłużej więc pewnie dopiero w weekend uda nam się spotkać. Pani bardzo sensowna nawet w sposobie pisania sms bardzo kulturalna - pytała jak Huguś i poprosiła o jakieś zdjęcie mms bo w sali leży z Panią która również ma pekińczyka i chciała jej pokazać o jakiego pieska się stara :) Byłyśmy wczoraj z Ziutką na PA - i mogę ogłosić że HUGO MA DOMEK! Baaardzo fajna i sympatyczna starsza Pani - jak się wczoraj dowiedziałyśmy ta operacja to bardzo poważna sprawa - Pani ma nowotwór... ale pełno w niej wiary że wszystko będzie dobrze - mieszka razem z córką, jej mężem i 22 letnią wnuczką - jest to taki jakby bliźniak - Pani w jednej części a córka w drugiej ale jedno wspólne podwórko. Hugo do domku pojedzie w następny weekend bo w tygodniu ja nie dam rady. Wydaje mi się że Pani nie odszuka tego wątku bo nie wiem jak to napisać ale to starsza kobitka i bardzo dużo wydaje na leki - wracając ustaliłyśmy z Ziutką że skoro tak dobrze poszedł nam i jeden i drugi bazarek - zawieziemy Hugo z wyprawką aby miała taki prezent od nas na święta i nie musiałą martwić się wydatkami chociaż na początku ich wspólnej drogi. Zamówię suchą karmę i puszki no i może jakieś piłeczki bo Hugo je uwielbia i w sobotę zawieziemy z naszym dżentelmenem. Pani nie jest internetowa więc nie wiem jak będzie z przesyłaniem zdjęć ale powiedziała że napewno będzie dzwoniła - ewentualnie wnuczka jej pomoże i zrobi jakieś zdjęcia :-) Dodam tylko że to nie jedyny nasz podopieczny który poszedł do domu w weekend - ale jak to w przyrodzie bywa - 2 do 1 ( mamy kolejną staruńką podopieczną ) Bardzo dziękujemy wszystkim za pomoc, obecność i wsparcie :-) 1 Quote
Marysia R. Posted November 22, 2015 Posted November 22, 2015 Cudownie! :) :) Powodzenia rudy puchatku! :) Quote
Recommended Posts