Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ogłoszenia jak najprędzej - wszędzie gdzie tylko można.

Gojenie po zabiegu nie jest długie a jeśli będzie konkretny domek to poczeka te parę dni dłużej.

Trzeba umawiać zabieg. 

Posted

Zabieg będzie po 1 listopada.

Do tego czasu jestem wyłączona, że tak powiem.

Tak więc 2 tygodnie jeszcze napewno musimy poczekać :(

Ale ogłosi się maluszka i jak ktoś pokocha to poczeka na niego aż będzie po zabiegu :)

Posted

Otóż to! Wyłączona Ziutka nie oznacza włączonego z ogłoszeń Hugusia :D

Dokładnie tak :) niech spada chłopak do domu bo 3 kolejne w kolejce czekają :(

Posted

Zaglądam do mojego rudego ulubieńca :)

Rudy ulubieniec jest bardzo niegrzeczny, chyba poczuł sie jak u siebie i zaczyna atakować psy, ale Anetka mówi, ze go ustawi hi, gałgan jeden!

Trzeba szybko wyciąć jajka i niech spada do domu.

Posted

Rudy ulubieniec jest bardzo niegrzeczny, chyba poczuł sie jak u siebie i zaczyna atakować psy, ale Anetka mówi, ze go ustawi hi, gałgan jeden!
Trzeba szybko wyciąć jajka i niech spada do domu.

Ja to tak sobie myślę - że dzisiaj wieczorem usiądę jak dam radę i już napiszę jakiś tekst - napiszemy że jest wykastrowany - jak ktoś zadzwoni no to wytłumaczymy się a jak będzie mu bardzo zależało to przeca poczeka :-)

zdjęcia do ogłoszeń są więc myślę że nie ma na co czekać.

Przed nami sterylki kociaków jakie mamy więc też w sumie finansowo nie damy rady wszystkich na raz " zrobić "

ale po 1 listopada już i bardziej czasowe będziemy żeby doglądać i Hugo i koty bo teraz to wszystko na wariata jest - jestem gościem w domu ... pomagamy jeszcze 2 dziewczynom które zabrały 2 pieski z pseudo więc ogłaszamy i pomagamy z opieką weterynaryjną a Ziutka chwilowo bez samochodu - ja daleko i nie jest łatwo
Posted

Kaś, może się nada ;)

Hugo – arystokrata bez tytułu

Huguś jest psiakiem w typie pekińczyka. Takim, co to tylko na rączki, na poduszkę, na ozdobną sofę…

Niestety, w przypadku naszego arystokraty, żadne pałace, poduchy czy atłasy nie wchodziły w rachubę – mieszkał w melinie, jego „pan” nigdy się nim nie przejmował ani właściwie nim nie zajmował. I tak Hugo przeżył… 12 lat!

Ponoć nic co dobre nie trwa wiecznie – co złe też czasami nie. Na jesień życia Hugo znalazł dom tymczasowy, gdzie zadbano o jego wygląd, zdrowie i podstawowe potrzeby takiego psiaka. Został zaszczepiony, wykastrowany, odrobaczony.

Huguś powinien być jedynakiem, bo jak na arystokratę przystało, lubi być w centrum uwagi i z trudem znosi psią konkurencję do uwagi, jaką człowiek powinien poświęcać tylko jemu.

Pora na… prawdziwy dom. Na te poduszki i kanapy właśnie!

Posted

Kaś, może się nada ;)

Huguś jest psiakiem w typie pekińczyka. Takim, co to tylko na rączki, na poduszkę, na ozdobną sofę…

Niestety, w przypadku naszego arystokraty, żadne pałace, poduchy czy atłasy nie wchodziły w rachubę – mieszkał w melinie, jego „pan” nigdy się nim nie przejmował ani właściwie nim nie zajmował. I tak Hugo przeżył… 12 lat!

Ponoć nic co dobre nie trwa wiecznie – co złe też czasami nie. Na jesień życia Hugo znalazł dom tymczasowy, gdzie zadbano o jego wygląd, zdrowie i podstawowe potrzeby takiego psiaka. Został zaszczepiony, wykastrowany, odrobaczony.

Huguś powinien być jedynakiem, bo jak na arystokratę przystało, lubi być w centrum uwagi i z trudem znosi psią konkurencję do uwagi, jaką człowiek powinien poświęcać tylko jemu.

Bardzo dziękujemy :)
robię kolejne na mazowieckie :-)
Posted

Kaś, może się nada ;)

Bardzo dziękujemy :)
robię kolejne na mazowieckie :-)
Posted

Dalej domki dzwonić.  Przystojniak czeka :)

narazie wyświetleń sporo ale nikt jeszcze nie zadzwonił - napisałysmy że jest po kastracji :D jak ktoś zadzwoni to się wyjaśni że na dniach będzie :)

Posted

narazie wyświetleń sporo ale nikt jeszcze nie zadzwonił - napisałysmy że jest po kastracji :D jak ktoś zadzwoni to się wyjaśni że na dniach będzie :)

To trzymamy kciukasy! :)