Kejciu Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Narazie z ogłoszeń cisza - ani pół telefonu - wysłałam na psygarnij Igłę od Nutusi oraz naszą koteczkę Łatkę - jak umieszczą - w kolejce do wysłania jest Hugo :) A on jakby się niczym nie przejmuje - rozkręca się coraz bardziej - ale przykrócimy mu to już w najbliższy piątek lub max poniedziałek wtorek kiedy to pozbawimy go jajek i może się uspokoi bo zaczyna rządzić Dzisiaj rano gdy Aneta wróciła z nim ze spaceru jak zwykle odłożyła smycz i obrożę na komodę i wyszła z kolejną partią zwierzaków - jak wróciła obroża była odgryziona od smyczy tuż nad karabińczykiem - ale jakby tego było mało obroża jeszcze musiała zostać pozbawiona adresatki bo po co ma dyndać ?pozbawiona została tak że przegryzł ją na wylot.... cholera się z niego zaczyna robić niezła... i kto by pomyślał że taki pogromca smyczy ? Quote
marga3 Posted November 2, 2015 Posted November 2, 2015 Haaa, haaa, haaa.... Dobry jest! Dziewczyny możne Plaskaty Azyl zgodzi się wziąć go na stronę plaskatych- napiszcie do Plaskaty Azyl Quote
Nutusia Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Ja? Ja to wszystko zmalowałem?!?!?!? Wolne żarty!!!!! :D A tak na poważnie - Huguś, nie szlej, bo eksmisję dostaniesz i nam Ciotki osiwieją przedwcześnie ;) Quote
Kejciu Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Powiem tylko tyle - kciuki na pokład ;) był jeden faaaaaaajny telefon :) ale nic więcej nie powiem :D Quote
Nutusia Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Nie mów!!!!!! Trudno, niech nas zżera, byleby się Hugusiowi udało! ;) Quote
b-b Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Powiem tylko tyle - kciuki na pokład ;) był jeden faaaaaaajny telefon :) ale nic więcej nie powiem :D Nie mów!!!!!! Trudno, niech nas zżera, byleby się Hugusiowi udało! ;) Święte słowa :D Quote
Ziutka Posted November 3, 2015 Author Posted November 3, 2015 Aneta to się nam zaraz rozchoruje...jak patrze na zdjęcia, to sweter i kurtka a na nogach ? Zero skarpetek i letnie papcie - no extra ! Quote
marga3 Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Powiem tylko tyle - kciuki na pokład ;) był jeden faaaaaaajny telefon :) ale nic więcej nie powiem :D No to trzymamy kciuki ! :) Quote
Kejciu Posted November 3, 2015 Posted November 3, 2015 Aneta to się nam zaraz rozchoruje...jak patrze na zdjęcia, to sweter i kurtka a na nogach ? Zero skarpetek i letnie papcie - no extra ! nie wiesz jak to jest ????ja tylko na chwilę... przyjedź do mojego Dziadka zimą :) to zobaczysz :) jak się NA CHWILĘ wylatuje z domu :) Quote
Nutusia Posted November 4, 2015 Posted November 4, 2015 Aneta się hartuje ;) Jak mój Sławek, który odśnieża w klapkach na gołe stopy! Jak mu każę skarpetki włożyć, to mówi, że nie ma sensu, bo i tak zaraz przemokną w tych klapkach. A butów porządnych to się nie opłaca zakładać, bo potem trzeba zdejmować, suszyć, a przecież odśnieży raz dwa :D Ale odkąd mieszkamy na wsi, właściwie się nie przeziębia. W Warszawie był chory co chwila przez całą jesień i zimę. Quote
Kejciu Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Chciałam ogłosić wszem i wobec że Hugo już bezjajeczny - zabieg odbył się w czwartek - Ziutka zawiozła naszego dżentelmena - nie było żadnych komplikacji - tylko po zabiegu był taki niegrzeczny bo jeszcze się wybudzał że wracac musiał w wielkim transporterku :) Nie działało dogo dwa dni a potem choroby naszych zwierzaczków zajęły nam czas dlatego dopiero teraz o tym piszę :) a tu zdjęcia z dzisiaj jakie dostałam od Anety - nie widać aby był jakiś bardzo nieszczęśliwy i obrażony prawda ? Nadal prosimy o trzymanie kciuków bo wizyta PA jaka miała się odbyć dla Hugona - została przełożona na 14 listopada czyli nabliższą sobotę - Pani zainteresowana adopcją idzie na operację we wtorek dlatego nie mogłyśmy się wcześniej spotkać - a więcej nic nie zdradzę :) Quote
marga3 Posted November 8, 2015 Posted November 8, 2015 Zuch nasz Hugo! Bez jajek widać czuje się całkiem dobrze ;) To w takim razie trzymamy kciuki za PA ! Quote
Ziutka Posted November 8, 2015 Author Posted November 8, 2015 Ja to już się nawet boje trzymać, bo ciągle coś zapeszam :( Quote
Nutusia Posted November 9, 2015 Posted November 9, 2015 Ziutka.... syp odpowiednie zioło do gara, mieszaj zgodnie z ruchem wskazówek zegara, a przede wszystkim włącz pozytywne myślenie!!!! ;) Quote
Kejciu Posted November 10, 2015 Posted November 10, 2015 Zapraszam po ciasteczka http://www.dogomania.com/forum/topic/333830-ciasteczka-wątróbkowe-psiaki-też-chcą-mieć-mikołajki-do-30112015/ Quote
b-b Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Chciałam ogłosić wszem i wobec że Hugo już bezjajeczny - zabieg odbył się w czwartek - Ziutka zawiozła naszego dżentelmena - nie było żadnych komplikacji - tylko po zabiegu był taki niegrzeczny bo jeszcze się wybudzał że wracac musiał w wielkim transporterku :) Nie działało dogo dwa dni a potem choroby naszych zwierzaczków zajęły nam czas dlatego dopiero teraz o tym piszę :) a tu zdjęcia z dzisiaj jakie dostałam od Anety - nie widać aby był jakiś bardzo nieszczęśliwy i obrażony prawda ? Nadal prosimy o trzymanie kciuków bo wizyta PA jaka miała się odbyć dla Hugona - została przełożona na 14 listopada czyli nabliższą sobotę - Pani zainteresowana adopcją idzie na operację we wtorek dlatego nie mogłyśmy się wcześniej spotkać - a więcej nic nie zdradzę :) I jak po wizycie? Quote
Kejciu Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 Niestety jak to w naszej służbie zdrowia bywa zabieg we wtorek nie odbył się, zadzwoniono do Pani we wtorek o 7 rano aby nie przyjeżdżała ( operacja planowana była na godzinę 12 ) i poinformowano że ma stawić się w czwartek o 10. Pani do mnie zadzwoniła w piątek bo z tego wszystkiego zapomniała mnie wcześniej poinformować. Jeśli na obchodzie jutro będzie wszystko ok mają ją wypuścić do domu w dniu jutrzejszym - umówiłam się że będę czekała na sms z informacją jak już będzie w domku i damy jej kilka dni na dojście do siebie - ja w tym tygpdniu pracuję dłużej więc pewnie dopiero w weekend uda nam się spotkać. Pani bardzo sensowna nawet w sposobie pisania sms bardzo kulturalna - pytała jak Huguś i poprosiła o jakieś zdjęcie mms bo w sali leży z Panią która również ma pekińczyka i chciała jej pokazać o jakiego pieska się stara :) Quote
Kejciu Posted November 15, 2015 Posted November 15, 2015 a tak pozatym dzisiaj mija 10 dni od kastracji i albo jutro albo we wtorek Ziutka podjedzie na zdjęcie szwów. Quote
Recommended Posts