alus152 Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 Witam, Zauważyłem u swojego Berneńczyka dziwną narośl na nosie, najpierw myślałem, że jest to po prostu jakieś przyschnięte błotko bo ostatnio dostała pare kości które lubi zakopywać ale gdy lekko próbowałem to zmyć wodą i husteczką okazało się, że w środku jest jakaś czerwona galaretowata kosystencja :( wie ktoś co to może być? Albo spotkał się ktoś z tym? Do weterynarza i tak się z tym wybiore:) pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź. Quote
gryf80 Posted August 19, 2015 Posted August 19, 2015 może to jakas forma reakcji na światło słoneczne,może choroba autoimmunologiczna,moze taka forma nowotworzenia Quote
alus152 Posted August 22, 2015 Author Posted August 22, 2015 Zacząłem to przemywać psu letnią wodą z rumiankiem i podziałało po 3 dniach zniknął strupek. Weterynarz na to powiedział, że było to rana od czegoś ostrego np kamienia. Pozdrawiam :) Quote
Recommended Posts