Squ Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Ja mam dwa plastikowe z Acany i jestem z nich zadowolona ;) Quote
baffi2 Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 Czy ktoś chciałby kupić metalowy pojemnik na ok. 3 kg karmy??? Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100922 :) Quote
Karilka Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Ja mam pojemnik metalowy hillsa w szczeniaki labradorków:loveu:, który służy jako... kosz na bielizne:diabloti:. No ...a karma w szafce, bo ma szczelne zamykanie typu "zip" No i plastikowy, kupiony za 10zł ze sklepu zoologicznego. Pojemnik służący do przechowywania karmy dla gryzoni... Zwykły, zielony na 18kg:lol: Quote
Bibunia Szczotunia Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 baffi2 napisał(a):Czy ktoś chciałby kupić metalowy pojemnik na ok. 3 kg karmy??? Zapraszam: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=100922 :) Aj, szkoda że dopiero teraz do tego się dokopałam, ja bym była chętna, właśnie taki na 3 kg :cool3: Quote
Bibunia Szczotunia Posted January 1, 2009 Posted January 1, 2009 już mam, puszkę Boscha właśnie na 3 kg karmy :multi: Quote
Onomato-Peja Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Orientuje się ktoś może, gdzie można dostać jednokolorowe, duże (15-20kg) pojemniki na karmę? Interesują mnie kolory czarny, czerwony lub biały. Nie muszą to być pojemniki typowo do psiego żarcia, po prostu mają być duże i z możliwością zamknięcia. Wszędzie znajduję tylko jakieś z wielkimi napisami ACANA czy coś w ten deseń... To po prostu brzydko wygląda. Mam 2 pojemniki Brita i drażnią mnie, bo sa całe obdrukowane wzorkami i napisami. Quote
Pinesk@ Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 odkupię pojemnik na karme, 10 lub 15kg. gdyby ktos chciał sie pozbyć proszę o PW Quote
Maniaaboutdogs Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 dużo pojemników na karmę można dostać w sklepie z karmami dla psiaków e-karma, jest spory wybór jeśli chodzi o wielkości i kolory, także można przebierać , poza tym ceny też sa rozsądne , więc można zajrzeć Quote
Olson Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ja mam dokładnie taki. Co prawda nie kupowałam go na allegro, tylko w zoologu i w nieco niższej cenie. Jeśli ktoś chciałby kiedyś taki sobie sprawic, to polecam. ;) Quote
Recommended Posts