Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A propo Acany i Royala... Przytaczam odpowiedzie:
1."Szanowna Pani Barbaro
żadna z diet weterynaryjnych, do których należy też karma Early Cardiac, nie jest objęta promocją. Działanie to ma na celu uniknięcie kupowania
specjalistycznych diet tylko z powodu gratisów itp. Niestety nie posaiadamy
na sprzedaż pojemników, które były dodawane tylko w pewnym okresie jako gratis. Wiemy natomiast, że są one dostępne w serwisie Allegro.
Pozdrawiam
Katarzyna Filimowska
Royal Canin Polska "
2. Witam

Przykro mi ale obecnie nie posiadamy pojemników metalowych.
Sprzedajemy pojemniki tylko przy zamówieniu karmy.

pozdrawiam
ACANA"
Pozostaje polowac na Allegro...

• Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ilamreni - z tego co czytam jesteś z Łodzi, więc jak co mogę dwa zamówić...bo obecnie tych Państwa, żeby wystawili pojemniki na aukcji - bo co aukcja to aukcja - jakaś gwarancja jest niż kupowanie poza.

Posted

Darek
ja tez kiedys dostalam gratis akurat wiaderko Royala. zaopatrywalam sie w tej hurtowni Royala (wczesniej byla Na Woli Justowskiej), poprosilam i bez problemu mi dali :lol:

Posted

No teraz to miejsce dystrybutaora Royala sie zmieniło-bo o ile pamietam w Gliwicach,więc trudno było by jechac specjalnie z innego miasta specjalnie po wiadro na karme.Napisałem o tej"promocji",bo czasami sklepy zoologiczne maja ich w nadmiarze,a czasami poprostu dystrybutor postanawia zrobic promocje w danym sklepie,tak było w M1 w Zoo Naturze.

Posted

Hmm :hmmmm: to już nie wiem,w każdym razie jak sie pytałem kiedyś w Karusku o dystrybutora na Małopolske(albo na cały kraj-nie pamietam) to kierowca powiedział mi że w Gliwicach jest.

Posted

Ja mam maly, metalo wy pojemnik royala, bardzo ladny i szczelny,. trzymam w nim wyjatkowo "pachnacve" smaczki;) Mam tez duzo, plastikowy hills'a 20kg;) Obydwa dostalam od sasiadki weterynarz;)

Posted

zakla napisał(a):
Ja mam maly, metalo wy pojemnik royala, bardzo ladny i szczelny,. trzymam w nim wyjatkowo "pachnacve" smaczki;) Mam tez duzo, plastikowy hills'a 20kg;) Obydwa dostalam od sasiadki weterynarz;)

Zakla, możesz mi powiedzieć czy ten pojemniczek Hills'a jest kształtu kosza na bieliznę, taki prostokątny z dużym logiem? Jak jest z jego szczelnością?
Zastanawiam się czy kupić w pewnym sklepie 15 kg karmy pomimo tego iż jest droższa niż gdzie indziej, ale dokładają taki właśnie pojemnik ...

Posted

Piotrek
Polecam kupic :)
Bo ja od 2 tygodni nie osiagnelam nic...
Napisalam kupe maili do roznych dostawcow i producentow karm, rozwiesilam ogloszenia na roznych forach psiarzy, pilnuje Allegro - i NIC ! NIE MA ODDZIELNIE W SPRZEDAZY POJEMNIKOW - oprocz tych plociennych od Trixie.
A ja akurat nie potrzebuje zadnej karmy, ktore sa w promocjach z pojemnikami - bo kupuje weterynaryjna - i sadze, ze to sie juz nie zmieni.
I nie mam nikogo ze znajomych z psami - czyli przyjacielska samopomoc tez nie wchodzi w gre.

Posted

llamrei - ja chyba po raz kolejny będę zmuszona "wykorzystać" swoją koleżankę, właścicielkę 5-m-cznego owczarka niemieckiego, która zamawia karmy te, które w promocji mają pojemniki. Sama się zaofiarowała z tym pojemnikiem, jak jej marudzić zaczęłam. Ale na to muszę poczekać jak Badi 10 kg skonsumuje swoją nowo zakupioną karmę.

• 1 year later...
Posted

w czym trzymacie karme? moze jakies sprawdzone domowe patenty na 15kg karmy?

szukalam aukcji na allegro lub sklepow zoo w sieci, ktore dolacza mi do worka firmowy pojemnik, niestety, zaden podobno nie ma... tylko Acany za 25zl /w krakvecie, ale zamowilam gdzie indziej karme, bo jest taniej/ lub nylonowe torby na 10kg:shake:

moze w sklepach typu praktiker cos mozna znalezc fajnego, szczelnego i niedrogiego?:cool1:

Zanim założysz nowy temat to sprawdź przy pomocy opcji SZUKAJ czy już taki nie istnieje.
[Mod]

Posted

No więc,
tu macie taki, z Telekarmy - plastikowy chyba ;) (on jest w realu biały, nie szary). Mieści 15 kg karmy.
http://www.telekarma.pl/p885/pojemnik.na.karme.telekarma.htm

Za 25 zł

Tu jest z Royal Canin - wg uznania - plastikowy (18 kg) lub metalowy (15 kg).
http://www.karmydodomu.pl/index.php?go=prodinfo&id=1053&path=

Cena 30 zł

Z Acany - plastikowy, na 15 kg. Podobno losowo dają - mają różne kolory przykrywek :lol:
http://www.krakvet.pl/pojemnik-karme-acana-p-2956.html

Za 24,90 zł :D
(znalazłam jeszcze takie, ale w magazynie brak:
http://www.zwierzak.sklep.pl/index.php?products=product&prod_id=45

Cena 50 zł :roll: - na 25 kg karmy)
Na stronie Acany:
http://www.acana.com.pl/www/index.php?cat=36

Trochę chyba nieopłacalny w porównaniu do powyższych pojemnik z nylonu, na 10 lub 25 kg.
http://www.zooplus.pl/shop/psy/miska/pojemnik_na_karme/31837

Cena 10 kg - 46 zł; 25 kg - 69 zł

Z Ferplast, plastikowy.
http://www.karusek.com.pl/produkt.php?action=prod&prod_id=4429

Cena: 15 kg - 60 zł, 10 kg - 48 zł

Nie wiem, czy to wszystko jest aktualne ;) Po prostu wpisałam w Google: "pojemnik na karmę" i pokazało mnóstwo wyników. Ale równie dobrze może być magazynie: brak :D

Ja za to potrzebowałabym jakiś pojemnik, który pomieści od 3 do 5 kg karmy. Jest taki w ogóle?

Posted

dziekuje!

przegladalam ten temat juz jakis czas temu-i wnioskuje , ze 2 lata temu z gratisowym pojemnikiem nie bylo problemu-teraz nawet kupic sie nie da-napisalam do 3 sklepow i 4 sprzedawcow z allegro :p tzn sa ta acany i nylonowe.

co to 3kg- polecam wiaderko po popcornie dostepnym w hipermarketach-calkiem przypadkiem wpadl mi ten patent w rece ;) wiaderko zostalo po jakiejs imprezie- zmiescilo sie prawie 3kg puriny dog chow-ona ma duze granulki, wiec mysle, ze przy drobniejszej karmie weszloby spokojnie ponad 3kg. Jest szczelne, poreczne, a popcorn w karmelu jest pyszny!!:cool3:

Posted

Mnie całkiem niedawno temu udało się kupować worki karmy RC razem z gratisowymi kubłami.
Mam ich 3 sztuki. Dwa stoją w domu, bo ponieważ mam dwa psy w różnym wieku i każdy z nich je inny rodzaj karmy, to każdy też ma swój pojemnik;)
Jeszcze jeden powinien stać luźno w piwnicy, mogę poszukać i odsprzedać w razie czego.

Pojemnik na 3kg karmy udało mi się też kiedyś dostać w promocji do karmy Bosch, fajna, metalowa puszka, szczelnie zamykana i w sam raz mieszcząca się na półce w szafce. Trzymam tam psie smakołyki, a szczególnie niezbyt przyjemnie pachnące wędzone żwacze:cool3:

Posted

Ja mam swój metalowy z Puriny już od 2 lat i nie narzekam. Szczelny, ładny i co najważniejsze żaden szczur mi go nie przegryzie (jak było w przypadku plastikowych) ;)

Posted

PALATINA napisał(a):
Ja mam swój metalowy z Puriny już od 2 lat i nie narzekam. Szczelny, ładny i co najważniejsze żaden szczur mi go nie przegryzie (jak było w przypadku plastikowych) ;)

Też chce metalowy chociaż szczurów nie mam, więc plastikowy powinien mi wystarczyć ;)