Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moniska napisał(a):
Dziękuje wszystkim, poradźcie jak kot nie chce jeść to co mam zrobić? Już 2 dzień bez jedzenia...co mam zrobić? Wode pije tylko jak mu strzykawką wleje.. :-(

rozumiem że próbowałaś mu podtykać pod nos rozdrogniony mokry jego ulubiony pokarm?:razz: jeśli nie chce i tego to zostaje chyba tylko kroplówka:cool1:

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już po wszystkim....:placz:

Wróciłam ze szkoły, jescze w kurtce poszłam zobaczyć co z kotem (bo miałam jakies dziwne przeczucia). Hunterka nie było.. pytam mamy co sie stało. Okazało się że Hunter już był zimny i brat pojechał do lecznicy żeby dali mu kroplówki, lecznica nie chciała mu podać i powiedzieli że trzeba jechać do Białegostoku, czyli wielki kawał drogi pokonywany codziennie. Z tego że, kot już ledwie co żył brat postanowił poddać Hunterka eutanazji :-(
Nie jest mi łatwo o tym pisać. Zamiast podziękować bratu że zajął się nim w ostatnich chwilach, to nakrzyczałam na niego:-( że mógł jechać do Białegostoku albo chociaż zaczekać na mnie bo chciałam się z nim pozegnać.. teraz pisząc to lecą mi łzy, jest mi trudno..

Wybacz kocie:placz:

• Posted

Dzwoni do mnie chłopak i mówi żebym przyszła do niego bo coś mi kupił. Jestem już u niego i pokazuje mi 2 chomiki:loveu: co prawda wczesniej z nim rozmawiałam że kiedyś miałam chomiki i planowałam żeby znowu mieć. Ale nie sądziłam że mi kupi i to jeszcze tak szybko..

Mam jeszcze fotki Huntera z ostatnich chwil, wkleje jak bede mogła bo straszne problemy mam z komputerem i internetu nie moge u siebie zainstalować :cool1:

Posted

moniska napisał(a):
    Dzwoni do mnie chłopak i mówi żebym przyszła do niego bo coś mi kupił. Jestem już u niego i pokazuje mi 2 chomiki:loveu: co prawda wczesniej z nim rozmawiałam że kiedyś miałam chomiki i planowałam żeby znowu mieć. Ale nie sądziłam że mi kupi i to jeszcze tak szybko..

Mam jeszcze fotki Huntera z ostatnich chwil, wkleje jak bede mogła bo straszne problemy mam z komputerem i internetu nie moge u siebie zainstalować :cool1:

A to Ci chłopak zrobił niespodziewankę. :cool3: :multi: :loveu:

Posted

globalnydog193 napisał(a):
    Radze sprawdzic płeć - bo zanim sie obejrzysz bedziesz miała młode.

oo dodało tamten post, a jakiś błąd mi wyskakiwał..

oczywiście że już sprawdziłam, mam dwoch facetów ;)

Posted

wow! ale zwierzyniec! Xenka śliczna, kicia też! Chomiczki są boskie! Też miałam takie maluchy ehh
    :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: