baffi2 Posted December 7, 2008 Posted December 7, 2008 moniska napisał(a):Dziękuje wszystkim, poradźcie jak kot nie chce jeść to co mam zrobić? Już 2 dzień bez jedzenia...co mam zrobić? Wode pije tylko jak mu strzykawką wleje.. :-( rozumiem że próbowałaś mu podtykać pod nos rozdrogniony mokry jego ulubiony pokarm?:razz: jeśli nie chce i tego to zostaje chyba tylko kroplówka:cool1: Quote
Moniskaa Posted December 8, 2008 Author Posted December 8, 2008 Już po wszystkim....:placz: Wróciłam ze szkoły, jescze w kurtce poszłam zobaczyć co z kotem (bo miałam jakies dziwne przeczucia). Hunterka nie było.. pytam mamy co sie stało. Okazało się że Hunter już był zimny i brat pojechał do lecznicy żeby dali mu kroplówki, lecznica nie chciała mu podać i powiedzieli że trzeba jechać do Białegostoku, czyli wielki kawał drogi pokonywany codziennie. Z tego że, kot już ledwie co żył brat postanowił poddać Hunterka eutanazji :-( Nie jest mi łatwo o tym pisać. Zamiast podziękować bratu że zajął się nim w ostatnich chwilach, to nakrzyczałam na niego:-( że mógł jechać do Białegostoku albo chociaż zaczekać na mnie bo chciałam się z nim pozegnać.. teraz pisząc to lecą mi łzy, jest mi trudno.. Wybacz kocie:placz: Quote
baffi2 Posted December 8, 2008 Posted December 8, 2008 Ojej, bardzo mi przykro...:-( Zwierzęta za szybko odchodzą:-( Hunterku, bądź szczęśliwy za TM Quote
Asia & Ginger Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Bardzo mi przykro... :-( Dla Hunterka Trzymaj się. :glaszcze: Quote
dog193 Posted December 9, 2008 Posted December 9, 2008 Przykro mi:-( Coś masz pecha do tych kotów:-( Quote
Moniskaa Posted December 11, 2008 Author Posted December 11, 2008 Dzwoni do mnie chłopak i mówi żebym przyszła do niego bo coś mi kupił. Jestem już u niego i pokazuje mi 2 chomiki:loveu: co prawda wczesniej z nim rozmawiałam że kiedyś miałam chomiki i planowałam żeby znowu mieć. Ale nie sądziłam że mi kupi i to jeszcze tak szybko.. Mam jeszcze fotki Huntera z ostatnich chwil, wkleje jak bede mogła bo straszne problemy mam z komputerem i internetu nie moge u siebie zainstalować :cool1: Quote
Asia & Ginger Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 moniska napisał(a):Dzwoni do mnie chłopak i mówi żebym przyszła do niego bo coś mi kupił. Jestem już u niego i pokazuje mi 2 chomiki:loveu: co prawda wczesniej z nim rozmawiałam że kiedyś miałam chomiki i planowałam żeby znowu mieć. Ale nie sądziłam że mi kupi i to jeszcze tak szybko.. Mam jeszcze fotki Huntera z ostatnich chwil, wkleje jak bede mogła bo straszne problemy mam z komputerem i internetu nie moge u siebie zainstalować :cool1: A to Ci chłopak zrobił niespodziewankę. :cool3: :multi: :loveu: Quote
dog193 Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Radze sprawdzic płeć - bo zanim sie obejrzysz bedziesz miała młode. Quote
Moniskaa Posted December 12, 2008 Author Posted December 12, 2008 globalnydog193 napisał(a):Radze sprawdzic płeć - bo zanim sie obejrzysz bedziesz miała młode. oo dodało tamten post, a jakiś błąd mi wyskakiwał.. oczywiście że już sprawdziłam, mam dwoch facetów ;) Quote
Paulina_mickey Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 Łiii chomisie:loveu::loveu::loveu::loveu: Uwielbiam chomiki :multi: Quote
LadyK Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 [CENTER]Super chomiczki :loveu::loveu::loveu: Szczególnie ten jasny mi się podoba :loveu:[/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted December 14, 2008 Posted December 14, 2008 http://i35.tinypic.com/21aa8tg.jpg Ale kochane kruszynki. :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Moniskaa Posted December 14, 2008 Author Posted December 14, 2008 Paulina_mickey a mi podobają się Twoje myszki :loveu: Owczarkowa, Asia & Ginger dziękuje :loveu: A tu reszta zdjęć Koniec;) Quote
Bewarka Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 Jakie słodkie chomisie...:loveu: A jak mają na imie? :) Quote
Atkaaaa Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 wow! ale zwierzyniec! Xenka śliczna, kicia też! Chomiczki są boskie! Też miałam takie maluchy ehh :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted December 15, 2008 Posted December 15, 2008 No właśnie, dałaś im jakieś imiona??:cool3: Quote
Moniskaa Posted December 15, 2008 Author Posted December 15, 2008 nie..jeszcze sie nie zastanawiałam :lol: Dziękuje wszystkim za miłe słowa:loveu: Atkaaaa-kici już nie ma :-( Quote
Coffee&Nera Posted December 16, 2008 Posted December 16, 2008 Witam kolezanko :razz::razz::razz: Chyba mnie jeszcze pamietasz prawda :evil_lol: Niewiedzialam ze zakupilas sobie kolejnego psa- owczarka niemieckiego :cool3::cool3::cool3: Quote
Recommended Posts