Moniskaa Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Galeria Skaypera i Xeny ;) Skayper ;] To trzyletni wiecznie uśmiechnięty mieszaniec o fajnym charakterze :evil_lol: :loveu:Ma zawsze dużo energii i nigdy mu sie nie kończy. Urodził się 7 spierpnia 2005r. Jak sami widzicie przypomnina nieco owczarka niemieckiego albo szpica wilczurowatego na dłuższych nogach :evil_lol: http://img169.imageshack.us/img169/2245/p1030468tc4.jpg Rydzyk xD Dostałam go od koleżanki. Ma cudowne rude umaszczenie:loveu: i świetny charakter :lol: JUŻ ZA TM :placz: 17.04.2008 w nocy, przejechał go samochód :placz: [*] [*] [*] Xena :) -sunia w typie owczarka niemieckiego. Tato kupił ją 29.07.2008r. Bardzo żywiołowa sunia która potrafi już dominować :evil_lol: Hunter - przyjacielski kociak. Czasem spokojny a czasem żywiołowy :evil_lol: 08-12-2008 - Musieliśmy go uspać :( :placz: Więcej na stronie 71:-( ZAPRASZAMY :) Quote
g_o_n_i_a Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Witajcie :multi: Napisz cos wiecej o swoim piesku :cool3: Quote
Moniskaa Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 g_o_n_i_a napisał(a):Witajcie :multi: Napisz cos wiecej o swoim piesku :cool3: Skayper to mój kochany piesek. Nie jest rasowy, ale każdy pies przecież ma coś w sobie pięknego :) (jest mieszańcem owczarka niemieckiego) bardzo śmieszna jest jego historia. Miałam 2 pieski suczke i psa. Urodziły się trzy szczeniaczki. Skayper był najbrzytszym pieskiem. Oddaliśmy te najładniejsze psiaki. Gdy Skayper rósł coraz bardziej przystojniał :D :D :D hihi I jak urósł do swojej wysokości (tak to można nazwać) stał się pięknym psiakiem. Widziałam u znajomych te moje byłe pieski....yyy....no coment...w porównaniu teraz to Skayper jest najładniejszy z nich wszystkich. :] Wstawie jeszcze pare fotek ;p Quote
Umka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 Świetny pies taka miniaturka Onka. Szkoda ze moja Yoszi juz sie z nim nie pobawi:( Moze jeszcze jakieś zdjęcia? Quote
saya Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 śliczny, bardzo podoba mi się jego umaszczenie :loveu: w porównaniu teraz to Skayper jest najładniejszy z nich wszystkich. :] no ba! :razz: Quote
Moniskaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Dziękuje za miłe słowa wraz ze Skayperkiem :) :* a o to nowe foteczki (piesek nie chciał się fotografować bo wolał pobiegać,pies który sie nigdy nie męczy :P) a i przepraszam ze nie ma fotek "z boku" ale mój piesek jest taki kulturalny że nie pozwoli mi stanąć do niego bokiem :P Quote
Umka Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 moniska napisał(a): (piesek nie chciał się fotografować bo wolał pobiegać,pies który sie nigdy nie męczy :P) Dokładnie:lol: ten pies ma jakieś zasilanie podłączone pod skora - on ma zawsze energie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pamiętam go ze spacerów ;) Quote
Moniskaa Posted August 24, 2007 Author Posted August 24, 2007 Ale ostatnio zauważyłam (czyli dziś) u niego że gdy z nim wychodze bez kagańca to jakiś spokojniejszy jest na spacerach :) Może zrobie mu fotke ze mną :P żeby było widać jakiej jest wielkości :) Quote
Moniskaa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 A oto kolejne fotki mojego słoneczka :) Jedziemy na działke samochodzikiem :cool3: o jaki jestm przystojniak ;] Śliczny moj kochany Skarb :loveu: :loveu: :biggrina: :evillaug: :happy1: :happy1: :cool2: Quote
Edyta_D_R Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 najciekawszy ma pysk- taki USMIECHNIETY, fajny psiak Quote
Moniskaa Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Edyta_D_R napisał(a):najciekawszy ma pysk- taki USMIECHNIETY, fajny psiak HEHE :P Moja rodzina mówi że Skayper wciąz sie śmieje :D Quote
Edyta_D_R Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 moniska napisał(a):HEHE :P Moja rodzina mówi że Skayper wciąz sie śmieje :D i maja racje:) Quote
Anetka83 Posted August 28, 2007 Posted August 28, 2007 niesamowity:) śliczny psiak:) i rzeczywiście pięknie się śmieje:) Quote
Pimpek Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Skayper jest śliczny :loveu: Czekam na nowe foty :cool3: Quote
Moniskaa Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 Dziękuje. W przyszłym czasie będą i fotki :) Quote
anetta Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 Piękny, ale ja czekam na Skayperka w całej okazałości:p Ale ostatnio zauważyłam (czyli dziś) u niego że gdy z nim wychodze bez kagańca to jakiś spokojniejszy jest na spacerach To może czas przestać mu go zakładać? :lol: Czemu go nosi? Quote
goldenka245 Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Witaneczko!:loveu: To jest MÓJ skarbek:loveu::loveu::loveu: Quote
Pimpek Posted September 6, 2007 Posted September 6, 2007 goldenka245 napisał(a):Witaneczko!:loveu: To jest MÓJ skarbek:loveu::loveu::loveu: TWÓJ ??:cool3: No a co tam u Skayperka ?:loveu: Jakieś nowe przygody? Fotki ?:D Quote
Moniskaa Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 No jedną znalazłam foteczke z wakacji Z tą niedobrą pańcią :P Quote
Moniskaa Posted September 6, 2007 Author Posted September 6, 2007 Nowa przygoda??? Hm... Bylam z nim na spacerq...Patrze :crazyeye: Skayper sie tarza w gó**** :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: A tak od niego dawało że szok...Ale naszczescie gdy wróciłam to zaraz go umyłam. :diabloti: :diabloti: A mój piesek nie nawidzi wody :diabloti: :diabloti: Quote
Pimpek Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='moniska']Nowa przygoda??? Hm... Bylam z nim na spacerq...Patrze :crazyeye: Skayper sie tarza w gó**** :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: A tak od niego dawało że szok...Ale naszczescie gdy wróciłam to zaraz go umyłam. :diabloti: :diabloti: A mój piesek nie nawidzi wody :diabloti: :diabloti: Super :cool3: Mój pies czasem zjada gó*** :shake: Fuuuuj............ Zwykle go wtedy odciągam ale i tak znajdzie jakieś inne :shake: http://img131.imageshack.us/img131/4439/dsc00132rf5.jpg I fota super :loveu: Czekam na kolejne fotki - nowe :loveu: Quote
Moniskaa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Bedą i fotki :) dzisiaj wkleje bo narobiłam nowych :lol: Quote
Moniskaa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Ide pobiegać:diabloti: Coś wyczułem:cool3: Quote
Recommended Posts