Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Galeria Skaypera i Xeny ;)

Skayper ;] To trzyletni wiecznie uśmiechnięty mieszaniec o fajnym charakterze :evil_lol: :loveu:Ma zawsze dużo energii i nigdy mu sie nie kończy. Urodził się 7 spierpnia 2005r. Jak sami widzicie przypomnina nieco owczarka niemieckiego albo szpica wilczurowatego na dłuższych nogach :evil_lol:

http://img169.imageshack.us/img169/2245/p1030468tc4.jpg

Rydzyk xD Dostałam go od koleżanki. Ma cudowne rude umaszczenie:loveu: i świetny charakter :lol:

JUŻ ZA TM :placz: 17.04.2008 w nocy, przejechał go samochód :placz:
[*] [*] [*]

Xena :) -sunia w typie owczarka niemieckiego. Tato kupił ją 29.07.2008r. Bardzo żywiołowa sunia która potrafi już dominować :evil_lol:

Hunter - przyjacielski kociak. Czasem spokojny a czasem żywiołowy :evil_lol:

08-12-2008 - Musieliśmy go uspać :( :placz: Więcej na stronie 71:-(

ZAPRASZAMY :)

• Replies 979
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

g_o_n_i_a napisał(a):
Witajcie :multi:
Napisz cos wiecej o swoim piesku :cool3:

Skayper to mój kochany piesek. Nie jest rasowy, ale każdy pies przecież ma coś w sobie pięknego :) (jest mieszańcem owczarka niemieckiego)

bardzo śmieszna jest jego historia.

Miałam 2 pieski suczke i psa. Urodziły się trzy szczeniaczki. Skayper był najbrzytszym pieskiem. Oddaliśmy te najładniejsze psiaki.
Gdy Skayper rósł coraz bardziej przystojniał :D :D :D hihi
I jak urósł do swojej wysokości (tak to można nazwać) stał się pięknym psiakiem.
Widziałam u znajomych te moje byłe pieski....yyy....no coment...w porównaniu teraz to Skayper jest najładniejszy z nich wszystkich. :]

Wstawie jeszcze pare fotek ;p

• 2 weeks later...
Posted

śliczny, bardzo podoba mi się jego umaszczenie :loveu:

w porównaniu teraz to Skayper jest najładniejszy z nich wszystkich. :]

no ba! :razz:

Posted

Dziękuje za miłe słowa wraz ze Skayperkiem :) :*
a o to nowe foteczki (piesek nie chciał się fotografować bo wolał pobiegać,pies który sie nigdy nie męczy :P)

a i przepraszam ze nie ma fotek "z boku" ale mój piesek jest taki kulturalny że nie pozwoli mi stanąć do niego bokiem :P

Posted

moniska napisał(a):
(piesek nie chciał się fotografować bo wolał pobiegać,pies który sie nigdy nie męczy :P)

Dokładnie:lol: ten pies ma jakieś zasilanie podłączone pod skora - on ma zawsze energie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pamiętam go ze spacerów ;)

Posted

Ale ostatnio zauważyłam (czyli dziś) u niego że gdy z nim wychodze bez kagańca to jakiś spokojniejszy jest na spacerach :)

Może zrobie mu fotke ze mną :P żeby było widać jakiej jest wielkości :)

Posted

A oto kolejne fotki mojego słoneczka :)

Jedziemy na działke samochodzikiem :cool3:

o jaki jestm przystojniak ;]

Śliczny moj kochany Skarb :loveu: :loveu: :biggrina: :evillaug: :happy1: :happy1: :cool2:

Posted

Piękny, ale ja czekam na Skayperka w całej okazałości:p

Ale ostatnio zauważyłam (czyli dziś) u niego że gdy z nim wychodze bez kagańca to jakiś spokojniejszy jest na spacerach

To może czas przestać mu go zakładać? :lol: Czemu go nosi?

Posted

goldenka245 napisał(a):
Witaneczko!:loveu:
To jest MÓJ skarbek:loveu::loveu::loveu:

TWÓJ ??:cool3:
No a co tam u Skayperka ?:loveu:
Jakieś nowe przygody? Fotki ?:D

Posted

Nowa przygoda??? Hm... Bylam z nim na spacerq...Patrze :crazyeye: Skayper sie tarza w gó**** :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: A tak od niego dawało że szok...Ale naszczescie gdy wróciłam to zaraz go umyłam. :diabloti: :diabloti: A mój piesek nie nawidzi wody :diabloti: :diabloti:

Posted

[quote name='moniska']Nowa przygoda??? Hm... Bylam z nim na spacerq...Patrze :crazyeye: Skayper sie tarza w gó**** :crazyeye: :crazyeye: :evil_lol: A tak od niego dawało że szok...Ale naszczescie gdy wróciłam to zaraz go umyłam. :diabloti: :diabloti: A mój piesek nie nawidzi wody :diabloti: :diabloti:
Super :cool3:
Mój pies czasem zjada gó*** :shake: Fuuuuj............
Zwykle go wtedy odciągam ale i tak znajdzie jakieś inne :shake:
http://img131.imageshack.us/img131/4439/dsc00132rf5.jpg
I fota super :loveu:
Czekam na kolejne fotki - nowe :loveu: