*zaba* Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Adoptowany przez dogo 7 lat temu starutek Filutek juz za TM :( Nie potrafie odnalezc watku Filusia (mojego Kamela rowniez nie :( ) Bedac w tym roku na urlopie u rodzicow podjelam te ciezka decyzje ... Moi rodzice sami nie byli w stanie. Oni nie chcieli widziec, ze to juz koncowka, ze Filutek sie meczy, cierpi i boi. Mam tylko nadzieje, ze te 7 lat wyrwane smierci przezyl szczesliwie. Byl bardzo kochany i kochal. Najbardziej kochal moja Mame, zawsze musial byc blisko niej, a najlepiej sie czul schowany za spodnica, zza ktorej wygladal sprawdzic, czy wszystko jest ok. Biegaj Filutku szczesliwy i pozdrow mojego kochanego Kamelka <3 Quote
Nadziejka Posted August 16, 2015 Posted August 16, 2015 Zegnaj malenki cudny :( ciociu jak dawno ciebie nie bylo Quote
*zaba* Posted August 17, 2015 Author Posted August 17, 2015 Tak, jakos jak Kamelek odszedl nie umialam tu byc... :( Mam nadzieje, ze za TM spotkal Filusia i razem sa szczesliwi. Quote
Recommended Posts