Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam wolałabym nie. Biorąc pod uwagę wcześniejsze wasze sugestie aby pieniądze zbierała osoba która lepiej znacie w sensie dużej jest na dogo.

Posted

No to co robimy? Kasa z cegiełek idzie na AFN bo to wiarygodniej wygląda - ale zaledwie 3 szt sprzedane :(
W takim razie pozostają wpłaty na AFN - kasy będzie mniej ale pewnej. Najwyżej można stworzyć nową skarpetkę żeby było jasne ile dokładnie idzie na Maxa - proponuję wpłaty z tytułem: sznaucer Max

Posted

Tylko że ja nie mogę Maxem się zaopiekować więc nie ja będę płacić. Wolałabym żeby jednak pieniądze szły na AFN - będzie wszystko jawnie i bez problemów, tyle że trochę mniej. Kasę z bazarków też tam przekieruję.

Posted

Tylko z AFNem jest ten problem, że wypłacają kasę dopiero jak zobaczą fakturę, a nie wiem czy Kiddy dostanie od hotelu fakturę przed wpłatą... Raczej nie. Czyli będzie musiała wyłożyć z własnej kieszeni 750 zł, a to pewnie nie wchodzi w grę... I co teraz? Jak to ugryźć?

Posted

mam propozycje co do kasy.
Czy nie można byłoby zrobić tak żeby kasa szła na konto którejś z was
a potem dzień przed pójściem maksa do siechnicy do hotelu ktoś by przelał na moje konto albo na konto odrazu hotelu a ja bym odebrała faktóre i wysłał do was pocztą:)
co wy na to??????????

Posted

kiddy napisał(a):
A i weszka ruszyły się cegiełki bo mi znajomi obiecali że będą kupować:)

jeśli ktoś chce pomóc finansowo,to niech nie licytuje na allegro, tylko bezpośrednio wpłaca na konto, bo allegro od każdej cegiełki pobiera prowizje

Posted

kiddy napisał(a):
A i weszka ruszyły się cegiełki bo mi znajomi obiecali że będą kupować:)

Jakoś bym powiedziała ruszyły inaczej, niestety sprzedało się do tej pory zaledwie 5 sztuk czyli 25 zł minus prowizja AFN :shake:

jusstyna85 napisał(a):
jeśli ktoś chce pomóc finansowo,to niech nie licytuje na allegro, tylko bezpośrednio wpłaca na konto, bo allegro od każdej cegiełki pobiera prowizje

Słuszna uwaga!

Posted

[quote name='weszka']Jakoś bym powiedziała ruszyły inaczej, niestety sprzedało się do tej pory zaledwie 5 sztuk czyli 25 zł minus prowizja AFN :shake:

jeśli wystawisz za pomocą swojego konta,to moge stworzyć opis +zdj.Zobaczysz, że będzie dużo dużo więcej.Mam wprawe w tym,ale nie moge na razie na swoim koncie.

Posted

Kochani powiedzcie ile mamy pieniędzy uzbieranych dla maksa
Ja już chce zarezerwować dla niego termin na 9 listopada wiec napiszcie jaka sytuacja:))

Posted

No, ja myśle, że nie ma co więcej kombinować. Podejmijmy męską decyzję, wybierzmy konto do wpłat (ew. nazwę skarpety dla Maxa na AFN?) I zbierajmy te zobowiązane wpłaty.. i te niezobowiązane też:eviltong:

Kiddy świetnie jest przygotowana na przyjęcie Maksia, całym sercem uczestniczy w zbiórkach pieniędzy i wszytskim co go dotyczy. Myślę, że Maks będzie miał wspaniałą opiekę.

Kiddy dziękujemy!

Posted

[quote name='kiddy']Kochani powiedzcie ile mamy pieniędzy uzbieranych dla maksa
Ja już chce zarezerwować dla niego termin na 9 listopada wiec napiszcie jaka sytuacja:))
ok. 230 zł z bazarków i Allegro Weszki (Weszko popraw mnie, bo to kwota "na oko")
ok. 100 zł z kasy zebranej na katowicki schron
20 zł Kama_i_ja
20 zł madzia828
ok. 100 zł z sznaucerowej skarpety
Razem: ok. 470 zł.
Brakuje ok. 280 zł.... :shake:

Posted

Ok ja w środę dostane rzeczy do wystawienia na allegro i na bazarek tylko potrzebuję od was instrukcji jak to się robi.

Mam nadzieje że kasę uda się uzbierać zaklepie termin dla maksa od 9 listopada:)
Mam nadzieję że się uda a ja chodzę na szkolenie dla treserów psów i się dokształcam aby Maks miał jeszcze bardziej profesjonalną opiekę

Posted

[quote name='maciaszek']ok. 230 zł z bazarków i Allegro Weszki (Weszko popraw mnie, bo to kwota "na oko")
ok. 100 zł z kasy zebranej na katowicki schron
20 zł Kama_i_ja
20 zł madzia828
ok. 100 zł z sznaucerowej skarpety
Razem: ok. 470 zł.
Brakuje ok. 280 zł.... :shake:

230 z bazarku (część kasy poszła na AFN więc będzie mniej ale nie ma jeszcze wpłat więc nie wiem dokładnie ile, te na moje konto tez jeszcze nie wpłynęły)
25 z cegiełek (minus prowizja AFN)