kiddy Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Kochani powiedzcie czy coś sie ruszyło z kasa na maksa???????? Quote
weszka Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 kiddy napisał(a):Kochani powiedzcie czy coś sie ruszyło z kasa na maksa???????? No jeśli o mnie chodzi to mam już wpłatę 175 zł za bazarek. Na wpłaty AFN trzeba poczekać aż GreenEvil zrobi rozliczenie. Quote
kiddy Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Moje zbiórki na razie nie ruszyły czekam na obiecane 40 zl od tozu i na rzeczy na bazarek i na allegro. Natomiast mam dobre wieści Maks ma zarezerwowany pobyt w hotelu od 10 listopada więc w sobotę po niego przyjadę:))) Na razie zapłacimy 500zl a po 2 tygodniach resztę:) Ma nadzieje że się uda naciskajcie teraz aby dziewczyny z afn zrobiły rozliczenie i kasę przelać trzeba na hotelik:) Myślę ze będzie to możliwe na na następny miesiąc prawdopodobnie Maks będzie mieć płatny tym czas:) Quote
kiddy Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Maciaszek teraz gorąca prośba do Ciebie mogłabyś dopilnować aby Maks do 10 listopada miał aktualną książeczkę zdrowia a w szczególności szczepienie przeciw wściekliźnie????????? Quote
weszka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Są częściowe rozliczenia więc podaję ile na dziś jest z mojej strony pieniążków. 175 zł z bazarku na moje konto 31 zł z bazarku na konto AFN 14 zł z cegiełek 100 zł wyskobię ze skarpety sznaucerowej RAZEM: 320 zł Żeby przelać kasę musi byc wystawiona przelewowa fv na część kwoty pokrywaną z kasy AFN czyli na 145 zł. Inaczej się nie da. O rany już w sobotę! Chyba się cieszę :multi:... choć szczerze to jestem pełna obaw... no nic na to nie poradzę... :roll: Quote
kiddy Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Tak fajnie Tylko do soboty potrzebujemy 500zl może wynegocjuje 450zl:) No i hotelik wystawi fakturę ale dopiero jak dostanie kasę:( Więc poproście AFN bo pewnych rzeczy nie przeskoczę. Quote
maciaszek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='kiddy']Natomiast mam dobre wieści Maks ma zarezerwowany pobyt w hotelu od 10 listopada więc w sobotę po niego przyjadę:))) Przypominam, że w sobotę schron czynny do 14.00! [quote name='kiddy']Maciaszek teraz gorąca prośba do Ciebie mogłabyś dopilnować aby Maks do 10 listopada miał aktualną książeczkę zdrowia a w szczególności szczepienie przeciw wściekliźnie????????? Max nie będzie miał książeczki zdrowia, bo czegoś takiego NIE MA w katowickim schronie...:roll: Będzie miał tylko zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę - pogadam jutro ze schronem w tej sprawie. [quote name='kiddy']Tak fajnie Tylko do soboty potrzebujemy 500zl może wynegocjuje 450zl:) No i hotelik wystawi fakturę ale dopiero jak dostanie kasę:( Więc poproście AFN bo pewnych rzeczy nie przeskoczę. To mamy: ok. 320 zł od Weszki ok. 100 zł z "konta" katowickiego schronu 20 zł od Kama_i_ja 20 zł od madzia828 Razem: ok. 460 zł i ani grosza więcej... (z czego część leży na AFN, a AFN nie wyda kasy bez faktury...:shake:). Więc może lepiej wstrzymać się jeszcze chwilę z zabieraniem Maxa? Quote
maciaszek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='kako80']dorzucam 50zl, wiec mamy na miesiac. Dzięki Kako :loveu:. Do opłaty za miesiąc brakuje jeszcze 250 zł.... Miesiąc pobytu w tym hotelu kosztuje 750 zł. Kiddy, a co jak nie uda się uzbierać tej reszty, tych 250 zł? Quote
kako80 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 dzwonilam na pkp bilet dla duzego psa to 15 zl musi miec kaganiec i ksiazeczke szczepien. jezeli bedzie komus przeszkadzal to musimy jechac w korytarzu. aha, 750..ups Quote
weszka Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 No właśnie, co jak się nie uda uzbierać??? Boję się tego :shake: To poważna sprawa. Na żywioł można iść jeśli hotel zaprzyjaźniony i idzie na rękę nie kasując z góry ale tu... :shake: Chyba bezpieczniej by było mieć całość pieniędzy. 250 zł to nie tak mało jak na nasze skromniutkie możliwości. Quote
maciaszek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='kako80']dzwonilam na pkp bilet dla duzego psa to 15 zl 15 zł??? :crazyeye: Przecież teraz jest jedna cena za "psi" bilet - 4 zł... musi miec kaganiec i ksiazeczke szczepien. Kaganiec pewnie jakiś będzie miał, ale książeczki szczepień nie. Tylko zaświadczenie o szczepieniu na wściekliznę. Ale to przecież wystarczy. aha, 750..ups Ano, 750 zł... to dużo pieniędzy... Quote
kako80 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 tak mi pani powiedziala ale ja pytalam o tlk, zeby krocej bylo.. Quote
kako80 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Kiddy! do jakiego hotelu bedziemy zawozic psa. podaj adres www prosze! Quote
maciaszek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='kako80']tak mi pani powiedziala ale ja pytalam o tlk, zeby krocej bylo.. Może w TLK jest inaczej? [quote name='kako80']Kiddy! do jakiego hotelu bedziemy zawozic psa. podaj adres www prosze! Jeśli nic nie pomyliłam to ten: http://www.armaka.prv.pl/hotel/ Quote
kako80 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 aha czyli ten pod wroclawiem, z ktorym ja rozmawialam gdy mielismy wyciagac astke? czyli 25 zl za dobe palcimy a jedzenie juz jest wliczone czy musimy miec wlasne? Quote
madzia828 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 dziewczyny to te 20zł wpłacać na jakie konto bo nie wiem w końcu? to zaraz przelew zrobię;) Quote
kako80 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 zbiera chyba weszka, tak? a potem przeleje bezposrednio na hotel? Quote
jusstyna85 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Kiddy ja nie mam nic do Ciebie,ale koszt pobytu tam psa jest ogromny. Mam jeden sprawdzony hotel przez koleżanke, który za dobre bierze 15 zł,ale miejsce dopiero od stycznia.Obsługa przemiła i najważniejsze fachowa. Obawiam sie, że nikt nie da rady płącić 750 zł na miesiąc.Tam byłoby 200 zł taniej. Quote
kako80 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 no a co do tego czasu z psem? i tu chodzi o socjalizacje psa, ktorej kiddy ma sie podjac. Quote
jusstyna85 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 kako80 napisał(a):no a co do tego czasu z psem? i tu chodzi o socjalizacje psa, ktorej kiddy ma sie podjac. Tam socjalizacja i szkolenie jest na najwyższym poziomie. Pianka przywołuje Cie tutaj :) Oni nie boją sie ugryzień i robią wielkie postępy. I nie chcą pieniędzy przed zabraniem psa. To uczciwi ludzie, którzy uwielbiają psy. Quote
maciaszek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 jusstyna85 napisał(a):Tam socjalizacja i szkolenie jest na najwyższym poziomie. Pianka przywołuje Cie tutaj :) Oni nie boją sie ugryzień i robią wielkie postępy. I nie chcą pieniędzy przed zabraniem psa. To uczciwi ludzie, którzy uwielbiają psy. To mi się podoba :). A a propos zbierania pieniędzy - na razie nikt ich nie zbiera. Część ma Weszka, część mam ja, część jeszcze Wy. Nie ustaliliśmy na czyje konto je wpłacać, więc na razie jest jak jest... Quote
Recommended Posts