weszka Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Że psy są w hotelu same, że właściciel dojeżdża tam raz dziennie, że miał kłopoty z powodu zaniedbania psa, że hodowla ma opinię kennelowej (a to raczej nie przymiot). Kiddy czy Ty byłaś tam na miejscu? Rozmawiałaś osobiście, widziałaś? Quote
kiddy Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 No byłam i wszystko wydawało mi sie okej. Poza tym byłam ze znajomą która dawała na hotelik swoje psy i była bardzo zadowolona i jej psy też. Poza tym czym się martwić że maks będzie sam. Przecież ja będę do niego dojeżdżać:) Będę to robić prawie codziennie oprócz poniedziałku i niedzieli a tak to albo rano albo wieczorkiem będę u Maksa :) Quote
kiddy Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 [quote name='karolcia123']Pomogę coś znaleźć ale napisz tutaj listę do której wysyłałaś informację bo po co się dublować i wysyłać do jednej firmy po 5 maili[/quote] Więc tak z firm : wysłałam do pedigree i whiskasa i do stowarzyszenia zwierzęta nasi przyjaciele:) no i wysłałam jeszcze do 4 posłów( ale chyba z nimi to raczej nie wypali) Quote
kiddy Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Wyślę jeszcze do coca cola a jeśli masz jeszcze jakieś pomysły to bardzo chętnie skorzystamy. Ja mam teraz ograniczony dostęp do neta. Quote
maciaszek Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Byłam dziś w schronie. Maxio podszedł do kraty, obwąchał moją rękę. Nie był agresywny. Raczej smutny. Ale kiedy chciałam go pogłaskać wycofał się spokojnie. Zdjęcia wrzucę po 21.00. Quote
Poker Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 biedne te psiaki,tak potrzebuja dobrego człowieka,tylko gdzie go szukać? Quote
kiddy Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Mam nadzieje że szybko znajdę sponsorów i zabierzemy Maksa do hoteliku. No i mam nadzieję że tam się poczuje lepiej:) Quote
weszka Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 kiddy prześlij mi proszę na olga@ekstrawagancja.com tekst, który wysyłasz do potencjalnych sponsorów. Też chcę przesłać, a nie mam zbytnio czasu na tworzenie. Quote
maciaszek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Jakoś tak zamarł ten wątek... :( Czy jacyś ew. sponsorzy się odezwali? Kiedy Maxio miałby jechać do hotelu? Quote
weszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Pieniążków nie ma :( więc i wyjazd do hotelu się oddala :( Quote
jusstyna85 Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 A co myślicie o wystawieniu cegiełek na allegro na wyróżnionej aukcji? Quote
kiddy Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Sponsorów nie ma. Trzeba zapytać Dody czy były jakieś wpłaty bo ja podawałam konto fumdacji AST. Maksi pojedzie do hoteliku jak tylko będzie kasa na hotelik:( A cegiełki czemu nie:) Ja w piątek jadę do Toz-u po puszkę i pozwolenie i zacznę sama zbierać kasę dla Maksa nie spodziewam się że dużo uzbieram ale zawsze coś. Zobaczymy jak to będzie ja myślę pozytywnie:) Quote
madzia828 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 cegiełki na allegro by się przydały tylko z tym też różnie bywa ale zawsze cos się uzbiera:cool3: Quote
weszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Cegiełki są dobrym pomysłem ale najlepiej się sprawdzają w przypadkach drastycznych - psów bardzo chorych, po jakiś strasznych przejściach. Nie sądzę żeby na Maxa był jakiś kolosalny oddźwięk bo tak szczerze to on wcale nie biedniejszy niż pozostałe psy w schroniskach. Ale spróbuję w najblizszych dniach zrobić - najwyżej nie wypali. Quote
Recommended Posts