Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Że psy są w hotelu same, że właściciel dojeżdża tam raz dziennie, że miał kłopoty z powodu zaniedbania psa, że hodowla ma opinię kennelowej (a to raczej nie przymiot). Kiddy czy Ty byłaś tam na miejscu? Rozmawiałaś osobiście, widziałaś?

Posted

No byłam i wszystko wydawało mi sie okej. Poza tym byłam ze znajomą która dawała na hotelik swoje psy i była bardzo zadowolona i jej psy też. Poza tym czym się martwić że maks będzie sam. Przecież ja będę do niego dojeżdżać:) Będę to robić prawie codziennie oprócz poniedziałku i niedzieli a tak to albo rano albo wieczorkiem będę u Maksa :)

Posted

[quote name='karolcia123']Pomogę coś znaleźć ale napisz tutaj listę do której wysyłałaś informację bo po co się dublować i wysyłać do jednej firmy po 5 maili[/quote]
Więc tak z firm :
wysłałam do pedigree i whiskasa i do stowarzyszenia zwierzęta nasi przyjaciele:)
no i wysłałam jeszcze do 4 posłów( ale chyba z nimi to raczej nie wypali)

Posted

Byłam dziś w schronie. Maxio podszedł do kraty, obwąchał moją rękę. Nie był agresywny. Raczej smutny. Ale kiedy chciałam go pogłaskać wycofał się spokojnie.
Zdjęcia wrzucę po 21.00.

Posted

Sponsorów nie ma. Trzeba zapytać Dody czy były jakieś wpłaty bo ja podawałam konto fumdacji AST. Maksi pojedzie do hoteliku jak tylko będzie kasa na hotelik:(
A cegiełki czemu nie:)
Ja w piątek jadę do Toz-u po puszkę i pozwolenie i zacznę sama zbierać kasę dla Maksa nie spodziewam się że dużo uzbieram ale zawsze coś. Zobaczymy jak to będzie ja myślę pozytywnie:)

Posted

Cegiełki są dobrym pomysłem ale najlepiej się sprawdzają w przypadkach drastycznych - psów bardzo chorych, po jakiś strasznych przejściach. Nie sądzę żeby na Maxa był jakiś kolosalny oddźwięk bo tak szczerze to on wcale nie biedniejszy niż pozostałe psy w schroniskach. Ale spróbuję w najblizszych dniach zrobić - najwyżej nie wypali.