jusstyna85 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Piesek znajduje się w schronisku w Katowicach. więcej informacji wkrótce :) "nie jest to rasowy/rodowodowy sznaucer, tylko mix. Ale po ostrzyżeniu na pewno będzie wyglądał na sznaucera (jeśli dla kogoś to ważne) :smile:" maciaszek@plusnet.pl <FONT size=6><FONT color=#000000>kom. Quote
weszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 No nie :( Kolejny sznaucek w schronie :( Czekam na więcej info to będę ogłaszać! Quote
maciaszek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Witajcie, Postaram się jak najszybciej dowiedzieć czegoś o psiaku, ale nie obiecuję, że będzie to szybko. Nie wiem kiedy uda mi się podjechać do schronu i czy akurat jak przyjadę będzie wolny któryś z pracowników, żeby sprawdzić numer na obroży psa... Jak tylko będę coś wiedziała napiszę. Quote
weszka Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 A zatem czekam na wieści. A może ktos w miedzy czasie go wypatrzy??? Quote
jusstyna85 Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Ogłoszony na http://www.dogomania.pl/forum/showth...58#post6494458 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=224556957 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/633766_sliczny_sznaucer_sredni_w_schronisku_w.html http://www.4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=29494&id_kat=11&pi=0 http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=15964 Tutaj go dałam...gdyby ktoś jeszcze miał pomysł, gdzie go umieścić,to prosze o wskazówki :) Quote
maciaszek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Byłam dziś w schronie. Próbowałam się dowiedzieć czegoś więcej o sznaucerze, ale się nie udało. Pies nie dał się złapać (bał się gdy wyciągało się do niego rękę), poza tym zgubił gdzieś obrożę z numerem... Można by spróbować dojść do tego jaki ma numer i dowiedzieć się czegoś o nim po numerze boksu, w którym jest (820), ale nie byłam w stanie dziś tego załatwić, bo spore zamieszanie było w schroniskowym biurze i nie było czasu na takie sprawdzanie... Tak więc wiem, że nic nie wiem...:shake: Może nastepnym razem się uda. Tylko nie wiem kiedy ten następny raz będzie... Szkoda, że nic nie wiadomo, bo warto by go szybko wyciągnąć, ponieważ psy w jego boksie chyba niezbyt go lubią. Ma kilka ran po ugryzieniach... :( Quote
weszka Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Biedaczysko :( Oby z ogłoszeń ktoś się zlitował nad nim... Quote
maciaszek Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jak się przypatrzycie to zauważycie koło lewego oka taką czerwoną plamę. To jedna z jego ran po ugryzieniach... :( Quote
jusstyna85 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 Biedny piesek...:( na ogłoszeniach nie ma żadnego opisu charakteru.Chyba nikt się nie zdecyduje, nie wiedząc jaki jest.A może zadzwonić do schroniska i zapytać? Quote
maciaszek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 jusstyna85 napisał(a):A może zadzwonić do schroniska i zapytać? Tylko problem w tym, że żeby coś o nim powiedzieli muszą znać jego numer... Quote
maciaszek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 Rozmawiałam z panią kierownik i już wszystko (prawie) wiem :) Pies ma na imię Max. Został oddany przez właściciela, bo nie potrafił zostawać sam w domu i niszczył meble. W schronisku jest od maja tego roku. Ma około 2,5-3 lat. Ma kopiowany ogonek (taki bardzo króciutki). Quote
jusstyna85 Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 maciaszek napisał(a):Rozmawiałam z panią kierownik i już wszystko (prawie) wiem :) Pies ma na imię Max. Został oddany przez właściciela, bo nie potrafił zostawać sam w domu i niszczył meble. W schronisku jest od maja tego roku. Ma około 2,5-3 lat. Ma kopiowany ogonek (taki bardzo króciutki). dopisać to do ogłoszenia? Quote
weszka Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 No to coś już wiemy. Hmmm... że demolant to niedobrze ale ile w tym jest prawdy też niewiadomo bo ludzie różne brednie plotą oddając psy. Ale trzeba mieć to na uwadze. Quote
maciaszek Posted August 11, 2007 Posted August 11, 2007 jusstyna85 napisał(a):dopisać to do ogłoszenia? Dopisać, dopisać. Może tylko nie pisz, że niszczy meble, ale że nie lubi zostawać sam w domu. Jak ktoś zainteresowany zadzwoni to mu objaśnię. weszka napisał(a):No to coś już wiemy. Hmmm... że demolant to niedobrze ale ile w tym jest prawdy też niewiadomo bo ludzie różne brednie plotą oddając psy. Ale trzeba mieć to na uwadze. Będziesz potrafiła jakoś pomóc??? :roll: Bardzo proszę... Quote
weszka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 maciaszek pomóc mogę tylko dając ogłoszenia w necie. Już zabieram się do roboty! edit: ogłoszenia na adopcje.org (czeka na akceptację), anonse.pl, gumtree, krakvet.pl, tresura.pl, zwierzakiwkrakowie, dwukropek.pl, karusek.com.pl (czeka na akceptację) Quote
weszka Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Podniosę bo może akurat ktoś szuka sznaucerka???? Quote
maciaszek Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Dziękuję za ogłoszenia :) Wielki buziak, CMOK ! Quote
weszka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 maciaszek napisał(a):Dziękuję za ogłoszenia :) Wielki buziak, CMOK ! Nie ma problema. Żal mi biedaka :( Oby szybko się wyniósł zza krat do dobrego domku! Quote
maciaszek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Mam prośbę do robiących (i tych, którzy zrobili) ogłoszenia: błagam dopisujcie (i dopiszcie w tych, które już są) przy moim numerze telefonu, żeby dzwonić do mnie dopiero po 10.30 rano !!!! Będę bardzo wdzięczna :) Quote
weszka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Spróbuję zmienić ale nie we wszystkich ogłoszeniach jest możliwość edycji. Quote
maciaszek Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Wiem, wiem, ale tam gdzie się da pozmieniaj. Zawsze to mniej ludzi będzie mnie zrywać o świcie ;). Quote
weszka Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 Co się dało to zmienione. Może nie będą Cię molestować o świcie. A nawet jakby to jesli dzięki temu Max ma znaleźć domek to warto się poświęcić ;) Quote
Recommended Posts