Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witajcie,
Postaram się jak najszybciej dowiedzieć czegoś o psiaku, ale nie obiecuję, że będzie to szybko. Nie wiem kiedy uda mi się podjechać do schronu i czy akurat jak przyjadę będzie wolny któryś z pracowników, żeby sprawdzić numer na obroży psa...
Jak tylko będę coś wiedziała napiszę.

Posted

Byłam dziś w schronie.
Próbowałam się dowiedzieć czegoś więcej o sznaucerze, ale się nie udało. Pies nie dał się złapać (bał się gdy wyciągało się do niego rękę), poza tym zgubił gdzieś obrożę z numerem... Można by spróbować dojść do tego jaki ma numer i dowiedzieć się czegoś o nim po numerze boksu, w którym jest (820), ale nie byłam w stanie dziś tego załatwić, bo spore zamieszanie było w schroniskowym biurze i nie było czasu na takie sprawdzanie... Tak więc wiem, że nic nie wiem...:shake:

Może nastepnym razem się uda. Tylko nie wiem kiedy ten następny raz będzie...

Szkoda, że nic nie wiadomo, bo warto by go szybko wyciągnąć, ponieważ psy w jego boksie chyba niezbyt go lubią. Ma kilka ran po ugryzieniach... :(

Posted

Rozmawiałam z panią kierownik i już wszystko (prawie) wiem :)
Pies ma na imię Max. Został oddany przez właściciela, bo nie potrafił zostawać sam w domu i niszczył meble. W schronisku jest od maja tego roku. Ma około 2,5-3 lat. Ma kopiowany ogonek (taki bardzo króciutki).

Posted

maciaszek napisał(a):
Rozmawiałam z panią kierownik i już wszystko (prawie) wiem :)
Pies ma na imię Max. Został oddany przez właściciela, bo nie potrafił zostawać sam w domu i niszczył meble. W schronisku jest od maja tego roku. Ma około 2,5-3 lat. Ma kopiowany ogonek (taki bardzo króciutki).

dopisać to do ogłoszenia?

Posted

No to coś już wiemy. Hmmm... że demolant to niedobrze ale ile w tym jest prawdy też niewiadomo bo ludzie różne brednie plotą oddając psy.
Ale trzeba mieć to na uwadze.

Posted

jusstyna85 napisał(a):
dopisać to do ogłoszenia?

Dopisać, dopisać. Może tylko nie pisz, że niszczy meble, ale że nie lubi zostawać sam w domu. Jak ktoś zainteresowany zadzwoni to mu objaśnię.

weszka napisał(a):
No to coś już wiemy. Hmmm... że demolant to niedobrze ale ile w tym jest prawdy też niewiadomo bo ludzie różne brednie plotą oddając psy.
Ale trzeba mieć to na uwadze.

Będziesz potrafiła jakoś pomóc??? :roll: Bardzo proszę...

Posted

maciaszek pomóc mogę tylko dając ogłoszenia w necie. Już zabieram się do roboty!

edit: ogłoszenia na adopcje.org (czeka na akceptację), anonse.pl, gumtree, krakvet.pl, tresura.pl, zwierzakiwkrakowie, dwukropek.pl, karusek.com.pl (czeka na akceptację)

Posted

Mam prośbę do robiących (i tych, którzy zrobili) ogłoszenia: błagam dopisujcie (i dopiszcie w tych, które już są) przy moim numerze telefonu, żeby dzwonić do mnie dopiero po 10.30 rano !!!! Będę bardzo wdzięczna :)