Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

z radoscia oznajmiam, ze sunia poszla dzis do nowego domku!!! to znaczy wczoraj po godz 20. bo dzis juz noc i niedziela:) zabrala ja sasiadka z klatki obok i zawiozla do siostry na sasiednia ulice:) panstwo przyszli po nia ze smycza i torba smakolykow! sunia bedzie miala tam dobrze, poniewaz pani, ktora ja przygarnela bardzo kocha psy. lepiej trafic nie mogla:)

Posted

ja tez bardzo sie ciesze:) niestety, ale kobieta, ktora zabrala sunke nie ma w domu internetu, ale poniewaz czesto swoja siostre odwiedza, ktora w moim bloku mieszka, to bede widywala sunie:) chwala losowi, ze szlam w czwartek na badania do szpitala! przeciez ta biedna psina blakala sie tam od wiosny i nikt jej nie pomogl:( do tego ta lapka przetracona:( a jak zobaczylam z jakim wstretem ludzie sie od niej odsuwaja, nawet dzieci, to az krew ze wscieklosci mnie zalala. od razu zdecydowalam, ze wezme ja do siebie i czegos jej poszukam. no i sie udalo:) cala rodzina tej kobiety ma bzika na punkcie zwierzat i wiem, ze bedzie jej tam, jak w raju:)

Posted

xxxx52 napisał(a):
co za prymitywni bezduszni ludzie!!:angryy: sa ci mieszkancy Braniewa.na cale szczescie sa wyjatki:lol:
no niestety:( ja sie bardzo ciesze, ze suni sie udalo:)