Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam, chciałbym dowiedzieć się z jakich ras składa się ta mieszanka ;) pies jest to nie wątpliwe dużym psem, jest to podobno "coś z wilka". Interesują mnie jego geny, ponieważ chciałbym go adoptować, narzeczona się w nim zakochała a ja zastanawiam się czy nie będzie zdziczaly i jak zachowa się jutro na spacerze zapoznawczym.

Posted

Ja tam kompletnie nic z wilka nie widzę, ewentualnie kolor ale przecież takowy nie jest przypisany wyłącznie wilkom :) Na pewno mieszały tu jakieś owczarki + naprawdę różne kombinacje zapewne, w tym być może jakiś husky albo inny szpicowaty ;)

Posted

Wilk? coś nie widzę. A gdzie go znaleźli? Zachowywał się agresywnie? Pytaj pracowników schroniska. A mieszały się tu owczarki, husky, szpice i jeszcze jakieś inne. Z wilka ma tylko kolor sierści :look3:

• Upvote 1
Posted

Witam, chciałbym dowiedzieć się z jakich ras składa się ta mieszanka ;) pies jest to nie wątpliwe dużym psem, jest to podobno "coś z wilka". Interesują mnie jego geny, ponieważ chciałbym go adoptować, narzeczona się w nim zakochała a ja zastanawiam się czy nie będzie zdziczaly i jak zachowa się jutro na spacerze zapoznawczym.

Przybliż fotkę do monitora, zamknij oczy i myśl intensywnie o tych mieszankach ras, jakie chciałbyś by pies reprezentował.
Dobrze by było jakbyś upuścił psu kropelkę krwi i umieścił ją w menzurce przed monitorem.

Chłopaku,
badanie genetyczne kosztuje od 125 zeta-zrób je i będziesz wiedział.Jeśli cena Cię przerasta zastosuj się do moich zaleceń:)
  • Upvote 1
Posted

Zauważyłam, że sporo osób za wszelką cenę usiłuje w swoim (lub upatrzonym) psie doszukiwać się za wszelką cenę wilka... chcesz wilka, idź do zoo, porób foty, będziesz mieć 100% wilczej krwi w telefonie czy aparacie :p

• Upvote 1