Beata25 Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 To czekamy Jaga na te fotki, a poki co to wklejam maila od Pani Ewy (Panci Szyszki): Witamy,w załączeniu przesyłam parę zdjęć Szyszki w nowym domu i z nowym towarzyszemzabaw. Szyszka jest bardzo fotogeniczna, taka mała modelka....Charakterekteż niczego sobie... jak uznała, że nie spełniam jej oczekiwań to sięzemściła i nasiusiała na kanapę. Proszę się tylko nie denerwować - tenwyczyn nie zmieni do niej mojej sympatii. Narazie jest taka próba sił, ktokogo zwycięży. Szyszka ma potrzebę dominacji i właściwie Tymkiem rządzi boon się daje... taki łagodny, zagubiony typ ten mój Tymek. Z kotem i ze mnąma już problem....kot zwiewa jak ma dość a ja nie ulegam. Zobaczymy cobędzie dalej... Szyszka musi poczuć, że jest kochana ale inni też potrzebująuwagi. Sama jestem ciekawa kiedy i czy przestanie być zazdrosna... To tylenarazie, serdecznie pozdrawiamyEwa, dominująca hehehe Szyszka i pozostali czyli Tymek z Klarą Quote
Szyszka Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 A to łobuziak dopiero:diabloti: Diablica wcielona.:evil_lol: Quote
Jaga Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 To cholera mala z niej sie zrobila no :crazyeye::crazyeye::loveu::D. Ja w domu tez mam takiego psa z ADHD i wrodzona sklonnoscia do dominacji, na szczescie przy malym psie to nie jest takie uciazliwe i po pewnym czasie naprawde mozna sie przyzwyczaic, nawet jesli jest sie wychowanym na spokojnym i statecznym azjacie:lol: Dopiero dotarlam do domu, juz wrzucam fotki...: Quote
Beata25 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 Ale cudenko z tej naszej Szyszki :loveu: Nie wiem czy ona nie powinna nazywac się Psotka, chyba bardziej by do niej pasowalo :razz: Quote
Szyszka Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 No te oczy na zdjęciu mówią wszystko. Psotne jaki diabli :) Piękne zdjecia, dobrze jest wiedzieć że jest już szczęśliwa, że ma swoją Panią. Od razu jakoś tak lżej na sercu. Fantastyczna adopcja. :) Quote
olifka Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jak dobrze że w końcu jest szczęśliwa:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts