Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To czekamy Jaga na te fotki, a poki co to wklejam maila od Pani Ewy (Panci Szyszki):

Witamy,w załączeniu przesyłam parę zdjęć Szyszki w nowym domu i z nowym towarzyszemzabaw. Szyszka jest bardzo fotogeniczna, taka mała modelka....Charakterekteż niczego sobie... jak uznała, że nie spełniam jej oczekiwań to sięzemściła i nasiusiała na kanapę. Proszę się tylko nie denerwować - tenwyczyn nie zmieni do niej mojej sympatii. Narazie jest taka próba sił, ktokogo zwycięży. Szyszka ma potrzebę dominacji i właściwie Tymkiem rządzi boon się daje... taki łagodny, zagubiony typ ten mój Tymek. Z kotem i ze mnąma już problem....kot zwiewa jak ma dość a ja nie ulegam. Zobaczymy cobędzie dalej... Szyszka musi poczuć, że jest kochana ale inni też potrzebująuwagi. Sama jestem ciekawa kiedy i czy przestanie być zazdrosna... To tylenarazie, serdecznie pozdrawiamyEwa, dominująca hehehe Szyszka i pozostali czyli Tymek z Klarą

Posted

To cholera mala z niej sie zrobila no :crazyeye::crazyeye::loveu::D. Ja w domu tez mam takiego psa z ADHD i wrodzona sklonnoscia do dominacji, na szczescie przy malym psie to nie jest takie uciazliwe i po pewnym czasie naprawde mozna sie przyzwyczaic, nawet jesli jest sie wychowanym na spokojnym i statecznym azjacie:lol:

Dopiero dotarlam do domu, juz wrzucam fotki...:

Posted

No te oczy na zdjęciu mówią wszystko. Psotne jaki diabli :)
Piękne zdjecia, dobrze jest wiedzieć że jest już szczęśliwa, że ma swoją Panią. Od razu jakoś tak lżej na sercu. Fantastyczna adopcja. :)