Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malawaszka napisał(a):
i co i co???? czy Szyszeczka pojechała dziś do domku?????

Nie pojechala, nie dodzwonilam sie do schroniska, ale jak tylko sie dodzwonie i okaze sie ze Szyszka juz jest zaszczepiona to od razu dzwonie do Pani ktora na nią czeka....

Posted

Wczoraj sie nie dodzwonilam, tzn dodzwonilam sie ale po przelączeniu do biura adopcji nikt nie odbieral....
Dostałam wczoraj maila od Pani ktora bierze Szyszke, tez probowala sie tam dodzwonic ale bez skutku, powiedziala ze w week jedzie do schroniska i bierze Szyszke;-)

Posted

Beata25 napisał(a):
Kobitki ja cały czas dzwonie....

Kochana cioteczka. Ale ja już bym chciała żeby Szyszka doopcię grzała w domku i żeby wreszcie ta pani ja zabrała!

Posted

Jaga napisał(a):
Oj niedobrze, niedobrze :(.. Ze tez nie mozna sie normalnie dodzwonic i dowiedziec :(, paranoja jakas!

UUUFFFF dodzwonilam sie. Szyszka jest juz do adopcji !!!! Zadzwonilam do tej Pani co jest na nia zdecydowana i jedziemy w sobote po Szyszke !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Zeby tylko juz nic sie nie wydarzylo ...

Posted

weszka napisał(a):
Oby, oby!!! Kciuki nadal zaciśnięte!

Szyszka jutro na glowie stane zebys pojechala do domu, mam nadzieje ze Pani ktora ma Cie wziasc nic nie wypadnie na jutro:roll: