Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Szyszeczko trzymaj się, w sobote albo w niedziele u Ciebie będę :glaszcze: Pewnie znów stocze bój z Dyrekcją żeby w koncu Cie zaszczepili, zebys nie musiala czekac kolejnego tygodnia w tym okropnym miejscu. Nie martw sie ciocia o Ciebie ostro powalczy :mad:

Posted

Nikt tu juz nie zgaląda, a sytuacja Szyszki nie jest taka różowa jak miala byc :-( Byłam wczoraj w schronisku, byl tam taki balagan ze niczego nie moglam sie dowiedziec. Przeniesli Szyszke i nawet nie wiem gdzie i nikt nie umial mi na to pytanie odpowiedziec. Na dodatek Pani ktora ma ją wziasc musiala nieoczekiwanie wyjechac i wraca dopiero 7.09. Cholera zaczynam wątpic ze to wszystko się dobrze skończy..........:shake:

Posted

Ojojoj :shake: Najważniejsze to znaleźć Szyszkę i dowiedzieć się jak się miewa.
A Pani wyjeżdża ale nadal chce Szyszkę po powrocie czy nie??? Bo do 7.09 tylko kilka dni więc da się przeżyć... Tylko czy jest pewna???

Posted

weszka napisał(a):
Ojojoj :shake: Najważniejsze to znaleźć Szyszkę i dowiedzieć się jak się miewa.
A Pani wyjeżdża ale nadal chce Szyszkę po powrocie czy nie??? Bo do 7.09 tylko kilka dni więc da się przeżyć... Tylko czy jest pewna???

No cały czas twierdzi ze chce, jejku zalamalam sie. W dodtaku szukalam wczoraj Szyszki 1,5 godz i nigdzie jej nie bylo....

Posted

O matko :-o :-o , to sie niezle pokielbasilo wszystko! Na pewno nie zginela ze schroniska, pewnie ja przeniesli do innego boksu juz z psami, wystraszyla sie i gdzies schowala w budzie:-( :-( , bo chyba jej nie wyadoptowali, co? A Pani na pewno ja wezmie, wierze w to!

Posted

Bez paniki... 7 wrzesnia dniem zabrania ze schronu Szyszki. Chocby trzeba bylo przeszukac cale schronisko (zorganizuje sie grupe poszukiwawcza :cool3: ) i chocby nowa Pania trzeba bylo sciagac z drugiego konca swiata :cool3: :cool3: . I koniec kropka. Jeszcze tylko 4 dni..