Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jaga napisał(a):
Mam nadzieje, ze Pani sie nie rozmysli... Beatka, a nie zadzwonila do Ciebie ta Pani, ktora zly numer podala? :angryy:

No niestety nie dzwoniła, ja się z nią umówiłam ze to ja się odezwę jak cos będe wiedziała....ale mogłaby zadzwonić !:mad:

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No coz, skoro byla tak zakochana i tak bala sie, ze ktos adoptuje psa przed nia, to powinna moim skromnym zdaniem kontrolowac sytuacje i dzwonic sama, a przynajmniej usilowac dowiedziec sie co jest grane, ze wolontariuszka nie dzwoni... A tak to niestety coraz bardziej mi wyglada, ze specjalnie podala zly numer. Dobrze, ze jest ta druga Pani.. Beatka, masz jakies wiesci od niej? Nie rozmyslila sie?

Czy mam wrzucac Szyszke ponownie na allegro? Bo aukcja sie juz zakonczyla.

Posted

Jaga napisał(a):
No coz, skoro byla tak zakochana i tak bala sie, ze ktos adoptuje psa przed nia, to powinna moim skromnym zdaniem kontrolowac sytuacje i dzwonic sama, a przynajmniej usilowac dowiedziec sie co jest grane, ze wolontariuszka nie dzwoni... A tak to niestety coraz bardziej mi wyglada, ze specjalnie podala zly numer. Dobrze, ze jest ta druga Pani.. Beatka, masz jakies wiesci od niej? Nie rozmyslila sie?

Czy mam wrzucac Szyszke ponownie na allegro? Bo aukcja sie juz zakonczyla.

Dzisiaj na maila rozmawialam, ucieszyla sie ze od 2 wrzesnia teoretycznie Szyszka bedzie do adopcji, bo ona akurat od 31 sierpnia ma urlop !!!
A co do tej pierwszej Pani to nie wydaje mi się zeby specjalnie podala zly numer, musiala sie pomylic, to starsza kobieta, nie zdziwilabym sie jakby nie umiala sie poslugiwac komorką i dlatego nie dzwoni (wtedy co dzwonila to od corki z telefonu-zastrzezony).

Posted

No to super!! :D :cool2: :bigcool:

Widocznie "pierwsza" Pani nie byla Szyszce pisana! Moze jakby ta kobitka jednak zadzwonila to zaproponujesz jej Rudzika?

Posted

Jaga napisał(a):
No to super!! :D :cool2: :bigcool:

Widocznie "pierwsza" Pani nie byla Szyszce pisana! Moze jakby ta kobitka jednak zadzwonila to zaproponujesz jej Rudzika?

Rudzik jest dla niej za duzy, ale jak zadzwoni to na pewno cos jej znajde;)

Posted

Szyszeczko, dzisiaj masz operacje, modle sie zeby wszystko sie udało...
Ostatnio tak duzo psów na Paluchu nie wybudza sie z narkozy, CO JEST ???? moze Ci lekarze sa nie do konca kompetentni, no ale niestety nam wolontariuszom nie udziela sie informacji dlaczego pies nie przezyl operacji, pozostają tylko domysly...:-(

Posted

Nie dzwonie wiecej, wkurzylam sie, bo do schroniska sie dodzwonilam kilka razy, ale po przełączeniu do biura adopcji nikt nie odbiera przez 5 minut, tylko mi kase nabija (dzwonie z komorki) a oni sobie w kulki lecą i nie odbierają...