Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 257
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu: Śliczna Szyszka :loveu:
Bidusia ile już wycierpiała :( Jaga wzruszająco opisałaś jej cierpienia w pierwszym poście :placz:
Ja wierzę że znajdzie szybko domek bo takie małe sznaucerkowate psiaki się podobają. 3mam kciuki z całej siły!

Posted

Oby, oby szybko sie ktos znalazl i pozbawil jej tej "przyjemnosci" przebywania w kojcu z innymi psami.. Zeby nie zdazyla sie nabawic syndromu psa schroniskowego i nie walczyla z innymi psami o wszystko - jedzenie, legowisko, zainteresowanie wlasciciela... I zeby szybko mogla zapomniec o tym sk....wysynie ktory ja tak urzadzil!!Amen.

Posted

Ponieważ Tofik z mojego podpisu znalazł dziś Dom - wklejam Szyszkę i mam nadzieję, że juz niedługo będę Ją mogą z tego podpisu z radością usunąć:)

Posted

Byłam w sobote u Szyszki, jest smutna, byłyśmy na spacerku, dostała smaczne parówki (prawie palca mi odgryzła:cool3: ) No i cóż, we wtorek będzie miała operacje (ma przepukline) i zostanie wysterylizowana. I mialam nic nie mowic, ale nie moge wytrzymac-udało mi sie "namówić" jedną Panią na jej adopcje, przyszła w sobotę taka niezdecydowana to jej pomogłam, jak zobaczyła Szyszkę to od razu się w niej zakochała i po jej operacji jest juz umowiona na adopcję. Żeby tylko nie zapeszyc.... :shake: Mam wszelkie namiary do tej Pani i mam z nia jechac po Szyszke, najwczesniej w niedziele. Agatko przepraszam, miałam nic nie mówić zeby nie zapeszyc, ale nie wytrzymalam, wczoraj ta zainteresowana Pani do mnie dzwoniła z obawami że ktoś ją ubiegnie w adopcji,a ona juz pokochała naszą Szyszunie, zrobiła na mnie- zresztą od samego początku, bardzo dobre wrażenie:multi: Dziewczyny trzymajcie kciuki, prosze.......