Zmysł Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 NETA1 napisał(a):marillka jesteś kochana! dziękuję ci za tak duze zaangażowanie! teraz mam juz aktywne konto -NETA1 to ja żaneta,ale i tak proszę,pomóż mi dalej w przekazywaniu wiadomości! maluchy super! Brawo! Świetnie!! Quote
enia Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Prawdziwe z nich ślicznoty! i faktycznie okruszki takie.....:lol: Zaneto jesteś wielka!:loveu: Quote
marillka Posted September 1, 2007 Posted September 1, 2007 Wieczorny spacerek na pierwszą :painting: Quote
marillka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 sunie się ogłaszają na wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78574 Quote
NETA1 Posted September 5, 2007 Posted September 5, 2007 została figunia do adopcji,pózniej wkleje wiecej fotek,lejdi jedzie pod warszawe za 2 tyg. monika dziekuje za pomoc! Quote
Aga_nowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Witam, czy maleńka Figa nadal szuka domku? Wiecie coś na ten temat? Quote
Aga_nowa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Acha :) napisalam do Żanety maila na podany adres, zadzwonilabym ale mam pre paid i prawie zero na koncie a smsem pytac o zwierze nie wypada. No zobaczymy jak to sie dalej potoczy... Quote
NETA1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 jeśli aga nie wezmie to idzie do dziewczynki niemej, a jeśli nie do niej to jeszcze pani jest chętna.teraz wybieram tam, gdzie będzie miała lepiej.ostatnio kiedy się z nią bawiłam ,zaczeła biegać i kręcić sie w kółko,przypomniała mi mojego terusia,był z nami 7 lat ,a 2 lata minęły jak go uśpiłam.sam sobie mnie wybrał.zawsze czekał jak wychodziłam z kora, zawsze podbiegał ,az pewnego dnia został tam gdzie stał ,tak mi go było żal,że go zawołałam -nie trzeba było powtarzać,był naszym dobrym duszkiem przez wszystkie te krótkie lata,niestety miał tak silna padaczkę,że musiałam go uśpić.bardzo mi go brakuje.odchodził na moich rękach ,a ja mówiłam do niego,głaskałam go i płakałam.ona mi go bardzo przypomina Quote
NETA1 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 odpowiedziałam na @ agi,wysłałam troche fotek ale cisza Quote
marillka Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 FIGA biegnij na pierwszą - potrzebujesz domku :Dog_run: Quote
NETA1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 czekam na kontakt z osobami z czestochowy,ktorzy zadeklarowali sie co do figi-wybieram sama do kogo pojdzie,chyba,za nikt sie nie odezwie:shake: Quote
NETA1 Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 FIGA I KOT ŚPIOCHY KTOŚ JUZ SIE ODEZWAŁ W SPRAWIE FIGI-ZOBACZYMY Quote
NETA1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 cisza chyba małe było te zakochanie-tak mnie ktoś przekonywał ,jeśli chodzi o figę. nie wyobrażam sobie rozłąki z nimi ,tak się przyzwyczaiłam,dzieci się z nimi bawią,babcia jak przwdziwa babcia,kot z nimi śpi,mąż jak przychodzi z pracy to na czworakach łazi,tylko kora matrona moja dystans trzyma chociaż już pozwala im wspinać się po sobie ale mine przy tym mam taką jakby niewiadomo jakie katusze przechodziła. 20 wrzesnia muszę je zaszczepić,czy ktoś mi poradzi jaką szcepionką a może ktoś ma dostęp do leków i może załatwić mi po cenie zakupu? Quote
NETA1 Posted September 14, 2007 Posted September 14, 2007 figa ma dom! jedzie do poznania! przepraszam -miłość jednak dalej jest,pani się odezwała:loveu: Quote
NETA1 Posted September 15, 2007 Posted September 15, 2007 Tak Więc żegnam Się Po Mału Z Psiakami-przygoda Sie Kończy,przykro Mi I Troche Boli....................... Quote
Recommended Posts