BIANKA1 Posted September 17, 2007 Posted September 17, 2007 NETA1 napisał(a):Tak Więc żegnam Się Po Mału Z Psiakami-przygoda Sie Kończy,przykro Mi I Troche Boli....................... Wiem jak to jest , bo oddawałam swoje maluszki ze śmietnika . A teraz mam kociaki na smoku . Napewno coś jeszcze znajdziesz . Śmietniki są pełne niechcianych malców :-( Quote
NETA1 Posted September 22, 2007 Posted September 22, 2007 hej! powracam! dzisiaj pojechała figa do poznania,lejdi niby tez ma dom,ale cisza...wiec szukam domku dla niej-pomozecie? Quote
marillka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 to Figa ma dom?? A Lejdi szuka domu teraz?? Quote
NETA1 Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 tak lejdi szuka domu i jesli ktos pokocha równiez tile to tez oddam,u mnie za duzo zwierzat-ale oddam tylko w dobre rece Quote
marillka Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 czyli wszystkie oddane ?? i można zamknąc wątek?? Quote
NETA1 Posted October 5, 2007 Posted October 5, 2007 Z Radością Oznajmiam ,że Wszytko Dobrze Się Skończyło I Wątek Jest Zamknięty! Serdecznie Was Pozdrawiam! Dziekuję Za Wsparcie! Quote
AMIŚKA Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ŻANETA CZ-WA BARDZO DZIĘKUJEMY TOBIE ZA WYRATOWANIE I WYCHOWANIE SLICZNYCH PIESIÓW.:loveu::loveu::loveu::loveu: DZIEKI TAKIM JAK TY ŚWIAT JEST PIĘKNY:lol::lol::lol::lol: mam nadzieję że jeszcze zobaczymy pieseczki starsze:lol: Quote
Olivia102 Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:za caly trud wlozony w wychowanie malenstw:Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
Recommended Posts