Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

NETA1 napisał(a):
marillka jesteś kochana! dziękuję ci za tak duze zaangażowanie!
teraz mam juz aktywne konto -NETA1 to ja żaneta,ale i tak proszę,pomóż mi dalej w przekazywaniu wiadomości!
maluchy super!

Brawo! Świetnie!!

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Acha :)
napisalam do Żanety maila na podany adres, zadzwonilabym ale mam pre paid i prawie zero na koncie a smsem pytac o zwierze nie wypada. No zobaczymy jak to sie dalej potoczy...

Posted

jeśli aga nie wezmie to idzie do dziewczynki niemej, a jeśli nie do niej to jeszcze pani jest chętna.teraz wybieram tam, gdzie będzie miała lepiej.ostatnio kiedy się z nią bawiłam ,zaczeła biegać i kręcić sie w kółko,przypomniała mi mojego terusia,był z nami 7 lat ,a 2 lata minęły jak go uśpiłam.sam sobie mnie wybrał.zawsze czekał jak wychodziłam z kora, zawsze podbiegał ,az pewnego dnia został tam gdzie stał ,tak mi go było żal,że go zawołałam -nie trzeba było powtarzać,był naszym dobrym duszkiem przez wszystkie te krótkie lata,niestety miał tak silna padaczkę,że musiałam go uśpić.bardzo mi go brakuje.odchodził na moich rękach ,a ja mówiłam do niego,głaskałam go i płakałam.ona mi go bardzo przypomina

Posted

cisza chyba małe było te zakochanie-tak mnie ktoś przekonywał ,jeśli chodzi o figę.
nie wyobrażam sobie rozłąki z nimi ,tak się przyzwyczaiłam,dzieci się z nimi bawią,babcia jak przwdziwa babcia,kot z nimi śpi,mąż jak przychodzi z pracy to na czworakach łazi,tylko kora matrona moja dystans trzyma chociaż już pozwala im wspinać się po sobie ale mine przy tym mam taką jakby niewiadomo jakie katusze przechodziła.
20 wrzesnia muszę je zaszczepić,czy ktoś mi poradzi jaką szcepionką a może ktoś ma dostęp do leków i może załatwić mi po cenie zakupu?