Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na ul. Wilczej 26 koło sklepu U halinki leży pies, średniego wzrostu podobno lagodny. psiak jeszcze parę dni temu błąkałsię w tych okolicach. Treaz nie rusza się, tylko leży. Czy ktoś blisko mieszkający tam mógłby podjechać, zobaczyć co się dzieje? jeśli pies wymaga leczenia będzie leczony na koszt fundacji Azylu pod psim Aniołem.
Bardzo proszę o pomoć!

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jeśli będziecie chciały od razu przekazać jakąś wiadomość na dogo, to prosze o telefon- 698 99 00 25
jestem na stałe i pod teleforem i na necie, a wiec śmiało mnie informujcie

Posted

Gdgt do mnie dzwoniła, oprócz niej jeszcze ktoś tam jest. Pies jest chudy, ma blizny na szyi. Zapewne potrzebuje czegoś na wzmocnienie. Nie jest już młody. Asuniap gdgt probuje się do Ciebie dodzwonić.

Posted

esperanza napisał(a):
Gdgt do mnie dzwoniła, oprócz niej jeszcze ktoś tam jest. Pies jest chudy, ma blizny na szyi. Zapewne potrzebuje czegoś na wzmocnienie. Nie jest już młody. Asuniap gdgt probuje się do Ciebie dodzwonić.

Ja rozmawialam z Lavinia, powiedziala ze zawiezie go na powstancow slaskich do weta.

Posted

Psiak jest w klinice.Bedzie miał zrobione kompleksowe badania .Jest bardzo wychudzony i bardzo brudny.
Dziewczyny ,które się nim zajęły sa zachwycone ,ze jest bardzo madrym psiakiem.Wiecej pewno napisza same.

Posted

jesooo, szukałam tego wątku godzinę!
psiak jest cudny, mam zdjęcia w komórce, ale nie ma kabelka, więc mogę komuś wysłać mmsy do wstawienia.
pies przespokojny, dał sobie od razu założyć pętlę na szyję, potem obrożę i smycz, do samochodu wskoczył szybciej od nas, na komendę idzie, siada, podaje łapę, zostaje, wchodzi do klatki w lecznicy... Poza tym strasznie zaniedbany, wychudzony, wazy 20 kg, a powinien co najmniej 30. Musiał się długo błąkać ale do ludzi jest nastawiony ufnie.
Nie jest stary, jakieś 5- 6 lat.
on nie może w takim stanie trafić do schronu/azylu. On musi sie najeść, wyspać, wyczyścić, naprawić połamane pazury... Tymczas konieczny, a w lecznicy może zostać tylko do jutra.