bigjack Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Hej, szukam jakiejś uznawanej książki przez miłośników piesków na temat wychowywania? Nigdy nie miałem pieska, a chciałbym wychowywać go mądrze. Quote
Radskorpion Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Na tym forum bardzo polecane są książki Zofii Mrzewińskiej, ja także je polecam :) bardzo przystępnym językiem opisane wszystko, czego potrzebuje początkujący właściciel. Książki są niedrogie, tylko nie wiem, czy jeszcze łatwo je dostać- poszukaj w księgarniach internetowych ;) 1 Quote
Furie Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Zdecydowanie TAK! Polecam tę Autorkę. "Zwykły niezwykły przyjaciel" kupowałam całkiem niedawno, właśnie z księgarni internetowej, nakład ma się ku końcowi, więc warto się pospieszyć. A tu masz wątek założony przez Jowitę, z linkami do artykułów autorstwa Pani Mrzewińskiej. http://www.dogomania.com/forum/topic/147697-artyku%C5%82y/ Jakby link nie działał to wchodzisz w: OGÓLNE - MEDIA - CZASOPISMA - Artykuły (Artykuły to temat wątku założonego przez Jowitę). Quote
REVOLUTION Posted July 30, 2015 Posted July 30, 2015 Wiedziałam że wątek się przyda:) Zachęcam do czytania, ja do bloga o wychowaniu szczeniaka wracam wielokrotnie:) Quote
Recommended Posts