Katasza Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Jeeej, świetny temat. Kocham te psy, jeżeli w przyszłości zdecyduje się na jakiegoś psiaka nie ze schronu to tylko basset! Kocham ich mordki, uszka, oczka, charakter :loveu: :loveu: Quote
psiakiGabi Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 Katasza w schroniskach też są bassety:-( a ja swojego znalazłam na łące:-o Quote
Katasza Posted March 23, 2011 Posted March 23, 2011 psiaki, wiem chodziło mi o fakt, że jeżeli będę chciała psa z hodowli to tylko basset. Jeżeli miałabym się zdecydować na psa ze schronu to nie wiem czy rasa byłaby dla mnie aż tak istotna. Ale to i tak za kilkanaście lat ;) Quote
anka_szklanka Posted August 30, 2011 Posted August 30, 2011 Witam:) Poszukuje modeli ciekawych ras do wzbogacenia swojego albumu, osoby zainteresowane prosze o kontakt mailowy, który jest na stronie www, pozdrawiam :) P.S. jestem z warszawy... Quote
Recommended Posts