Karilka Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Mam na imię Frodo. Istnieję od około 4 miesięcy. Nie mam dobrych wspomnień... blisko tydzień błąkałem się po lesie, aż dotarłem pod ogródki działkowe.. Poznałem tam dwóch, małych chłopców, z którymi bardzo zaprzyjaźniłem się, a nawet śmiem twierdzić, że ich pokochałem. Ósmego sierpnia zostałem Karilka zabrała mnie pod swój dach... Uważam że, każdego człowieka o trochą wrażliwszym sercu wzruszyłby mój los, moje strasznie odstające żebra i wesoły, dziecięcy wyraz pyska mierzący się z tak trudnym życiem... Dostałem jeść i pić, kilka razy rzucił sie na mnie doberman Dolar a sznaucerek Iwan ugryzl mnie w łapkę. Głupie te dorosłe psy. Bardzo boje się takich dwóch, małych stworków siedzących (na szczęście!!!) w klatce...Podobno to są "szczuły". Ale ogólnie jestem szczęśliwy i wreszcie czuję sie bezpieczny... A może ktoś chciałby sie mną zaopiekować, tak na zawsze? Obiecuję, że będe bardzo grzeczny!!! W nowym domku!!! Kontakt: Karina 0-667-733-538 To wlaśnie napisał do Was Frodo. Nie będe nic korygowała i zmieniała - każdy ma prawo do swojego zdania:roll:. Przydałby sie weterynarz...(szczepienia, odrobaczenie i ogólnie sprawdzenie stanu zdrowia) Frodo jest bardzo przyjacielski, kochany, grzeczniutki i... pachnący szczeniaczkiem:loveu::loveu::loveu: [SIZE=5]PILNIE SZUKA DOMKU! Quote
Kar0la Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Karilka nastepną bidę do domu przytachała... Czekamy na zdjęcia. Może kogoś chłopak zauroczy. Quote
Karilka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Frodo nie sprawiał żadnych problemów w nocy - nie piszczał, nie zsiusiał sie i nie zkupkał! Dopiero o 7 jak wyszłam z nim na dworek - rach ciach kucki i sioo a potem inne kucki i kupq. Zaraz po spacerku dałam mu suchej karmy i (jak to wredna cioteczka:diabloti:) wykąpałam... Teraz leży zawiniety w koc na Karilkowych kolanach:lol:. Super dzieciaczek! Non stop pokazuje jaki jest wdzięczny za zabranie ze sobą... Jest bardzo grzeczny, wesoły i ciekawski. Niestety nie może u mnie zostać długo....:shake: Nie stać nas na 3 psa, do tego dochodzą rózne inne problemy:roll:. Frodo szuka fajnego domku Quote
rita60 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Szukamy domku dla słodkiego i grzecznego dzieciaka. Quote
Kar0la Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Prosze jaki grzeczny chłopak.:loveu: A jak pozostała dwójka? Przyzwyczaili się juz do nowego lokatora?:roll: Quote
Karilka Posted August 9, 2007 Author Posted August 9, 2007 Reszta... tak jak było - tak jest. Obrażeni i zdenerwowani. Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Wczoraj nie miałam internetu:shake:. Dziecko ma sie dobrze, troszke zaczyna tyć. Zaraz dam zdjęcia w pierwszy post;). Quote
Kar0la Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Cudny jest. :loveu::loveu::loveu: No teraz domek potrzebny. Quote
rita60 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Jakie slicznosci terierkowe i ten czarny nochalek-cudo,hopaj do gory dzieciaku,na pewno sie ktos w tobie zakocha:p Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 On ma niesamowity charakter, jest ufny, kochany i grzeczny. Bardzo posłuszny i ...długo by tu wymieniać:loveu::loveu::loveu: Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Oj coś sie wyspał i sie mały rozrabiaka załaczył:diabloti:. Hehe juz mam pogryzione ręce, dwa razy ukradł mi kabelek od aparatu, pogryzł mi nogawki a teraz dalej udaje, że jest bardzo grzeczny:cool1:. Quote
rita60 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Karilka napisał(a):Oj coś sie wyspał i sie mały rozrabiaka załaczył:diabloti:. Hehe juz mam pogryzione ręce, dwa razy ukradł mi kabelek od aparatu, pogryzł mi nogawki a teraz dalej udaje, że jest bardzo grzeczny:cool1:. Och te dzieci.......:lol: :evil_lol: Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Podnosze mojego kochanego rozrabiake! Zaraz idziemy na dworek na siusiu i dalej spać a potem... rozrabiać:evil_lol:. Quote
karusiap Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 piekny psiak...Karilka ogloszenia w necie ma jakies? Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Karusiap ! Jestes z nami:multi:. Frodo nie ma nic:shake:. Ja jak jestem w necie to tylko hopsam z nadzieji dobermana (aktualizacja stronki) i na ten watek. Reszte czasu pochłania mi on sam i moje psy:roll:. Jeżeli mogłabyś pomóc w ogłoszeniach...byłabym zobowiązana:roll:. Frodo rozrabia oj rozrabia:cool1:. Typowy szczeniak.... A grał taaaakiiieego aniołeczka:cool3:.... Quote
rita60 Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 [quote name='Karilka'] Karilka jest przesliczny,mysle,ze znajdzie domek,ja jestem troche:stupid:na punkcie takich szorstkich.Oczka ma cudne............ Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Hehe ja tez baaardzo lubie szorstkie psiaczki;) Quote
karusiap Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 wlasnie ja lewa w tych sprawach:oops: Karilka napisz w tytule ze potrzebna pomoc w oglaszaniu,albo jak masz czas napisz jakis tekst nadajacy sie do ogloszen to juz sama jakas ciotke poprosze;) Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Hehe ok ok. Nie może być to? Mam na imię Frodo. Istnieję od około 4 miesięcy. Nie mam dobrych wspomnień... blisko tydzień błąkałem się po lesie, aż dotarłem pod ogródki działkowe.. Poznałem tam dwóch, małych chłopców, z którymi bardzo zaprzyjaźniłem się, a nawet śmiem twierdzić, że ich pokochałem. Ósmego sierpnia zostałem uratowany - Karilka zabrała mnie pod swój dach... Uważam że, każdego człowieka o trochą wrażliwszym sercu wzruszyłby mój los, moje strasznie odstające żebra i wesoły, dziecięcy wyraz pyska mierzący się z tak trudnym życiem... Dostałem jeść i pić, kilka razy rzucił sie na mnie doberman Dolar a sznaucerek Iwan ugryzł mnie w łapkę. Bardzo boje się takich dwóch, małych stworków siedzących (na szczęście!!!) w klatce...Ale ogólnie jestem szczęśliwy i wreszcie czuję sie bezpieczny... A może ktoś chciałby sie mną zaopiekować, tak na zawsze? Obiecuję, że będe bardzo grzeczny!!! Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Wspaniała i jak zawsze bardzo skora do pomocy Kar0la pomaga małemu zadebiutwać w internecie :multi::multi::multi: Kar0la, jesteś wspaniała... Frodo na allegratce http://ale.gratka.pl/ogloszenie/634565_frodo_sliczny_szorstkowlosy_szczeniaczek.html Quote
Kar0la Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Karilka no co Ty. :lol: Frodo szuka domu na ale.gratka.pl, kupsprzedaj, kupiepsa, eoferty, animalia. psy.pl, gumtree, lodz.gumtree. Quote
Karilka Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 Kar0la, przy tak ogromnym serduszku jak masz Ty - skromność musisz schować w kieszeń!:mad::mad::mad: Quote
Recommended Posts