Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

"Kocham" takie pańcie! :( Łukasz powinien był na to odpowiedzieć, że może i ona nie gryzie, ale za to Maks... zagryza w obronie "braciszka" ;)

DoPiaku, rozmawiałam wczoraj z Doktorem. Za wesołej miny nie miał :( Dopytywał na jakiej podstawie zdiagnozowano wodogłowie...

Posted

Sprawdzam - dziś Gerarde i Teodora. Wnioskuję - URODZINY! ;)

Dorcia - kolejnych lat w zdrowiu, szczęściu i nielimitowanej pomyślności :D

No patrz pani - jaki Herlock Szolmes :)

Posted

dziękuję dziewczynki za życzonka :)

pół wieku, cóż to jest.)Jak powiada Alfikowa - teraz zaczyna się życie :)

Nutusiu Dyzio miał robiony rezonans. Nie wiem, czy udałoby się zdobyć płytkę z rezonansu. Spróbuję. Zakupiłam Dyziowi karmę za 18 zł, zgubiłam paragon.

Wpisać do wydatków, czy nie? Zachodzi szansa, że Dyzio wyląduje u mnie od października i będzie jeździł ze mną pociągiem do pracy. No nie zostawię chłopaka na 12 godzin w kojcu. Na kolankach to może mi za niego nie policzą? bo tak to 3 zł w jedna strone za psa.

Dzwoniła jedna pani, ze się zastanawiają nad adopcją, bo jedna z córek boi się psów i Dyzio byłby może dobry na terapię dla córki. Bo on może łagodny będzie, bo niewidzi. Córkę jakiś pies mocno wystraszył. No i chcą małego psiaka, więc jak powiedziałam, że on może tak z 12 kg ważyć, to się zastanowią.

W przyszłym tygodniu dadzą znać, czy na tak, czy nie. JA TEŻ SIĘ ZASTANOWIĘ, CZY TO DOBRY DOMEK BĘDZIE?

Posted

dziękuję dziewczynki za życzonka :)

pół wieku, cóż to jest.)Jak powiada Alfikowa - teraz zaczyna się życie :)

Nutusiu Dyzio miał robiony rezonans. Nie wiem, czy udałoby się zdobyć płytkę z rezonansu. Spróbuję. Zakupiłam Dyziowi karmę za 18 zł, zgubiłam paragon.

Wpisać do wydatków, czy nie? Zachodzi szansa, że Dyzio wyląduje u mnie od października i będzie jeździł ze mną pociągiem do pracy. No nie zostawię chłopaka na 12 godzin w kojcu. Na kolankach to może mi za niego nie policzą? bo tak to 3 zł w jedna strone za psa.

Dzwoniła jedna pani, ze się zastanawiają nad adopcją, bo jedna z córek boi się psów i Dyzio byłby może dobry na terapię dla córki. Bo on może łagodny będzie, bo niewidzi. Córkę jakiś pies mocno wystraszył. No i chcą małego psiaka, więc jak powiedziałam, że on może tak z 12 kg ważyć, to się zastanowią.

W przyszłym tygodniu dadzą znać, czy na tak, czy nie. JA TEŻ SIĘ ZASTANOWIĘ, CZY TO DOBRY DOMEK BĘDZIE?

Płytka z wynikiem badań jest dla pacjenta i powinnaś ją dostać i w razie potrzeby okazywać wetowi podczas konsultacji. Żadna łaska. Zwłaszcza, że badanie jest płatne.

Z paragonem czy bez wpisuj DoPi wszystkie wydatki. Wiadomo, że pies jeść musi, nie żyje powietrzem.

Dyzio dla dziecka to chyba nie jest dobry pomysł. A jak dziewczynka go weźmie na ręce i upuści ?

Posted

oooo zdrowe i radosne. :) dziękuję

Dziecko mi zrobiło z przyjaciółmi przyjęcie niespodziankę. Dostałam dwa torty. Zara wkleje. no i Dyzio był u mnie po przyjęciu i potem wracaliśmy sobie do domeczku. No i byliśmy na spacerku na smyczy. Do rzadkości nalezy, żeby chciał iść w inną stronę niż jest prowadzony. Spotkalismy boksię taka jak Lili. Oczywiście mizianko było i sunia wracała do mnie 3 razy zamiast iść za panem :)

Posted

Dyziek z imprezy :)

2agpvrs.jpg

i po imprezie :)

153lb9j.jpg

i na spacerku :)

mhmi0.jpg

jednak na spacerach i nieznanych terenach Dyzio jest zestresowany. Ogonek pod siebie. No chyba, że idzie równo z Maksem.

Posted

Zapraszam na dwa świeżutkie bazarki - dla Aresa i dla Pokrzywy, która dziś przyjedzie z Radys na BDT do Marysi O.

- domowa gadżeciarnia: http://www.dogomania.com/forum/topic/333506-domowa-gad%C5%BCeciarnia-dla-aresa-i-pokrzywy-do-1810-godz-2000/

- biżuteria z pięknych naturalnych kamieni: http://www.dogomania.com/forum/topic/333505-bi%C5%BCuteria-z-prawdziwych-kamieni-i-nie-tylko-dla-aresa-do-18x-godz-21/

Dostawa do Krakowa oczywiście gratis ;) :D