Eustachy Posted February 11, 2009 Posted February 11, 2009 Gośka napisał(a):Eustachy, najpierw to ci podziękuję że spędziłaś wczorajszy dzień pisząc do modów w mojej sprawie. Udało się - dogo mi działa, nie wiem czy problem był u mnie na kompie czy to cos z dogo, ale po 2 dniach dogo jest:multi::loveu: Czesia śmieszna z tą fryzurką na mokrą włoszkę i roześmianym pyszczkiem:p Miny strzela takie głupkowate jakie tylko pudel moze strzelić po kąpieli:evil_lol: Nie ma sprawy :multi: polecam się na przyszłość :cool3: cieszę się że mogłam pomóc! Tak Cześka tradycyjnie w lanolinie więc jest cała w świderkach :eviltong: ostatnio taka właśnie zaczęła mi się podobać :loveu: hi hi Quote
Eustachy Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 Dzisiaj była u Nas Ania i oto efekty :cool3: Przed Po :loveu: Quote
Gośka Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Czesia śliczna, Ania spisała się doskonale:multi: Quote
Eustachy Posted February 18, 2009 Posted February 18, 2009 Gośka napisał(a):Czesia śliczna, Ania spisała się doskonale:multi: Tak :) bardzo Nam się podobało a Czesia wygląda wreszcie jak człowiek :cool3: Quote
Eustachy Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 A oto zdjęcia z dzisiejszego nocnego spaceru wampirów :diabloti: śnieg pada Pies coś zobaczył :cool1: Pies Baskerville'ów :evil_lol: Quote
Eustachy Posted February 22, 2009 Posted February 22, 2009 Dobranocny Czesiul w obiektywie mojego Męża :loveu: Dobranoc :sleep2: Quote
Eustachy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Wystawa Nowy Dwór Mazowiecki 04.04.2009 Czesia Feministka Bursztynowa Bona lokata I ocena doskonała CWC NSWR Jestem zadowolona że po długiej przerwie udał się Nam powrót :multi: Zdjęcia dzięki uprzejmości .ania a to już twórczość mojego męża :D czesanko Quote
Eustachy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 A to już zdjęcia rodzinki na wystawie :eviltong: Igusia :loveu: Quote
Eustachy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 Dziękujęmy :) A Ty pochwal się Smarcikiem :loveu: strrrasznie mi się spodobał! Quote
Eustachy Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 pati napisał(a):super brawo Czśśka :multi: a dla włąsciceli gratulacje tak slicznych i grzecznych córeczek Dziękujęmy :smile: A Ty pochwal się Smarcikiem :loveu: strrrasznie mi się spodobał! Quote
Joanna G Posted April 5, 2009 Author Posted April 5, 2009 Karolinko nie pozostało mi nic innego ,tylko serdecznie pogratulować !!!!!!!!!!! Strasznie się cieszę ,że w konkurencji ,występując po raz 1 w dorosłej klasie odniosłyście taki sukces :multi: Prosze mocno wymiziac Cześke ode mnie i jej mamusi i powiedzieć ,że oby tak dalej i oby tak zawsze :) Quote
pati Posted April 5, 2009 Posted April 5, 2009 super brawo Czśśka :multi: a dla włąsciceli gratulacje tak slicznych i grzecznych córeczek Quote
Eustachy Posted April 10, 2009 Posted April 10, 2009 Wesołych Świąt Wielkanocnych oraz mokrego Dyngusa [SIZE=2] życzy Cześka wraz z Rodzinką :lol: Quote
Eustachy Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Oliwia. napisał(a):Witamy :lol: miło było poznać Was w Warszawie a gdzie zdjęcia Cześki z wystawy albo już po ? my będziemy najprawdopodobniej w Sopocie , Czesia dkąd się wybiera może Toruń ? pozdrawiam Zdjęcia Cześki z wystawy będę miała w przyszłym tygodniu dzięki uprzejmości Eguus i jej męża :lol: wielkie dzięki! A jakieś zdjęcia domowe pewnie jeszcze dziś wstawię. Niestety jestem zależna od transportu publicznego ;) więc wybiorę się tam gdzie będę mogła dojechać :mad: Dzięki za odwiedziny! Quote
Oliwia. Posted July 12, 2009 Posted July 12, 2009 Witamy :lol: miło było poznać Was w Warszawie a gdzie zdjęcia Cześki z wystawy albo już po ? my będziemy najprawdopodobniej w Sopocie , Czesia dkąd się wybiera może Toruń ? pozdrawiam Quote
Eustachy Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 A oto kilka zdjęć z krótkiego urlopu Cześki w lesie :cool3: Pola pola las Przeprawa przez zalane pola Daleko jeszcze? Quote
Eustachy Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Którędy do domu :hmmmm: Pies wystawiający :razz: Wygrzewamy się po przeprawie :loveu: Quote
Eustachy Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Nie ma to jak biwak na działce Wypuście mnie stąd !!! Quote
Joanna G Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Oj Czesia super korzysta na wakacjach z kąpieli błotnych hehehhee . Czeska korzystaj ,bo niedługo zostaniesz wezwana do bawienia młodszego rodzeństwa :) Quote
Eustachy Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Prawdziwe kąpiele błotne z nurkowaniem :evil_lol: Młodsze rodzeństwo pełną gębą oby tak fajne jak starsza siostra :eviltong: Quote
Joanna G Posted July 15, 2009 Author Posted July 15, 2009 Mamy nadzieję że równie udane jak Cześka , nie ma innej opcji wogóle :diabloti: Quote
Eustachy Posted July 15, 2009 Posted July 15, 2009 Joanna G napisał(a):Mamy nadzieję że równie udane jak Cześka , nie ma innej opcji wogóle :diabloti: Ja nie widzę inaczej :cool3: Quote
Eustachy Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 29.08.09 Białystok Cześka ocena doskonała , lokata I, NDSwR, CWC i CACIB :multi: To była nasza 4 wystawa w klasie dorosłej i mamy Czempionat Polski Quote
Recommended Posts