Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

IraKa napisał(a):
Mała ruda żyrafa:evil_lol:
Tylko dlaczego taka mała:hmmmm:
Czyżby żyrafka toy?:evil_lol:
Znalazła już nowych właścicieli?

Żyrafka najprawdopodobniej bedzie toy :crazyeye:.
Narazie nie jest zamówiona ,ale będzie na sprzedaż na 100 % ,jeszcze chcę ją potrzymac jakis czas ,żeby patrzec co z niej wyrasta :).
Daje nam tyle radości ,ze pewnie w domu po sprzedaży będzie wielka rozpacz :-(:placz::shake:

Posted

Joanna G napisał(a):
Żyrafka najprawdopodobniej bedzie toy :crazyeye:.
Narazie nie jest zamówiona ,ale będzie na sprzedaż na 100 % ,jeszcze chcę ją potrzymac jakis czas ,żeby patrzec co z niej wyrasta :).
Daje nam tyle radości ,ze pewnie w domu po sprzedaży będzie wielka rozpacz :-(:placz::shake:

To właśnie dlatego mamy samce, bo nie rozpaczamy przy sprzedaży.
Maa nich rośnie zdrowo;)

Posted

A wiesz Ewo że nigdy o tym nie pomyślałam:razz: Ty rzeczywiście masz fajnie, dzieciaczki po swoich psiurach masz, a nie musisz się do nich "przywiązywać" i "odwiązywać". To jest "plus" na rzecz posiadania samca;)

• 1 month later...
Posted

Uprzejmie donoszę ,że nasze jedyne dziecko dzisiaj pojechało do nowego domku :-( :placz:
FEMINISTKA (tak dostała ostatecznie na imie :) ) będzie mieszkac w stolicy (ot światowa dziewczyna ) u Karoliny i Oskara i z tego co mi obiecano ,napewno pokaże się na kilku wystawach.
Chciałam wsatwić foteczki ,jaka dziewczynka z niej wyrosła ,ale mam jakis problem wrrrr i nie udaje mi się .Kilka jej nowszych foteczek na stronce domowej.

Posted

-Magda- napisał(a):
Super :) mam nadzieję, że kiedyś ją gdzieś spotkam :) w jakiej dzielnicy Warszawy mieszka?
Ania.

Ojjj ,jaka dzielnica to zapomniałam :evil_lol: ale mieszka przy ulicy Dembowskiego .

Posted

Ewaa napisał(a):
No to proponuje zjazd pudelkowy szczegóły omówimy na gg 4115987 zapraszam wszystkich z Wawy i okoloc na np grila ???

Oczywiście nie tylko z Wawy jeśli tylko ktoś ma ochotę się z nami spotkać ;)

Posted

Equus napisał(a):
Super pomysł! :multi: Tylko czy pogoda pozwoli na grila?

Trzeba zamówic ładna pogode ,ubrac sie cieplej i na wszelki wypadek zaopatrzyć sie w wode rozgrzewającą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :grins: :shiny: :mdrmed: :mdrmed: