*zaba* Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 Coz to za piekny tytul z rana?? Kajeczko,szczescia w nowym domku i badz grzeczna dziewczynka. Quote
carolinascotties Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 erka napisał(a):Słuchajcie Kaja juz ma dom!:multi: Pojechała do niego juz trzy dni temu, ale nic nie pisałam, bo koleżanka powiedziała, że sprawdzi, czy wszystko ok, bo miała obawy, jak Kaja będzie się zachowywała w mieszkaniu w bloku . Ale dzisiaj dzwoniła,że wszystko dobrze, czyli można juz Kaję zdjąć z ogłoszeń. Podejrzewam,że zdjęć nie będzie, jak uda mi sie dowiedzieć, co u niej, to napiszę. :multi: :loveu: :multi: :loveu: wspaniala wiadomosc :multi: a moze w czasie wizyty poadopcyjnej jakies zdjecie uda sie zrobic:evil_lol: ? :) Quote
Saba Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Nareszcie!!!! Co za wspaniała wiadomość!!! Więc banerek zmyka z opisu :loveu: Quote
ewelinka_m Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 erka napisał(a):Słuchajcie Kaja juz ma dom!:multi: Pojechała do niego juz trzy dni temu, ale nic nie pisałam, bo koleżanka powiedziała, że sprawdzi, czy wszystko ok, bo miała obawy, jak Kaja będzie się zachowywała w mieszkaniu w bloku . Ale dzisiaj dzwoniła,że wszystko dobrze, czyli można juz Kaję zdjąć z ogłoszeń. Podejrzewam,że zdjęć nie będzie, jak uda mi sie dowiedzieć, co u niej, to napiszę. wspaniałe wieści z rana :multi::multi:codziennie mogłabym takie czytać :Cool!: z przyjemnością usuwam Kajunie z podpisu :sweetCyb::sweetCyb: Quote
Izunia86 Posted August 22, 2007 Posted August 22, 2007 ewelinka_m napisał(a): :Cool!: z przyjemnością usuwam Kajunie z podpisu :sweetCyb::sweetCyb: Ja rowniez :loveu: Quote
grinajs Posted August 24, 2007 Posted August 24, 2007 ale sie cieszę:multi: Już ją ściagam z podpisu u siebie i u dziewczyn z wizazu wszystkiego najlepszego w nowym domku Kajuniu:loveu: Quote
Helga&Ares Posted August 25, 2007 Posted August 25, 2007 Kajunia bądź grzeczna w nowym domku :) Quote
Od-Nowa Posted August 25, 2007 Author Posted August 25, 2007 oj jakby się chciało nowych wieści... :razz: Erko wiesz coś moze?? Quote
Katie Blackss Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 No właśnie. Czy są jakieś wieści o Kaji? Quote
*zaba* Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia :D. Quote
Katie Blackss Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 Szkoda, że nie ma żadnych wieści z nowego domku. Pewnie nie tylko ja chętnie bym o niej poczytała ale i równie chętnie foteczki pooglądała. Quote
elik Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 Katie Blackss napisał(a):Szkoda, że nie ma żadnych wieści z nowego domku. Pewnie nie tylko ja chętnie bym o niej poczytała ale i równie chętnie foteczki pooglądała. No właśnie, co u psiczki ? Czemu nic o niej nie piszesz Erko ?? Quote
Pimpek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 elik napisał(a):No właśnie, co u psiczki ? Czemu nic o niej nie piszesz Erko ?? No,dawać mi tu wieści i foteczki tej ślicznej suni :loveu: Quote
*zaba* Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Foteczki i wiadomosci z domku wyczekiwane. Quote
erka Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Foteczek nie ma i pewnie nie będzie:shake:. Ja nie wydawałam tej suni do adopcji, zrobiła to prezes TOZ, która znalazła ten dom. Nie wiem nic na ten temat.:shake: Quote
Recommended Posts