Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kaja - sunia, młodziutka, ok. 6 mies., 35 cm wysokości. Śliczna, oryginalnie umaszczona. Mieszka na wsi w tragicznych warunkach. Właścicielka znęca się nad nią, bije, trzyma na krótkim łańcuchu i dodatkowo zastawia budę kratą, aby sunia nie mogła nawet z niej wyjść. Mało tego to babsko chwali się swoim postępowaniem, chyba jest z siebie dumna, że tak dobrze idzie jej "tresura"
Sunia ma być jej odebrana, jednak potrzebne jest miejsce w którym można by ją umieścić. PILNIE POTRZEBNY DOM LUB CHOCIAŻ TYMCZAS!!!!!

Tel. w sprawie adopcji - 0609 890 204
e-mail: jur.ewa@wp.pl

zobaczcie sami jaka to śliczna podpłomykowa sunieczka!!

• Replies 193
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

carolinascotties napisał(a):
kto odbierze sunię - bo "ma być odebrama" - tego nie wyjaśnia... czy włascicielka odda ją " po dobroci"?

Sprawą zajmuje się TOZ Kielce, szczegółów nie znam.
Dodam jeszcze, że, jak pisała Erka, to babsko chwali się swoim postępowaniem, chyba jest z siebie dumna, że tak dobrze idzie jej "tresura" :angryy:

Posted

Kaja do góry!! jak można,,, jeszcze byc z tego dumnym!!..
bardzo dziekuje za ogłoszenie,żaraz ją tam umieszcze

(widze,że banerki wyszły okropne ale robiłam je o 1 w nocy nieprzytomna :cool3: wieczorem może uda mi się nowy zrobić)

Guest Rennatta
Posted

Co za @#$%&^! Ta kobieta nie powinna mieć żadnych zwierząt,a TOZ lub
ktoś powinien regularnie sprawdzać czy nie z czasem nie weźnie innych zwierząt.:angryy:

Posted

dostałam już odpowiedź od pani z ogłoszenia, ale niestety nic z tego bo w niedziele przyjedzie do niej inny piesek którego wcześniej upatrzyła .
Saga, :loveu: buziaki za allegro!!

tak więc Kajeczka szuka domu!!PILNIE

Posted

Jak ja nie nawidzę tych... :angryy: Ale zwierzęta to są biedne... ich los zależy tylko od tego czy trafią na normalnego opiekuna...
Jak któreś ma mniej szczęścia to się męczy później całe życie..:placz:

Posted

mag.da napisał(a):
Sprawą zajmuje się TOZ Kielce, szczegółów nie znam.
Dodam jeszcze, że, jak pisała Erka, to babsko chwali się swoim postępowaniem, chyba jest z siebie dumna, że tak dobrze idzie jej "tresura" :angryy:

ja bym ją wytresowała....:mad: zastosowałabym przeciwieństwo metody pozytywnej...

Posted

Słuchajcie, czy ja dobrze rozumiem, że sunia jest wciąż u tej baby i jest katowana i dręczona, podczas gdy Wy szukacie jej domu na Allegro??? A co robi TOZ lub inne organizacje prozwierzęce? Przecież ja trzeba natychmiast stamtąd zabrać, a babie założyć sprawę!!!