Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ratujmy beniusie

w Fundacji Emir kolejna kupa futra porzucona

[SIZE=7]SHERRY - młoda bernardynka porzucona w lesie pod Warszawą.Wycieńczona, sprawiała wrażenie oślepinej.Odwieziona do kliniki SGGW - leczona zachowawczo.Decyzja o ewentualnej operacji oczu zostanie podjeta po polepszeniu ogólnego stanu psa.

kiedys była piekna kiedys miała dom kiedys miała pana a dzisiaj ma tylko Emir
bez której nie miałaby szans na zycie ....dzisiaj chora wystraszona ale bezpieczna

pomózmy EMIR ratowac to serce .....

SHERRY

wiecej informacji

http://fundacja-emir.org/aktualnosci/akt1.htm

a tam kolejna porcja bidoczków

ratujmy beniusie

Posted

agusiazet napisał(a):
Podrzucam, napiszcie konto, gdzie wpłacać pieniądze na leczenie!

Fundacja EMIR
ING Bank Śląski 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056
dziękuję
EMIR

Posted

jest mi bardzo przykro ze nikt nawet nie trzyma kciuków za beniusie :placz::placz::placz::placz:

11.08.2007
SHERRY - miała wczoraj operowane oczy; czuje sie dobrze; o efektach operacji jeszcze za wcześnie mówić.

Posted

Anetta, a co sie dzialo Sherry z oczami?
Na zdjeciach to wyglada nie najlepiej :-( moze to tylko trzecia powieka jej zaszla... w mieleckim schronisku byla taka sunia, wygladalo to jakby nie miala oczu, tylko czerwona tkanke :( po usunieciu 3ciej powieki jest ok.
Mam nadzieje, ze Sherry miala to samo, a nie cos gorszego :roll:

Posted

ja własciwie to znalazłam ja na stronie u EMIR skopiowałam watek i to wszystko ....nie chciałam aby została taka anonimowa samotna i biedna po operacji jak bedzie wszystko ok .moze bedziemy szukac jej domku ale to wszystko w rekach EMIR

u EMIR tyle beniusi 3 suki leczone 1 laszka 1 mix i jeszcze piekny GRISZA moskiewski stróujacy

Posted

ANETTTA napisał(a):
przy=dałby sie jakis banerek ale ja nie umie robic :placz::placz::placz::placz:moze ktoś mi pomoże ......i zrobi sherry piekny banerek

Anettko,
Lupe i Blacksheep robia piekne banerki. Napisz pw, moze zrobia.

Posted

najnowze inf ze strony EMIR

02.09.2007 SHERRY - przeszła druga operację oczu; operował dr Jacek Garncazrzi jego zdaniem wyniki operacji sš dobre. Sunia czuje sie dobrze.

powodzenia trzymamy kciuki

Posted

hehehehehehhehehehenie uwiezycie ale :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: hi hi cudowne wieśći
\

03.09.2007 druga operacja przeprowadzona przez dr. J. Garncarza przyniosła dobre efekty; sunia czuje sie dobrze i dziś, bezpośrednio z kliniki pojechała do swojego nowego domu w Ostrowie Wielkopolskim.

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• 3 months later...
Posted

a jakie dobre wiesci ....z super domku ...

[FONT=Comic Sans MS] Wieści od Sherry, Styczeń 2008 poznajecie
[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS][/FONT]
[FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]

[FONT=Comic Sans MS]
Witam na przełomie roku 2007/2008 !
Nie odzywaliśmy się dawno , ale to tylko dlatego ,że sunia nie bardzo pisząca a ja nie bardzo miałem czas.
Dziś w Sylwestra Sherry odpoczywa -jak na zdjęciu od huków petard a ja siedzę przy papierach firmy (jakiś idiota wymyślił za komuny ze inwenturę trzeba robić akurat w Sylwestra -Jak rok ma 365 dni )
U nas wszystko jak mówią ok.
Nabiera dziewczyna ciałka ,jest usłuchana choć w lesie jak złapała trop sarny to myślałem z żoną że się strąciła.
Ale ma obroże z tel. do kontaktu,moje namiary , swoje imię (bo jak ktoś nie zechce oddać to choć imiona jej się nie plączą).
[/FONT]