ANETTTA Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 ratujmy beniusie w Fundacji Emir kolejna kupa futra porzucona [SIZE=7]SHERRY - młoda bernardynka porzucona w lesie pod Warszawą.Wycieńczona, sprawiała wrażenie oślepinej.Odwieziona do kliniki SGGW - leczona zachowawczo.Decyzja o ewentualnej operacji oczu zostanie podjeta po polepszeniu ogólnego stanu psa. kiedys była piekna kiedys miała dom kiedys miała pana a dzisiaj ma tylko Emir bez której nie miałaby szans na zycie ....dzisiaj chora wystraszona ale bezpieczna pomózmy EMIR ratowac to serce ..... SHERRY wiecej informacji http://fundacja-emir.org/aktualnosci/akt1.htm a tam kolejna porcja bidoczków ratujmy beniusie Quote
Diana S Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Jaka bidulka!!!! kurcze jacy lotrzy z ludzi!!:angryy::angryy: Dlaczego tutaj tak cicho???? Quote
agusiazet Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Podrzucam, napiszcie konto, gdzie wpłacać pieniądze na leczenie! Quote
emir Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 agusiazet napisał(a):Podrzucam, napiszcie konto, gdzie wpłacać pieniądze na leczenie! Fundacja EMIR ING Bank Śląski 88 1050 1924 1000 0022 6878 6056 dziękuję EMIR Quote
ANETTTA Posted August 10, 2007 Author Posted August 10, 2007 CZEkamy na nowe wiesci EMIR PISZ DO NAS PLis Quote
ANETTTA Posted August 11, 2007 Author Posted August 11, 2007 SHERRY po konsultacji okulistycznej będzie miała operowane oczy 10.08.2007 Quote
ANETTTA Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 jest mi bardzo przykro ze nikt nawet nie trzyma kciuków za beniusie :placz::placz::placz::placz: 11.08.2007 SHERRY - miała wczoraj operowane oczy; czuje sie dobrze; o efektach operacji jeszcze za wcześnie mówić. Quote
Diana S Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 Anettko ja trzymam mocno kciukasy....ciesze sie ze sunka bedzie miala operowane oczka...trzymam, trzymam...:loveu: Quote
ANETTTA Posted August 12, 2007 Author Posted August 12, 2007 juz jest pooperacji :placz::placz::placz::placz:tylko za wczesnie aby o efekatch mowic Quote
Diana S Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Anettko bedzie dobrze zobaczysz...:loveu::loveu: Quote
Ulka18 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Anetta, a co sie dzialo Sherry z oczami? Na zdjeciach to wyglada nie najlepiej :-( moze to tylko trzecia powieka jej zaszla... w mieleckim schronisku byla taka sunia, wygladalo to jakby nie miala oczu, tylko czerwona tkanke :( po usunieciu 3ciej powieki jest ok. Mam nadzieje, ze Sherry miala to samo, a nie cos gorszego :roll: Quote
ANETTTA Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 przy=dałby sie jakis banerek ale ja nie umie robic :placz::placz::placz::placz:moze ktoś mi pomoże ......i zrobi sherry piekny banerek Quote
ANETTTA Posted August 15, 2007 Author Posted August 15, 2007 ja własciwie to znalazłam ja na stronie u EMIR skopiowałam watek i to wszystko ....nie chciałam aby została taka anonimowa samotna i biedna po operacji jak bedzie wszystko ok .moze bedziemy szukac jej domku ale to wszystko w rekach EMIR u EMIR tyle beniusi 3 suki leczone 1 laszka 1 mix i jeszcze piekny GRISZA moskiewski stróujacy Quote
Ulka18 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 ANETTTA napisał(a):przy=dałby sie jakis banerek ale ja nie umie robic :placz::placz::placz::placz:moze ktoś mi pomoże ......i zrobi sherry piekny banerek Anettko, Lupe i Blacksheep robia piekne banerki. Napisz pw, moze zrobia. Quote
t_kasiek Posted September 2, 2007 Posted September 2, 2007 matko....jaka cudna bidulka !!!!!!!!!!! napiszcie o niej coś wiecej - kocham bernardyny i bardzo mi lezy na sercu ich los...... Quote
ANETTTA Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 najnowze inf ze strony EMIR 02.09.2007 SHERRY - przeszła druga operację oczu; operował dr Jacek Garncazrzi jego zdaniem wyniki operacji sš dobre. Sunia czuje sie dobrze. powodzenia trzymamy kciuki Quote
ANETTTA Posted September 3, 2007 Author Posted September 3, 2007 zobaczcie jaka jestem piękna nawet w tym kołnierzu 18.08.2007 Quote
Marka Posted September 3, 2007 Posted September 3, 2007 [quote name='ziuta-23']Dałam Sherry na www.bernardyny.net Ziuta - dzięki za info, sunia jest już na stronie adopcyjnej :p Quote
ANETTTA Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 hehehehehehhehehehenie uwiezycie ale :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: hi hi cudowne wieśći \ 03.09.2007 druga operacja przeprowadzona przez dr. J. Garncarza przyniosła dobre efekty; sunia czuje sie dobrze i dziś, bezpośrednio z kliniki pojechała do swojego nowego domu w Ostrowie Wielkopolskim. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
t_kasiek Posted September 4, 2007 Posted September 4, 2007 Sunia jest w domku ?????????? naprawde ?????????? nie moge uwierzyc !!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :laola: Quote
ANETTTA Posted September 4, 2007 Author Posted September 4, 2007 mnie tez było ciężko uwierzyc ale tak przeczytałam na stronie emir i bardzo bardzo sie z tego ciesze :multi::multi::multi::multi::multi: __________________ Quote
ANETTTA Posted January 2, 2008 Author Posted January 2, 2008 a jakie dobre wiesci ....z super domku ... [FONT=Comic Sans MS] Wieści od Sherry, Styczeń 2008 poznajecie [/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS] [/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Witam na przełomie roku 2007/2008 ! Nie odzywaliśmy się dawno , ale to tylko dlatego ,że sunia nie bardzo pisząca a ja nie bardzo miałem czas. Dziś w Sylwestra Sherry odpoczywa -jak na zdjęciu od huków petard a ja siedzę przy papierach firmy (jakiś idiota wymyślił za komuny ze inwenturę trzeba robić akurat w Sylwestra -Jak rok ma 365 dni ) U nas wszystko jak mówią ok. Nabiera dziewczyna ciałka ,jest usłuchana choć w lesie jak złapała trop sarny to myślałem z żoną że się strąciła. Ale ma obroże z tel. do kontaktu,moje namiary , swoje imię (bo jak ktoś nie zechce oddać to choć imiona jej się nie plączą).[/FONT] Quote
Recommended Posts