Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam,

Czy ktoś zna jakieś miejsce w Poznaniu gdzie można ćwiczyć? Najlepiej jakieś sprawdzone :) Jestem zupełnie początkująca i wolałabym, żeby ktoś nas przynajmniej na początku poprowadził :)

• 3 weeks later...
Posted

Niestety nie załapałyśmy się :( Jak często Artefakt organizuje takie warsztaty? I czy w ogóle Poznań nie ma już nic więcej do zaoferowania? :( 

Czy może w takim razie ktoś mógłby polecić mi chociaż jakieś dobre filmiki instruktażowe? Chciałabym już zacząć na serio ćwiczyć.

Posted

A nie możesz iść na obserwatora? To wbrew pozorom dużo daje.
Paula organizuje warsztaty jak ma wolne w grafiku, ostatnio były w połowie kwietna ;) Może jeszcze coś będzie jesienią

Ewentualnie możesz napisać na facebooku do Pauli Gumińskiej albo Joasi Korbal, może udzielą lekcji indywidualnych

Tu jest playlista z rzutami:

https://www.youtube.com/watch?v=AYbOjdEPz_U&list=PLx4ohzpKTeSQKHlFA8Qg5uP4OQnzDgQ_X&index=2

Posted

O tym nie pomyślałam, a w sumie dobry pomysł :) 

Ja "niefesbukowa", ale w sumie może ktoś by mi swojego użyczył swojego, żebym mogła się skontaktować... Inną drogą nie ma możliwości? Jakiś mail np.? Kiedyś pisałam na artefaktowego maila w sprawie agility, ale nie było żadnej odpowiedzi.

Dzięki za tę playlistę :)

Eh, nie łatwo być początkującym :P

Posted

Tja do artefaktu się dostać to marzenie :P tu jest mail Pauli - psiaki1(małpa)o2.pl a tu Asi - asia.oriero(małpa)vp.pl

ewentualnie my z Poznania nie mamy daleko do Annówki (annowka.pl/), można pilnować czy coś się nie pojawi, ale ostrzegam z zapisami jeszcze gorzej :D

ja też byłam nie fejsbukowa, ale się przerzuciłam właśnie ze względu na szybki przepływ informacji o seminariach ;)