ata Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 przed chwila rozmawialam z pracownikiem schroniska...Misiu juz w nim nie siedzi. Przyszedl facet, zainteresowal sie Miskiem, po krotkim czasie okazalo sie, ze obydwoje przypadli sobie do gustu:) (wczesniej misiek pokazywal zabki).................tak sobie mysle czy to nie byl jego wlasciciel.... (nie przyznal sie do tego poniewaz nie chcial wniesc oplaty zwiazanej z wylapaniem i przetrzymaniem psa w schronisku...) Quote
GoniaP Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 Ale numer! Nie wiem czy się cieszyć, czy płakać. Mam nadzieję, że Miś nie wylądował przy budzie... Quote
Diana S Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 tez tak mysle by nie trafił z powrotem do budy... mam nadzieje ze nie i bedzie juz tylko lepiej.... Quote
ata Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 no to przenosimy watek:cool3: pozostalo nam tylko miec nadzieje, ze teraz juz ma dobrze:p Quote
xxxx52 Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 a moze kontrole zrobic i nie za wczesnie sie cieszyc! Quote
Donvitow Posted October 17, 2007 Posted October 17, 2007 Kurcze na wakacje nie można wyjechać:lol:. Są schrony że każda inna opcja jest szczęściem. Quote
wellington Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 GoniaP napisał(a):Paolka, zajmuję się tym tematem od dawna. Staram się otaczać ludźmi, którym nie jest obojętny los zwierząt... I tak Tessa, dobermanka, pojechała rodzić do zaprzyjaźnionego dobrmaniackiego domu tymczasowego, a potem wraz z dziećmi pojedzie do Niemiec. Mars - wyżełek, pojechał do Warszawy i znajduje się pod opieką wyżłowego Anioła - Tanitki - szuka domu stałego A Brukselka, którą wzięłam wczoraj, pojechała do prywatnego przytuliska by odpocząć, nabrać masy i wypięknieć, podczas gdy ja będę szukała jej domu stałego. Tak więc nie jest do konca prawdą co piszesz. Wszystkie 3 trafiły na tymczasy, choć ich stopa życiowa znacznie się poprawiła ;) Ale to dopiero połowa sukcesu. Czy sa jakies wiadomosci o Tessie / czy miala moze watek wlasny na dogo ? Quote
wellington Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 wellington napisał(a):Czy sa jakies wiadomosci o Tessie / czy miala moze watek wlasny na dogo ? Zapytam jeszcze raz . Quote
Recommended Posts